Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Şimdi yeni nesil çok üşengeç çok farklı diğer nesillerden :)
Eski toprak derler ya hani yaşlılar için ben bu yaşımda kıçımı kaldıramıyorum oturduğum yerden :)

Öyle gerçekten. Babaannem 70 küsür yaşında kıpır kıpır hiç oturmaz nerdeyse sürekli bi iş yapma peşinde

Onlar bizden daha marifetli baksana :)

Kızlaar. Ben yatar iyi geceler

İyi geceler canım

İyiyim bende şeker ikiz gibi olduk hep aynı yerlerdeyiz Kendimi sıkıntıdan facebook oyunlarına vurdum oynayıp duruyorum
Sen neler yapıyosun ?

Evett

Ben dee.. Ne desem bilemedim şimdi hiçbir şey yapmadığım için

Buralardayım işte bakınıyorumm. Bişeyler yapmak için ilham gelmesini bekliyorum

Bekleyince pek gelmiyo birilerinin itmesi lazım ilhamı
Anlat bakiim sizin ne kadar oldu

Gelmiyo haklısın. Ya ilhamı bana itsinler ya beni ilhama itsinler artık
Biziiiiim 4 senemiz bitti. Lise 1 de başlamıştık Farklı şehirlerdeyiz. 3 yaş büyük benden. Askere gidecek işte Şu an aklım fikrim bu askerlik konusunda olduğu için her girdiğim yere yazıyorum bunu bıktırdım iyice kendimden
Sizin ne kadar oldu??
Sen anlat biraz da

Canım benim hayırlısıyla gidip gelir umarım
Bizimde 2,5 yıl oldu 4 yaş büyük benden Bizde ayrı şehirlerdeyiz (ben artık şüphelenicem bizden hep aynı yerlerdeyiz çoğu şeyimiz ortak)
Bizde 4aydır görüşemiyoruz en büyük derdimiz o sanırım 1-2 ay daha görüşemicez

İnşallah gidip geliverir hemen canım hayırlısıyla.
Biz aynıyız o zaman seninle ya la
Niye görüşemiyosunuz tatlım ya:26: okul veya iş durumundan dolayı mı?? (Biz de görüşemiyoruz pek geçen ay 1 kerecik görüştük O da 2 saat)

Nişan düğün evlilik konuları gözüme çarpardı fikrimi beyan edemedim hiç bir konuda burası tam benlikmiş ya

Bende 19 a bastım bugün erkek arkadaşım da 21 yaşında.. beraberliğimizin 30.ayı bugün ikimiz de açıköğretim okuyoruz ve o okulu bitirmeden kısa dönem askerlik yapamıyor bildiğiniz gibi. şuan işi de var tek sorun askerlik..
Aslında 19 20 değil de, 23 24 yaşında evlenmek istiyorum ama o kadar nasıl beklicem hiç bilmiyorum

nasıl geçecek bu yıllar ?? dayanılması zor ya

Ben de 20 yaşındayım erkek arkadaşım 21

Biz desizin gibi mezun olmayı ve askerliği bekliyoruz

Harbiden nasıl geçecek bu yıllar

Biz 45. ayımızdayız

O Ankara'da yaşıyor ben Antalya'dayım canım o yüzden :26:

Geliyo aslında canım ama şu aralar o da gelebilcek durumda değil bende karışık biraz bu ara çok düzensiz bi yaşamımız var ikimizinde belirsiz durumları var işle alakalı

Belirsizlik düzensizlik kadar kötüsü yok zaten bence canım ya. Bizim de askerlik meselesi çıkmadan önce borçlar planlar düşünceler ihtimaller kör düğümdü resmen her şey. Neresinden tutsak elimizde kalıyodu. Şimdi de belirsizlik çok ama en azından bir kısmı halloldu diye avutuyorum kendimi işte :)

Ben de 20 yaşındayım erkek arkadaşım 21

Biz desizin gibi mezun olmayı ve askerliği bekliyoruz

Harbiden nasıl geçecek bu yıllar

Biz 45. ayımızdayız

Allah devamını erdirsin:) Valla ilkokuldan beri beraber olanları duyuyorum şaşırıyorum o kadar vakit nasıl geçmiş nasıl beklemişler ama bizde öyle böyle büyüdük sonuçta zaman her türlü geçiyormuş demek ki 2 3 yıl hiç geçmeyecekmiş gibi geliyo bana 23 24 yaşında olsam hem ağlarım hem giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…