Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

3 senelik ilişkime an itibariyle son vermiş bulunuyorum. bana burda destek olan olmayan herkese gerçekten çok teşekkür ederim.5 kızla aldatıldığımı öğrendim...lütfen ama lütfen çok dikkat edin kızlar kendinizi kullandırtmayın. haddinden fazla değer vermeyin. değer verdikçe değersiz oluyosunuz. hepinizi çok öpüyorum.

nasıl öğrendin peki?
geçmiş olsun Allah kolaylık versin üzülme..

1 degil 2 degil 5 mi

kızlar bana biraz moral verin ya biz ayrıldık artık o istese de ben istemiyorum çok değişti bu adam. Ve kendini haklı görüyor. Onu dövmek istiyorum ya..!

kızlar bana biraz moral verin ya biz ayrıldık artık o istese de ben istemiyorum çok değişti bu adam. Ve kendini haklı görüyor. Onu dövmek istiyorum ya..!

Ya canim siz zaten yzak mesafe iliskiye sahiptiniz
Dogru durust gorusmuyordunuz ki
Surekli bulusmuordunuz
Cok fazla sey paylasmadiniz kanimca
Ee o adam senin kriterlerine de hic uymuyor
Onun kabullenmemesi haksiz olmadigi anlamina gelmez
Sana gore haksiz olan o
Bize gore de oyle

ilk 1 sene 4 ay ayni şehirdeydik canım. Ondan önceki 1 seneki arkadaşlıkta da baya yakındık. Ve bu benim evliliğe en yakın olduğum kişiydi. Bu yüzden bu kadar sinir olmam. Yanyana çok iyiydik ama araya mesafe girince o beceremedi..

Yanyana çok iyiydik çünkü. Herkes imrenirdi hatta. Ben memlekete döndükten bi süre sonra yavaş yavaş değişti. Ya zaten ben artık olmasını istemiyorum sadece bazen böyle kötü oluyorum :)

iletişiminiz tamamen kopunca kendine gelirsin

şimdi ara ara hayatına giriyor çünkü

alt üst oluyorsun

Aleykum selam canim
Hosgeldin
Naber napiyosun
Beni soracak olursan ben piyano caliyorum su an
Caldiklarimi da keydedip dinliyorum
Raki niyetine su iciyorum
Evde tek basima keyif yapiyorum

Hoşbulduk :)
Nabayım ben bi yandan benimkiyle konuşuyorum bi yandan markafoniye bakıyorum bi yandan kk ya bakıyorum :)

Canım sen hep istemiyorum diyorsun ama hep geri dönüyorsun...
Ama görüyorsun sonuç aynı...
Arada mesafe var ve onca ayrılığa rağmen bu adam hiç değişmiyor..
Neden en güzel zamanlarını bu çıkmaz ilişkide harcıyorsun...
Bence hayatına onsuz yön vermelisin...
Zaten uzaksınız birbirinize kırk yılda bir görüşüyorsunuz. Bence sen biraz kafanı dinleyip sana yakın olucak seni anlayacak senin her anında yanında olabilecek biri ile bu yolda devam etmelisin...
Nacizane fikrim bu benim...

Alışveriş mi yapıyorsun markofonide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…