Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Teşekkür ederim canıımm.

Eee senin evlilik yolunda adım atamama hikayen nedir canımm

Hemen anlatayım Şöyle ki Lise 1de internette tanıştık Farklı şehirlerdeyiz. Bu sene bitti lise. Doğru düzgün tercih yapmadığım için gitmedim üniversiteye salak kafam

Sevdiceğim büyük ihtimal şubatta askere gidecek uzun dönem. O gelene kadar ben de 2. sınıf olurum heralde. 3. sınıfta aileler tanışır söz gibi bir şey olur sonra da okulum biter evleniriz diye düşündük

Aayy Aynı anda yazmışız kız. Napıyım evde oturuyorum. Örgü felan örüyorum. Sevgilim şubatta gelicek kısmetse.
Sen neler yapıyosun. Aranız nasıl sevgilinle

Örgümü
Örgü deyince sevgilime kazak örücektim unuttum
En yakın zamanda başlamam lazım :)
Günler senin için su gibi geçer inşallah canım bi an önce sevgiline kavuşursunBenim sevgilimle aram maşallah iyi hatta ilk zamanlarımızdan da iyi
Benim iş için başka yere gitmem gerek ama onu bırakıp gitmek istemiyorum oda bunu biliyor bugün on numara oynarken evlenelim dedi hemen düğün yapamayız ama nikahımızı kıyalım dedi bende boş bulundum dur şimdi kafamı karıştırma sayı işaretliyorum dedim kızdı bana
Kafamın sakin olduğu bi zamanda bu konuyu konuşuruz artık :)

Yook kendimi denemek için değil tercihlerimde pek ciddi değildim ben bu sene. Eczacılık istiyorum ve başka bölüm istemem diye yazmadım hiç puanımın tuttuğu yerleri. Öyle olunca ev sarmaşığı oldum

Yook kendimi denemek için değil tercihlerimde pek ciddi değildim ben bu sene. Eczacılık istiyorum ve başka bölüm istemem diye yazmadım hiç puanımın tuttuğu yerleri. Öyle olunca ev sarmaşığı oldum

İnşallah istediğin bölümü kazanırsın.
Bu arada matraxçıyız galiba

Bende atkı örüyorum canımm. GElince vericem kısmetse.
Ohh çok sevindim aranızın iyi olmasına. Evlenme teklifi bile etti hee.
Bende bugün sevgilime bi arkadaşımızın evlilik haberini verdim. Aşkım da dediki ama çocuğun işi yok. Bende dedim olsun. Oluyosa biz niye bekliyoruz dedi sustum

Son düzenleme:

Aayyy bizde lisede tanışmıştık. O benden önce mezun oldu. Üni ye başladı. Hazırlık okudu o. Sonra bende onla aynı yeri kazandım aynı bölüm öylee beraber bitirdik iştee. HEy gidi günler yaa.
Hakkınızda hayırlısı olsun canım.
Yalnız okul bitimide çok zor bi süreç. İş buluncak falan filan. Bak ben kaç aydır evde boş oturuyorum.

Etti gibi bişey ama lafı tıktık adamın ağzına kızdırdım onu :)
Benimkide arkadaşlarının evlilik haberlerini alınca millet evlendi çoluk çocuk yaptı biz hala yerimizde sayıyoruz demeye başladı :)
Sen çocuğa öyle dersen bak oda sana böyle der
Ben belli bi yaşı geçmiş ve sorumluluk sahibi olabilecek kendini evliliğe hazır hisseden kişilerin evlenmesi taraftarıyım :)
Allah herkesi sevdiğine kavuştursun

Evett zordur tabi kolay olan bir şey yok ki zaten..
Ne güzelmiş aynı lise aynı üniversite
Biz aynı şehirde bile değiliz
İnşallah bulursun canım en kısa zamanda gönlüne göre bir iş

Bi dahakine daha romantik bi ortamda eder artık
Ben hiç hazır hissetmiyorum kendimi yaa. Yani hayal kırıklığına uğramaktan çok korkuyorum. Ev işiydi ütüydü falan filan beni boğar gibime geliyo. Yani bu yaşta bi evin sorumluluğunu alamam. O yüzden daha vaaar bizim adım atmamızaa.
Amiin canımmm.
Seninde söz nişan haberlerini alırız inşallAh yakın zamanda

Evett zordur tabi kolay olan bir şey yok ki zaten..
Ne güzelmiş aynı lise aynı üniversite
Biz aynı şehirde bile değiliz
İnşallah bulursun canım en kısa zamanda gönlüne göre bir iş

Aynı lise ve üniversiteden sonra şuan farklı ülkelerdeyiz ne yazık ki
İnşallah canımm. Sende umarım istediğin bölümü kazanırsın

Bana da alamam gibi geliyo ya Annem anlatıyo işte senin yaşındayken yemekleri yapardım ev işlerini ütüyü yapardım kardeşlerimle ilgilenirdim derslerime çalışırdım diye de düşünüyorum acaba o zamanlar günler 43 saat falan mıydı diye Hepsini yaparmış. O anlattıkça kendimden utanıyorum artık

Ben hem forum hem matrax götüremiyorum ya
Onu dinlerken burayı okumak zor oluyo

Ohoo ben hem matrax hem kk hemde abur cubur yiyorum :)
Amin inşallah
Evet evlilik bencede büyük sorumluluk ama yaş 24 oldu evliliğin sorumluluğunu kaldırabilirim ben yani öyle düşünüyorum :)
Gerçi sevgilim benden mutfak konusunda daha yetenekli elinden benden fazla iş geliyor :)
Bazen bana mutfak işini öğretme girişiminde bulunuyor kızıyorum ona :)

Şimdi yeni nesil çok üşengeç çok farklı diğer nesillerden :)
Eski toprak derler ya hani yaşlılar için ben bu yaşımda kıçımı kaldıramıyorum oturduğum yerden :)

Aynı lise ve üniversiteden sonra şuan farklı ülkelerdeyiz ne yazık ki
İnşallah canımm. Sende umarım istediğin bölümü kazanırsın

Amiin inşallah canım teşekkür ederim :)

Olsun sizin sınavınız da böyle olmuş oldu :) Hem ilerde anlatırsınız çocuklarınıza böyle böyle şeyler yaşadık biz bakın babanız oralarda fön makinesiyle ısınmaya çalıştı diyee.

Zaten şurda şubata ne kaldı kii. Senin sevgilin gelecek benimki gidecek sana günler geçmez gibi gelir şimdi bana da su gibi akıp geçiyo işte

Zaten matrax dinlerken mutlaka bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum ben

Yiyip dinlerim ama okuyamıyorum Okuyorsam dinleyemiyorum

Aynen benim sevgilim de öyle girer yemeğini yapar yer bi güzel çeşit çeşit. Ben de mutfağa girdim mi bi tarafımı yakmadan çıkamam

Zaten matrax dinlerken mutlaka bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum ben

Yiyip dinlerim ama okuyamıyorum Okuyorsam dinleyemiyorum

Aynen benim sevgilim de öyle girer yemeğini yapar yer bi güzel çeşit çeşit. Ben de mutfağa girdim mi bi tarafımı yakmadan çıkamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…