Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Semiramis. Kesin dene bu taktikleri. Kesin tutucak. Mesela aşkım yerine sadece canım yaz. Yada bikaç mesajda hiç sevgi sözcüğü kullanma. O sorunca ne oldu diye. Ne olabilirki canım bişey yok felan dersin.

ben de lazere başlıcam bu ay canım. benimkine dedim ki ''harcamalarımızı ayarlamamız lazım lazere yazılıyorum'' dedim. ''aa ne kadar ki'' dedi. ''indirimdeymiş valla kaçıramam 2000 tl''dedim. gözleri açıldı baştan. sonra dedim ki ''tüm vücut tertemiz evlenince ama '' dedim, bi kere daha gözleri açıldı ''git tabi aşkım'' falan filan

bazen takmıyorum kafaya ama bazende işte böyle acayip takıyorum herşeyi..senın adına cok sevındım canım düşünceli bi sevgiliye sahipsin haklısın bende bırakmalıyım artık ipleri geçende dedim gerçi ona ipleri bırakıyorum naparsan yap sen al birazda diye ama ben beceremem ki falan dedi söyleyince olmuyo işte direk bi şekilde yaptırtmak lazım dedım bende insan mecbur kalınca nasılda yönetiyo ilişkiyi biliyo musun yeterki gerçekten sev dedim...

Ya epilasyon önemli gerçekten. Evliliği geçtim dünyanın binbir türlü hali var. Hastalık var ölüm var kalım var. Temizlik önemli canım. 2000 tl iyiymiş. Ben paket almadım seans başı veriyorum canım. Bacaklarım epilasyon için pek uygun değil çok açık renk çünkü.

bi deneyeyim bunlarıda gerçekten cok mantıklısın sedefçimm biliyosun daha öncede bi çok kez söylemiştimmm

Canım senin şuan yapman gereken kendini geri çek ağırdan sat sonra bak nasıl kıymetli oluyosun.

Kızlar yaa şimdi ilişkilerden bahsediyoruz ama gerçi benimkide dolaylı olarak ilişkimle ilgili yani
Şimdi ben sevgilimden oradan bişiler istemiştim o da sağolsun aldı hemen. Onunndışında da hep alıyo. Bi valiz getiricem sana diyo. Şimdi malum önümüz yılbaşı ardından sevgililer günü ve sevgilimn doğum günüde var. Ben ne alabilirim bu adama.

canım ben de çok aşırı beyazım, ama tüylerim siyah. tüylerin koyu renk olması çok önemliymiş, açık renklerde sonuç alamayabiliyolarmış. gerçekten çok önemli dediğin gibi özellikle hastalıkta. ben önce bikini bölgesi için gidicektim; ama sonra dedim ki insanın her türlü hali var, olmuşken her yer olsun
bi deneyeyim bunlarıda gerçekten cok mantıklısın sedefçimm biliyosun daha öncede bi çok kez söylemiştimmm

bi dene yavrucum işe yaramazsa başka çareler düşünürüz ama her zaman dediğim gibi kaçan kovalanır ben buna inanır bunu söylerim

Son düzenleme:
inşallah kızlar dediğiniz gibi olur bende mutluluğu tadarım birazcık...film izleyeyım sonrada yatıcam tekrar görüşmek üzere çok sağolun öpüyorum hepinizi

valla canım aynı şeyi bende kara kara düşünüyorum bır ay sonra doğum günü biz yılbaşında hediye almıyoruz

canım atkı falan örebilirsin, malum kış ayındayız. ya da ihtiyacı olan bişey varsa onu al. onun dışında kendin yaptığın bi hediye daha anlamlı olur. biz yılbaşını kutlamıyoruz, sevgililer gününde ben şöyle bişey düşündüm. yani artık yapmadığım şey kalmadı, en sonunda da aklıma bu geldi. bunu yapabilirsin. evlenince gitmek istediğimiz yerler var. buraların netten resimlerinin çıktısını alıp altına oralarda neler yapabileceğimizin hayalini yazıp bi arşiv dosya yapmak istiyorum, mesela ilerde de gözümüzü kapayıp dosyadan herhangi bi sayfayı açıp o sayfada neresi çıktıysa oraya gitmek istiyorum :97: en son doğumgününde bi bebek patiği alıp tekini ona vermiştim, bi de bebeğimizden babasına bi mektup gibi bişey yazmıştım, yazdığımı burada da paylaşmıştım ama geri sayfalardadır. duygusal biriyse çok hoşuna gider. haa en son yıldönümümüzde o bana şey yapmıştı. ben daha önceden bizim ilişkimizi masal gibi bi deftere yazıp ona vermiştim. o da bana masalımızı ses kaydına almış ve bi kaç masal daha kendi sesinden ses kaydına alıp vermişti. bazı geceler ben kabus görüyodum korkuyodum falan, şimdi onun sesi korktuğumda hep yanımda, bence bunu bi kız da yapabilir, hem mesafeler var aramızda diyosun özledikçe dinler sesini. bi de taraftar forması alabilirsin canım

kızlar ben şu testleri bitirip uyuyayım yarın sabahın köründe dershanem var, yine konuşuruz, öpüyorum çok iyi geceler tatlı rüyalar

Büşra hoşgeldin canım nasılsın. Sende varmı haberler güzelim. Baban onay vermişti en son.

canım, hoşbulduk. Bizde haberler şöyle.. Sevgilim bugün ankara'da mülakata girdi elektrik üretim aş. için. Kpss'ye en çok o kurum için girmişti. Eğer orası olursa seneye söz, bi dahaki sene de düğün olur falan diye konuşmaya başladık şimdiden ama mülakat sonucu olumsuz olursa herşey kursağımda kalacak
Yazdıklarınızı okuyordum, aslında herkese tek tek cevap veresim geldi ama muhabbetleri kaçırdım hep. G
Kısa ve öz yorum yapayım. İnşallah sevdiceklerimizle aramızdaki mesafeler hem maddi hem manevi bir önce kapanır da kavuşuruz bir an önce..
Bu arada sevgilin yanlış hatırlamıyorsam çin'deydi değil mi canım?

Aayyy çok güzel şeyler yazmışsın canım ama ben pek romantik değilim yani yapsam da eğreti durur ne biliyim inanmaz bunu senmi yaptın der
Atkı örücem zaten üstünede ufak gümüş baş harflerimizden dikicem. Bide twigyden ev ayakkabısı alırım belki. Bide bornoz gibi bişey istiyorum. Onun orası soğuk oluyo. Birazda maddi durumuma bağlı. Malum şuan çalışmıyorum.
Forma felan düşündümde takım tutar ama çok fanatik değil. Onun yerine başka bişey alırım diye düşündüm. Bide güzel kalın bi mont kaban tarzı bişe alırım belki.

Tamam canım benim. İyi dersler. Görüşmek üzere. Allah rahatlık versin.

Bizde çok büyük şeyler almayız ama sevgilim bana çiçek alırdı mesela. Şimdi o hep bana alıyo ben ona bişey alamıyorum. Güzel bişey olsun istiyorum.
Benim de bu aralar gündemimde hediye mevzusu. yıl dönümümüze yaklaşık 1 ay kaldı. Ben onun ihtiyacı olan bir şey almak istiyorum. Mont beğenmiştim zara'da, elime para geçince almayı düşünüyorum:) Bir de uzun süredir ona bir şeyler yazmıyorum, elime kalemi kağıdı alıp içimden geçen her şeyi yazacağım. Ben bu tarz şeyleri pek sık yapmadığım için çok şaşırıp sevinir diye umuyorum
kızlar bizde aksilik olmazsa bir aya nisan yapıcaz Allahın izniyle zaten bu seferde olmazsa atcam kendimi biyerden:26:

Ayy canım çok sevindim, hayırlı olsun inş şimdiden. Ama kötü düşünme. İyi düşün, iyi olsun. Darısı başımızaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…