- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- 173
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.521
anladm cnm bazı erkeklerin çocuksu tavırlar hoslarına giderriyiyim valla napıyımm sabah aksam evde pinekliyorumm sen nasılsınn
ayyy ben evlenince kocam işten gelmeden bi süslenirim bi süslenirimmm asla bakımsız karşılamamm
Ben evdeyken nedense tipim kayik dolanamiorum bndemi bi anormallik var acabaayyy ben evlenince kocam işten gelmeden bi süslenirim bi süslenirimmm asla bakımsız karşılamamm
Herkese merhaba kader ortaklarım
ayy yaramı deştin valla cnmmben de iyiyim canım, bugün okula gitmedim kendime tatil verdim.
ah ahh aynenn. o günler gelsin de bi, öyle bir çıkcam ki her gün karşısına aklı şaşacak.
süslenesim geldi bak şimdi
ya benim tek derdim şu kıl tüy meseleleri, sen kendin mi alıyorsun canım bacaklarını falan:26: almadan önce az da olsa uzayacaklar, o halimle ona görünmeyi hiç istemem.
Ben evdeyken nedense tipim kayik dolanamiorum bndemi bi anormallik var acaba
Bi susleniom rujsuz dolanmiom mesela annem babam bile dio.hayirdir nereye diye
ben gene rahat olmalıyım evde mesela bazıları evde pantolonla falan rahat rahat oturur ama ben asla oturamam batar o bana makyajda aynı şekildeBen evdeyken nedense tipim kayik dolanamiorum bndemi bi anormallik var acaba
Bi susleniom rujsuz dolanmiom mesela annem babam bile dio.hayirdir nereye diye
merhaba cnm hoşgeldinn anlat bakalım kendini bizeeHerkese merhaba kader ortaklarım
hımmm ailelerin zıtlaşması cok berbat bişey yaa hani insan kendi arasındaki sorunları bi şekilde çözüyo sevdiği için falan ama aileler bi kere anlaşamadıgı zaman düzelmesi cok zor oluyooHoşbuldukkKısaca özetlemem gerekirse 6-7 yıldır beraberiz aileler tanıştı ama kültür,maddi farklılıktan dolayı bizimkiler kabul etmiyor. Bizde sürünüyoruz böyle Allah hepinizin gönlüne göre versin.
ayy yaramı deştin valla cnmmevet kendim alıyorum şuanda uzamasında sorun yok ama evleninceee uzamasını beklicez mecburen bizi öyle mi görecekler bilmiyorumm benımki o tarz şeylere dikkat eden birisi ilk buluşmamızda bıyıklarımı almıştım sonradan dedi dudaklarının üstünde tüy yoktu almışsın sanırım falan demişti demekki dikkat ediyoo :26:
HoşbuldukkKısaca özetlemem gerekirse 6-7 yıldır beraberiz aileler tanıştı ama kültür,maddi farklılıktan dolayı bizimkiler kabul etmiyor. Bizde sürünüyoruz böyle Allah hepinizin gönlüne göre versin.
benim kuaförüm var devamlı oraya giderim o yaptırdı genital bölgeye sordum nasıl bitti mi falan diye yok ya pişman oldum gittiğime her türlü az bile olsa çıkıyo ağda yapmak zorunda kalıyosun ne anladım ben o işten dedi lazer benimde umudumdu ama bi çok kişiden duydugum tüyleri bitirmiyomuş gene çıkıyomuş bi süre sonraevet canım erkekler dikkat eder bence de, erkeklerin bir bayanda en iğrendiği şey bıyıkmış hatta.Benim bir arkadaşımı sevgilisi uyarmıştı "cımbıza ihtiyacın var" diye
Valla evlenmeden önce bir çözüm bulmak gerek bu işe. Çalışmaya başlayınca lazer veya iğneli epilasyon yaptırıp kökten kurtulmak istiyorum aslında ama ondan da memnun olmayan çok kişi var.Burdaki kızlardan yaptıran var mıdır acaba:26:
Aminn. Benim de seninkine benzer durumum canım,maddi değil aslında tam olarak ama ucu oraya da dayanıyor az çok. Allah yardımcımız olsun.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz peki..
HoşbuldukkKısaca özetlemem gerekirse 6-7 yıldır beraberiz aileler tanıştı ama kültür,maddi farklılıktan dolayı bizimkiler kabul etmiyor. Bizde sürünüyoruz böyle Allah hepinizin gönlüne göre versin.
mrb tatlımmerhaba arkadaslar
ben sevgilimle 7 senedir cikiyoruz. daha 1,5 sene oldu ailelere söyleyeli sorunlarimiz oldu onun icin bekliyoruz yani daha evlilik yok ortada
merhaba arkadaslar
ben sevgilimle 7 senedir cikiyoruz. daha 1,5 sene oldu ailelere söyleyeli sorunlarimiz oldu onun icin bekliyoruz yani daha evlilik yok ortada
mrb tatlımmaşallah 7 sene dile kolay sizinde mi ailesel problemleriniz olduu nedir bu ailelerin anlaşmazlığı yaa
hoş geldin canımmaşallah öncelikle 7 senenize ne sorunlarınız oldu ki:26:
benim kuaförüm var devamlı oraya giderim o yaptırdı genital bölgeye sordum nasıl bitti mi falan diye yok ya pişman oldum gittiğime her türlü az bile olsa çıkıyo ağda yapmak zorunda kalıyosun ne anladım ben o işten dedi lazer benimde umudumdu ama bi çok kişiden duydugum tüyleri bitirmiyomuş gene çıkıyomuş bi süre sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?