- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.481
3 senelik ilişkime an itibariyle son vermiş bulunuyorum. bana burda destek olan olmayan herkese gerçekten çok teşekkür ederim.5 kızla aldatıldığımı öğrendim...lütfen ama lütfen çok dikkat edin kızlar kendinizi kullandırtmayın. haddinden fazla değer vermeyin. değer verdikçe değersiz oluyosunuz. hepinizi çok öpüyorum.
3 senelik ilişkime an itibariyle son vermiş bulunuyorum. bana burda destek olan olmayan herkese gerçekten çok teşekkür ederim.5 kızla aldatıldığımı öğrendim...lütfen ama lütfen çok dikkat edin kızlar kendinizi kullandırtmayın. haddinden fazla değer vermeyin. değer verdikçe değersiz oluyosunuz. hepinizi çok öpüyorum.
berceste gitarlı videonu gördüm sesinde güzelmiş kız döktürmüşsün gene eline sesine yüreğine sağlık:)
Selam kızlar
kızlar bana biraz moral verin yabiz ayrıldık artık o istese de ben istemiyorum çok değişti bu adam. Ve kendini haklı görüyor. Onu dövmek istiyorum ya..!
ilk 1 sene 4 ay ayni şehirdeydik canım. Ondan önceki 1 seneki arkadaşlıkta da baya yakındık. Ve bu benim evliliğe en yakın olduğum kişiydi. Bu yüzden bu kadar sinir olmam. Yanyana çok iyiydik ama araya mesafe girince o beceremedi..
Bu adamla evliliğe nasıl yakın hale geldin :)
Yanyana çok iyiydik çünkü. Herkes imrenirdi hatta. Ben memlekete döndükten bi süre sonra yavaş yavaş değişti. Ya zaten ben artık olmasını istemiyorum sadece bazen böyle kötü oluyorum :)
iletişiminiz tamamen kopunca kendine gelirsin
şimdi ara ara hayatına giriyor çünkü
alt üst oluyorsun
Haklısın belki de.. Telefona bakmak istemiyorum bile yazmıştır belki diye.. Yeni hat almak lazım en iyisi..
Aleykum selam canim
Hosgeldin
Naber napiyosun
Beni soracak olursan ben piyano caliyorum su an
Caldiklarimi da keydedip dinliyorum
Raki niyetine su iciyorum
Evde tek basima keyif yapiyorum
kızlar bana biraz moral verin yabiz ayrıldık artık o istese de ben istemiyorum çok değişti bu adam. Ve kendini haklı görüyor. Onu dövmek istiyorum ya..!
Eğer kararlıysan onun sana ulaşamaması için her şeyi yap canım
Hoşbulduk :)
Nabayım ben bi yandan benimkiyle konuşuyorum bi yandan markafoniye bakıyorum bi yandan kk ya bakıyorum :)
Canım sen hep istemiyorum diyorsun ama hep geri dönüyorsun...
Ama görüyorsun sonuç aynı...
Arada mesafe var ve onca ayrılığa rağmen bu adam hiç değişmiyor..
Neden en güzel zamanlarını bu çıkmaz ilişkide harcıyorsun...
Bence hayatına onsuz yön vermelisin...
Zaten uzaksınız birbirinize kırk yılda bir görüşüyorsunuz. Bence sen biraz kafanı dinleyip sana yakın olucak seni anlayacak senin her anında yanında olabilecek biri ile bu yolda devam etmelisin...
Nacizane fikrim bu benim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?