Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Ben geldim kızlar. Nasılsınız. Fazla yazamıyorum bu ara ailevi sıkıntılar var biraz.
Size bişi danışıcam kızlar. Bugün sevgilim bana sordu ama bende sizden bi fikir alıyım dedim.
Sevgilim ticaret yapmayı düşünüyo. Türkiyeden ne getirip satabilirim burda diye sordu. Benim aklıma direk yiyeck bazında seyler geldi. Simitti lokumdu felan. Çünkü gidipte orda teknolojik bişey satamayız. Tereciye tere satılmAz yani sonuçta. Sizler ne önerirsiniz. Enteresan fikirlere açığım

Türkiye'den bişeyler götürüp Çin'desatacak öyle mi ?

Lokum çok mantıklı bence :) Bizim kültürümüz onlara çekici gelebilir o yüzden türk kahvesi filan götürebilir

yiyecek içecek olarak Türk kahvesi, Çerez, Lokum, Zeytin

eşya olarak Nazar boncuğu, kilim, şal olabilir

Mevlana genelde yabancıların ilgisini çeker mevlanayla alakalı şeyler, ebruli sanatıyla ilgili şeyler olabilir

Evet canım. Burdan götürüp çin de satıcak.
Bende antep fıstığı dedim zaten antepliler aslen
Senin dediklerinde güzel. Söyliyim onlarıda.
Kız biliyomusun kahvaltıda tavuk ayağı yiyolarmış çinliler

Allah'ım ya garip millet

Kahvaltılık zeytin götürsün harbiden

Helva da götürebilirsin

Adamlar adam akıllı bişeyler yesinler yaw

Son düzenleme:
bana da link at merak ettim görebilicek miyiz biz canom
bu arada berceste hani güvenilir bir site vardı ya dini soru sorulan orası neresiydi özel msjla atsana bana linkini

Canım albüm için link yok fotoları albüm olarak yükledim zaten albümlerime bakabilirsin

Özel msjı da atıyorum şimdi :)

Sevgilimin oyun oynamasına kızıp duran ben, şimdi kalk da oyun oyna diyorum

Leauge of legends oyunu için turnuvalar düzenleniyor sık sık ve ödüller çok cazip

1.lik ödülü 15bin tl ve daha başka laptop,mouse,kulaklık gibi hediyeler

2.lik ödülü 7.5bin tl ve yine laptop,mouse vs

3. ödülü ise 5 bin tl

ve sevgilim bu oyunda çok iyi

Turnuvaya katılacak

Kalk da oyun oyna diyorum artık

Kızlaar uzun süredir sessiz sedasız takip ediyorum burayı

Ben de yazayım dedim beni de aranıza kabul eder misiniz??

Son düzenleme:
Teşekkür ederimm

Şu an malesef hep evdeyim severek yaptığım tek şey kitap okumak

Üniversite sınavına çalışıyorum içimden geldikçe işte öyle yani monoton benim hayatım

Kitap okumak güzeldir bende çok severim kitap okumayı insan farklı dünyalara kapı açıyor o an adeta:)
Üniversite sınavına kendini denemek için giriceksin sanırım yinede istediğin bi bölüm varmı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…