Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlar nettınız yaaa altı ustu 88 lisiniz yapmayın gaza getrmeyın bırbırınızı bakem
bnm kuzenım 35 ine geldı hala bekar o kızcagız naapsın sukredın halınıze

suan cok fena cokuntudeyim 24 yas yolun yarısı eder 25 den sonra kimse almaz bizi

evet hem yaşıt hem kaderdaşız o zaman
biz barışmıcaz ama kalbinde bittğim biriyle nasıl yaparım ki beni bunca yıl hayaller kurdurup terkedip gitti

valla benimde kalbimde o bitmisti hatta araya baskasınıda aldım ama sonra yeniden basladık nasıl oldu bilmiyom

kızlar nettınız yaaa altı ustu 88 lisiniz yapmayın gaza getrmeyın bırbırınızı bakem
bnm kuzenım 35 ine geldı hala bekar o kızcagız naapsın sukredın halınıze

aman ben halimden memnunum zaten
hem beni alıp napıcaklar ki
hem kaprisliyim,nazlıyım,süslüyüm,çok masraflıyım iyi biri değil miyim yoksa ben terk edildim

suan cok fena cokuntudeyim 24 yas yolun yarısı eder 25 den sonra kimse almaz bizi

valla benimde kalbimde o bitmisti hatta araya baskasınıda aldım ama sonra yeniden basladık nasıl oldu bilmiyom

kaderde varsa evlenirsiniz zaten herşey kader kısmet
bir var mı büyük konuşmıcaksın ama ben hep derdim ALLAH tan sonra ona güveniyorum diye güvenimi boşa çıkardı bunca yıl oyaladı bekletti beni sonra bırakıp gitti

aman ben halimden memnunum zaten
hem beni alıp napıcaklar ki
hem kaprisliyim,nazlıyım,süslüyüm,çok masraflıyım iyi biri değil miyim yoksa ben terk edildim

5 yıl boyunca farkedememiş mi 5 yıl sonunda mı farketmiş.
ay su erkekler warya bişi demıyorum sende sorun yok anacım sorun bu erkeklerde

vallahi cnm oyle olunca unutmak daha kolay oluyor ben 5 defa terkedildim 5.den sonra hayatıma baktım sildim attım onu baska turlu olmuyor yasanmıyor cunku belli olmaz belki sizde barısırsınız hayırlısı olsun

5 yıl boyunca farkedememiş mi 5 yıl sonunda mı farketmiş.
ay su erkekler warya bişi demıyorum sende sorun yok anacım sorun bu erkeklerde

yok canım o demedi onları ben kendime öz eleştiri babında yaptım
onun dediği ona ilgi göstermiyomuşum ben onu eskisi gibi sevmiyomuşum hatta sevdiğimden bile şüpheliymiş eskisi gibi değilmişim hala seviyomuş ama bitirmek zorundaymış
işte böyle bide bana sor bende ona aynı şeyleri söylüyorum işte aynen

ilginç canm yaaa sevilmedıgını hıssettıgııcın ayrılcagı yerde once bı sana derdını acsaydı sende onun yanlıs dusundugunu soylerdın ozen ve ılgı gosterırdın:44:

vallahi cnm oyle olunca unutmak daha kolay oluyor ben 5 defa terkedildim 5.den sonra hayatıma baktım sildim attım onu baska turlu olmuyor yasanmıyor cunku belli olmaz belki sizde barısırsınız hayırlısı olsun

o benim için hayırlı falan değil ve beni terkeden biriylede barışmam asla defolup gitsin daha çok seven bulur artık ağzının içinew bakar

ilginç canm yaaa sevilmedıgını hıssettıgııcın ayrılcagı yerde once bı sana derdını acsaydı sende onun yanlıs dusundugunu soylerdın ozen ve ılgı gosterırdın:44:

evet çok ilginç aynı şekilde bende onun bana karşı hislerinin bittiğini beni sevmediğini düşünüyordum ama dilim varmadı hiç bir zaman o kadar şeye rağmen seni bırakıyorum demeye ama onun vardı dili bıraktı beni en çokta bu koydu bana bunu haketmediğimi düşünüyorum
birde herşeyi ilk onda tattım ben bunları düşününce boşa vakit harcamışım yazıklar olsun dedim yani bouşuna beklemişim seni bunca yıl şerefsizzz dedim kendi kendime günlerce ağladım hasta oldum aylarcaaa gözlerim şişti depresyona girdim ama kimin için bir şerefsiz adi biri için beni bırakıp kalbimide yerinden söküp götüren biri için
içi hiç sızlamıcak heralde başka birine dokunurken ya da bana başkasının dokunduğunu düşününce hiç mi içi sızlamıcak aacaba benim başkasının olduğum fikrini düşününce hiç mi içi acımıcak onu merak ediyorum

Son düzenleme:

evet bırde bu yonu var gercekten hiç mi düşünmyorlar hiç canları yanmıyor bı baskasının olma fıkrı.. erkekler cabuk bıtırebılıyor benıde sewgılım terketmıstı bundan 3-4 ay once kangren olan parmagı keserım demıstı ortada buyuk bır sey yokken ayrılık olmamalı,bir sevgı emek kolay bulunmuyor herkesle yasanmıyor yazık yaa..
sende gecmısı dusunup vaktını harcadıgını dusunup hayıflanmak yerıne bir şeyler ogrendım bundan snra daha dıkkatlı olacagım dıe dusun canım...her şey ınsanlar ıcın ölüyorum yanıyorum dıyoruz ama yıne yasıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…