- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.121
iç güveysinden halliceyimbildiğin gibi valla kuzum ne bi ileri ne geri arkadaslarımla görüşüyorum kafamı dağıtıyorum işte biraz fatih bey hala aynı takmıcam diye karar alıyorum hep ama işte duygusal hassas bi kız olunca insan doluyo kafaya
of sorma canm bz cok hassasız takmıcaz dıe karar alırız anca ıkı gun uygularız.sahı bnmkı bıde bgn ölmek ıstıyorum sevenım yok dedı ay delı etcek bu adam benı
napabılırm daha bılmıyorum yaaa acaba unutamadıgı bırımı var bunun gönlunde:2:
ah ah hürremcim düşündüğün şeye bak cocuk bildiğin sana şımarıyor sev beni ilgi göster diyor sen ne diyosunerkek kaprisi bu resmen benımkide geçen gün çok hastaymış bana bişeyler söyle hasta hasta kaldırdın beni yataktan dedi ne diyeyim ki dedim 'hasta yavru kedim'diye sevecekmişim ne gülmüştüm ama çocuk gibiler
aahaahhhhh hasta yavru kedim dicekmişsin ha.:))
ayyy demek şımarıyolar dıosun haa dogrudur canm valla ben hiç sağlıklı düşünememeye basladım galıba paranoya war bende malesef nası atlatıcam bılmıyorum
haklıısn tatlım bn bunu hiç dusunmemişim bak.canm acayıp uykum geldı yawastan kacayım bn gorsz yıne
hmm kotu olmus ama yapıcak bişi yok tatlım bütte werırsın sıkma cANINIKızlar meraba
Benim keyfim yok
Neden ?
Vizesinden 100 aldığım dersten kaldım
Finalim 30.
Hocaya bu işte yanlışlık var hocam diyorum vizem 100 finale çalıştım ben 30 alamam yanlışlık var diyorum
Sınav kağıdımı tekrardan değerlendirmeyi kabul etmiyor
Kızlar dua edin bana lütfen bir iki gün içinde tercih yapıcam atama için umarım olur iyice stres oldum :26:
hmm kotu olmus ama yapıcak bişi yok tatlım bütte werırsın sıkma cANINI
bol şans canım
merhaba kızlarr kendi topiğime bu güzel gelişmeleri yazmazsam olmaz değil miii :) fatih isteyelim artık seni aile arası söz yapalım önce sonra nişan yaparız biraz bekleyip evleniriz karım ol artık dedii :) ben baharda istedim ona kalsa bikac aya yapacak ama havalar bozuk sizin için gelip gitmek zor olur dedım tmm bitanem haklısın dedi :)) inanılmaz mutluyum şaşkınım 1 bucuk yıl kendi aramızda söze dahi gelmeyen bi insan aile arası yapalım dedi :) demekki bildiği bişeyler varmış şuanda iş konusundada baya iyi bi yere geçecek kısmetse..Allahım bozmasın
Ayyy canııım. Bende dün başka bi konuda gördümm. Bekledim buraya yazarsın diye. Hadi hayırlısı olsun. Taktiklermi işe yaradı yoksa kendiliğinden mi oldu kız merak ettm hee
Yada fatih konuyu felanmı okudu
Annen ne diyo kız. Söyledin mii.
Çok heycanlı yaa. Bende yaşıycakmıyım acaba bu günleri
bizimde 1,5 yıllık ilişkimiz var sevgilimin atanması ve askerliği var ortlama 3-4 yıl bakalım nasip kısmet
semiramis çok sevindim
merhaba kızlarr kendi topiğime bu güzel gelişmeleri yazmazsam olmaz değil miii :) fatih isteyelim artık seni aile arası söz yapalım önce sonra nişan yaparız biraz bekleyip evleniriz karım ol artık dedii :) ben baharda istedim ona kalsa bikac aya yapacak ama havalar bozuk sizin için gelip gitmek zor olur dedım tmm bitanem haklısın dedi :)) inanılmaz mutluyum şaşkınım 1 bucuk yıl kendi aramızda söze dahi gelmeyen bi insan aile arası yapalım dedi :) demekki bildiği bişeyler varmış şuanda iş konusundada baya iyi bi yere geçecek kısmetse..Allahım bozmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?