Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Keske hemen gelse o dediğin kişi. Ideal evlilik yaşındayım şu an çünkü ve geç evlenip geç anne olmak istemiyorum :)

Keske hemen gelse o dediğin kişi. Ideal evlilik yaşındayım şu an çünkü ve geç evlenip geç anne olmak istemiyorum :)

Canım sen onunla böyle bi dargı bi barışık devam edersen günlerine yıllarına yazık olur.
Etrafındakilere bak bi belkide kısmetin senin yakınında ama görmüyorsun :)

Ya kızlar ne diyeceğimm

Annemle gezerken haydi çeyiz bakalım dedim

Çok güzel bir yemek takımı beğendik 3.5 milyardı

Babam istersen alalım kızım diyor da

Annem sen evlenene kadar modası geçer diyor

Ben çok beğendim ama ne yapsam bilemedim :44::44:

Haklısınız kızlar :) Belki de benim mutlu olacağım kişiyle çoktan tanıştım ama farkında değilim. Bir an önce bugünleri atlatayım hayırlısıyla gerisi Allah kerim.. Berceste güldürdün beni yine ya aranmaya başla güzelmiş :)

heheh valla canım sen böyle etrafına bakın güzel güzel giyin süslen püslen

farklı ortamlara gir

kendine yeni birini bull

hem eskisinden kolay kurtulursun

hem de kendine olan güvenin artar :)

Canım ben birkaç seneye evleneceğimi düşündüğüm için aldım daha yeni aldım hatta. Ama yemek takımında moda çokta önemli değil bence.. Diğer yandan annen o zamana kadar daha güzel modeller çıkar demek istemiş oda doğru. Çok çok beğenmediysen alma bencede.

ah beğenmek ne kelime aklımdan çıkmıyor

Kız yazık o kadar paraya bi yemek takımı için.
Bi tanesi kırılıp gitse al sana takım bozuldu.
Benim için hiç bir yemek takımı milyar vermeye değmez:)
Şahsi fikrim bu :)

Yaa neden öyle diyosunnnnn

Normalde fiyatları ne kadar olur ki

Ama annem diyor ki biz 15 milyaar alıp alışverişe çıkacağız merak etme sen diyor

Lüks takılacağız demek

Yaa neden öyle diyosunnnnn

Kırılmasın

Normalde fiyatları ne kadar olur ki

Ama annem diyor ki biz 15 milyaar alıp alışverişe çıkacağız merak etme sen diyor

Lüks takılacağız demek

berceste 3.5 bin verip aldın mı yoksa kız.
tencere ve catal bıcak setı ıcınde demı

Anzer değil ben dedim canım

Almadım işte babam istersen gidip alalım diyor

Annem de modası geçer sen evlenene kadar diyor

Valla içinde böyle tabak vardı çorba koyacak güzel şık bir şey vardı çorba kaseleri filan vardı

Kaşık çatal yoktu ama kaç parçaydı hatırlamıyorum

Ama çok güzeldi

heheh valla canım sen böyle etrafına bakın güzel güzel giyin süslen püslen

farklı ortamlara gir

kendine yeni birini bull

hem eskisinden kolay kurtulursun

hem de kendine olan güvenin artar :)

Son zamanlarda fırsat buldukça geziyorum zaten o ortamlarda tanışmak isteyen niyetini belli eden de oldu ama hazır değilim daha. Karşıdaki kişiye de haksızlık etmek istemiyorum.

Son zamanlarda fırsat buldukça geziyorum zaten o ortamlarda tanışmak isteyen niyetini belli eden de oldu ama hazır değilim daha. Karşıdaki kişiye de haksızlık etmek istemiyorum.
ilişkiden cıkar cıkmaz baska ilişkiye baslamak uzun omurlu olmuyor kendını kandırmak ve karsı tarafa haksızlık etmekten baska bır sey deıl,ama tabı aşıkta olabılırsın bellı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…