- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #23.961
Şimdi yeni nesil çok üşengeç çok farklı diğer nesillerden :)
Eski toprak derler ya hani yaşlılar için ben bu yaşımda kıçımı kaldıramıyorum oturduğum yerden :)
Onlar bizden daha marifetli baksana :)Zaten matrax dinlerken mutlaka bişeyler yeme ihtiyacı hissediyorum ben
Yiyip dinlerim ama okuyamıyorumOkuyorsam dinleyemiyorum
Aynen benim sevgilim de öyle girer yemeğini yapar yer bi güzel çeşit çeşit. Ben de mutfağa girdim mi bi tarafımı yakmadan çıkamam
Kızlaar. Ben yatar iyi geceler
Onlar bizden daha marifetli baksana :)
İyi geceler canım
Bende geldim kızlaar
Nasılsınız?
Hoşgeldiiin
Burda da ben
İyiyim ben canım sen nasılsın??
İyiyim bende şeker ikiz gibi olduk hep aynı yerlerdeyizKendimi sıkıntıdan facebook oyunlarına vurdum oynayıp duruyorum
Sen neler yapıyosun ?
Evett
Ben dee.. Ne desem bilemedim şimdi hiçbir şey yapmadığım için
Buralardayım işte bakınıyorumm. Bişeyler yapmak için ilham gelmesini bekliyorum
Bekleyince pek gelmiyo birilerinin itmesi lazım ilhamı
Anlat bakiim sizin ne kadar oldu
Gelmiyo haklısın. Ya ilhamı bana itsinler ya beni ilhama itsinler artık
Biziiiiim 4 senemiz bitti.Lise 1 de başlamıştık Farklı şehirlerdeyiz. 3 yaş büyük benden. Askere gidecek işte Şu an aklım fikrim bu askerlik konusunda olduğu için her girdiğim yere yazıyorum bunu bıktırdım iyice kendimden
Sizin ne kadar oldu??
Sen anlat biraz da
Canım benim hayırlısıyla gidip gelir umarım
Bizimde 2,5 yıl oldu 4 yaş büyük bendenBizde ayrı şehirlerdeyiz (ben artık şüphelenicem bizden hep aynı yerlerdeyiz çoğu şeyimiz ortak )
Bizde 4aydır görüşemiyoruz en büyük derdimiz o sanırım 1-2 ay daha görüşemicez
Nişan düğün evlilik konuları gözüme çarpardı fikrimi beyan edemedim hiç bir konuda burası tam benlikmiş ya
Bende 19 a bastım bugün erkek arkadaşım da 21 yaşında.. beraberliğimizin 30.ayı bugün ikimiz de açıköğretim okuyoruz ve o okulu bitirmeden kısa dönem askerlik yapamıyor bildiğiniz gibi. şuan işi de var tek sorun askerlik..
Aslında 19 20 değil de, 23 24 yaşında evlenmek istiyorum ama o kadar nasıl beklicem hiç bilmiyorum
nasıl geçecek bu yıllar ?? dayanılması zor ya
İnşallah gidip geliverir hemen canım hayırlısıyla.
Biz aynıyız o zaman seninle ya la
Niye görüşemiyosunuz tatlım ya:26: okul veya iş durumundan dolayı mı?? (Biz de görüşemiyoruz pek geçen ay 1 kerecik görüştükO da 2 saat )
O Ankara'da yaşıyor ben Antalya'dayım canım o yüzden :26:
Anladım canım. Gelemiyo mu 1 gün için de olsa?:26:
Geliyo aslında canım ama şu aralar o da gelebilcek durumda değil bende karışık biraz bu ara çok düzensiz bi yaşamımız var ikimizinde belirsiz durumları var işle alakalı
Ben de 20 yaşındayım erkek arkadaşım 21
Biz desizin gibi mezun olmayı ve askerliği bekliyoruz
Harbiden nasıl geçecek bu yıllar
Biz 45. ayımızdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?