- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #24.101
canım, hoşbulduk. Bizde haberler şöyle.. Sevgilim bugün ankara'da mülakata girdi elektrik üretim aş. için. Kpss'ye en çok o kurum için girmişti. Eğer orası olursa seneye söz, bi dahaki sene de düğün olur falan diye konuşmaya başladık şimdiden ama mülakat sonucu olumsuz olursa herşey kursağımda kalacak
Yazdıklarınızı okuyordum, aslında herkese tek tek cevap veresim geldi ama muhabbetleri kaçırdım hep. G
Kısa ve öz yorum yapayım. İnşallah sevdiceklerimizle aramızdaki mesafeler hem maddi hem manevi bir önce kapanır da kavuşuruz bir an önce..
Bu arada sevgilin yanlış hatırlamıyorsam çin'deydi değil mi canım?
Hayırlısı olsun güzelim Allah gönlüne göre versin. İnşallah olur erkek arkadaşının işi.
Amin canıım. Ahh o mesafeler...
Evet canım orada ne yazık ki. Tam gelicek diye sevinirken iki hafta kalıp tekrar 6 ay için gideceğini öğrendim. Ondan keyfim yok. Bana sordu ne yapayım aşkım dedi ne diyosun dedi. Dedim annen baban abin gitmeni istiyo 3 e karşı 1 im. Hadi bunları geçtim sen yapabileceksen git dedim. O da ailesi istediği için mecbur gidecek yine canımm. Ben daha sevgilimle konuşmadan annesi diyo bana 6 ay daha kalması çok iyi diye. Öyle işte güzelimm.
Benim de bu aralar gündemimde hediye mevzusu. yıl dönümümüze yaklaşık 1 ay kaldı. Ben onun ihtiyacı olan bir şey almak istiyorum. Mont beğenmiştim zara'da, elime para geçince almayı düşünüyorum:) Bir de uzun süredir ona bir şeyler yazmıyorum, elime kalemi kağıdı alıp içimden geçen her şeyi yazacağım. Ben bu tarz şeyleri pek sık yapmadığım için çok şaşırıp sevinir diye umuyorum
Ayy canım çok sevindim, hayırlı olsun inş şimdiden. Ama kötü düşünme. İyi düşün, iyi olsun. Darısı başımızaa
Amin canım benim çok sağol...
Peki orada ne yapıyor sevgilin şu an? Eğer çalışıp para kazanma durumu varsa evlenip orada yaşayamaz mısınız bir süre? Böyle ayrı kalmaktansa imkanlar elveriyorsa öylesi daha iyi olur bence
Canım o zaman sevgilin daha bi bayılır bence bu tarz romantik, duygusal bir hediyeyeYaa ben yazarken duygulanıyorum. O yüzden hiç yazmıyorum. Zaten pek becerdiğim de söylenemez
Bugüne kadar yaptığım en romantik şey o uyurken resimlerimizi duvarına asmıştım sevinmişti. İnsanlık için küçük benim için büyük bi adım dı
Canım üniversitede dil öğreniyor. Hazırlık sınıfı gibi bişey yani. Okuldan arta kalan zamanda abisinin iş yerinde ona yardım ediyo. Güzelim babası felan diyomuş evlen yerleş oraya diye ama şuan burada yaşıyıcak olsak bile benim eilem evlenmeme izin vermez. Bende zaten burda bile bi evi çekip çeviremeyecekken orada hiç yapamam. Çünkü yaşam tarzları çok tuhaf yemek kültüründen bahsetmeme gerek bile yok zaten. Ben kafayı yerim orda tatlım yaa. Kimseyi tanımıyorum. Herkes aynı tek tipzaten sarışın olmayı uğursuzluk sayıyolarmış dışlanırım orda taşlanırım felan
Canım o zaman sevgilin daha bi bayılır bence bu tarz romantik, duygusal bir hediyeyesedefin söylediği fikre bayıldım mesela ben, sen de düşünebilirsin :)
Çok güzel fikirde ben beceremem be canım.
Hımm o zaman daha üni okuyacak tatlım, öyle mi? Evet haklısın kültürleri, yemekleri, yaşayışları çok farklı ama 5 yıl böyle beklemektense ben gözümü karartıp giderdim gibime geliyor. Bu aralar hasretimin tavan yapması ve sürekli nişan, düğün merasimlerine katılmam sonucu da böyle düşünüyor olabilirim kuzum.
Yok canım. Sadece hazırlık okuyıcak dili öğrenmek için. Canım 3 sene önceki aklım olsaydı bende düşünmeden giderdim. Hızlıydık o zamanlar deli doluyduk. Tamam o benim biçok şeyim ama ailem benim herşeyim. Ve ben ailemin tek çocuğuyum onların onaylamadığı bişeyi yapmam. Hem daha yaşım genç acelemde yok. Çamaşır bulaşık ütü yemek felan genç yaşımda uğraşamam
Ha ama milli piyango çıkar da bana bi yardımcı tutarsa evlenirim bak
Uzun süreliğine olursa ben de istemem canım ama 3-4 yıllığına olabilir. Zaten hayalimde var bi kaç yıl da olsa yurtdışında yaşamak...Ben de şu ana kadar hiç ailemden ayrılmadım ve mutfağa sadece su içmek için girerim. Lafa gelince kolay söylemek ama büyük sorumluluk istiyor tabiki...
Ne kadar kalacak peki orada o belli mi?
Ben de önceden okulum bitsin en az 4 yıl çalışıp öyle evlencem falan deyip duruyordum. Ama artık tam tersi bir an önce bir şeyler olsun istiyorum. Dediğim gibi, etrafımda bu aralar pek çok arkadaşım evlendi, nişanlandı. Onun etkisi de olabilir :)
Bende isterim yurtdışında yaşamak canım ama çin de değil
Şubatta gelip iki hafta kalıcak canım. Sonra tekrar gidip 6 ay daha kalıcak
Haklısın canım nişanlananları evlenenleri görünce hevesleniyo insan.
Evet çin konusunda haklısın. Asya'da yaşamak çok zor, kültürleri çok çok farklı, her canlıyı-cansızı yiyorlar resmen.
şubattan sonra geriye 6 ay kalıyorsa çok değilmiş canım ya, burada hepimizin önünde engeller var zaten, sizinki de mesafe engeli, ama aşılması kolay bir engel, tek gereken şey sabırla beklemek. Zaten artık teknoloji de çok gelişti. webcamden falan sık sık görüşürsünüz..
Kuzum ben çıkayım artık. Uyku bastırdı hafiften.
İyi geceler, çok öpüyorum.
burda olan var mı kızlar canım sıkkın gen laflayalım..
hayrola cnm......
off canım bu sabah benımkıyle beraber kahvaltı yaptık uykudan yenı uyanmıstı gözleri şişmişti ama ağlamış gibi şişti yanı kızarmıs hanı ustu şişerya oyleydı ağlamışsın sen dun gece dedım hayır ağlamadım dedıama sankı ağlamış gbydı cok morelım bozuldu yaaa nıye ağlıo sımdı bnm ıcın aglamadıgı kesın.
sonra bıde bana dıokı sen benı sevmıyosun dıo bende asıl sen benı sewmıosun dedım hayır esas sen benı sewmıyosun dıo ıkımızde sevıldıgımıze ınanmıyoruz offfff bu nası bı hal anlamadım.sen ne anlıosun canm
agladıgına eminmisin belkide gec falan yattıgı icin olmustur..hani agladıysa bile belki aklına bişiler gelmistir birseyleri kafaya takıyordur bazen insanın kendi icinde yasadıgı sıkıntılar olur anlatmak istemezse zorlama cnm..sen beni sevmiyorsun falan dedigine gore duygusal donemi falan heralde sende sevdigini goster hani aşk dolu :) bir mesaj falan at mesela sabah gorsun.. morali bozuksada belki senin msjı goruncede iyi olur biraz
ya bana ağlamış gb geldı :26: uykudan kalktım dıye oyle şiş ağlamadım felan dedı ama kendımden bılıyorum öyle şişiyo bnmde gozlerım ağlayınca(
iyide canım neyıne duygusal donem işi var onu seven sewgılısı var ne ıstıo anlamadım bnm duygusal donemlerımde hiç düşünüp o attı mı bana mesaj banane :).ya bız her seyı bırbırımızden beklıyoruz sanırım sorun burdan gelıyor önce o sarılsınn o öpsün o sewdıgını soylesın felan gıbı galıba..sonrada benı sewmıyo trıpleri :/
sen napıon buarada canm msnde hıc acamıyorum bu pcde yuklu deıl yuklıcem biara
bilmiyorumki cnm ailevi bir problemi falanmı var acaba:26: sen ilk adımı bekleme bir sure ilk adımları sen at aynı davranıslara devam ederse kendini geri cek hani ozaman dersinde ben yapıyorumda noluyor sen yine aynısın diye..aman ben napıyım cnm ya aynı işte bildigin gibi devam:)
off canım bu sabah benımkıyle beraber kahvaltı yaptık uykudan yenı uyanmıstı gözleri şişmişti ama ağlamış gibi şişti yanı kızarmıs hanı ustu şişerya oyleydı ağlamışsın sen dun gece dedım hayır ağlamadım dedıama sankı ağlamış gbydı cok morelım bozuldu yaaa nıye ağlıo sımdı bnm ıcın aglamadıgı kesın.
sonra bıde bana dıokı sen benı sevmıyosun dıo bende asıl sen benı sewmıosun dedım hayır esas sen benı sewmıyosun dıo ıkımızde sevıldıgımıze ınanmıyoruz offfff bu nası bı hal anlamadım.sen ne anlıosun canm
bebeğim bu sabah uyandıgımda benımkilerde öyleydi tek gözümün kapağı şişmiş kızarmışlardı ama ağlamadım akşam insan yorgun oldugunda stresli oldugunda veya cok uyuduğunda/az uyuduğunda olabiliyor bu tarz şeyler sen buna takma kafanı :) ben seni seviyorum sen beni sevmiyosun atışmasını bizde sevgilimle yaparız bu kötü bişey değil bence zaten insan sevildiğinden %100 emin olmamalı diye düşünüyorum özellikle erkeklere aşırı bi rahatlık geliyo böyle beni seviyomu diye düşünsün işte ne güzel üstüne düşmeye başlar belki biraz daha :)
ay ınşallah cnm ıcımı rahatlattın.haklısn sen napıosn cnm buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?