- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #2.501
evet çok ilginç aynı şekilde bende onun bana karşı hislerinin bittiğini beni sevmediğini düşünüyordum ama dilim varmadı hiç bir zaman o kadar şeye rağmen seni bırakıyorum demeye ama onun vardı dili bıraktı beni en çokta bu koydu bana bunu haketmediğimi düşünüyorum
birde herşeyi ilk onda tattım ben bunları düşününce boşa vakit harcamışım yazıklar olsun dedim yani bouşuna beklemişim seni bunca yıl şerefsizzz dedim kendi kendime günlerce ağladım hasta oldum aylarcaaa gözlerim şişti depresyona girdim ama kimin için bir şerefsiz adi biri için beni bırakıp kalbimide yerinden söküp götüren biri için
içi hiç sızlamıcak heralde başka birine dokunurken ya da bana başkasının dokunduğunu düşününce hiç mi içi sızlamıcak aacaba benim başkasının olduğum fikrini düşününce hiç mi içi acımıcak onu merak ediyorum
evet bırde bu yonu var gercekten hiç mi düşünmyorlar hiç canları yanmıyor bı baskasının olma fıkrı.. erkekler cabuk bıtırebılıyor benıde sewgılım terketmıstı bundan 3-4 ay once kangren olan parmagı keserım demıstı ortada buyuk bır sey yokken ayrılık olmamalı,bir sevgı emek kolay bulunmuyor herkesle yasanmıyor yazık yaa..
sende gecmısı dusunup vaktını harcadıgını dusunup hayıflanmak yerıne bir şeyler ogrendım bundan snra daha dıkkatlı olacagım dıe dusun canım...her şey ınsanlar ıcın ölüyorum yanıyorum dıyoruz ama yıne yasıyoruz
34 gün
aa bak günleri bile saymışım
hosgeldın cnm burda her türlü muhabbet ediyoruz bozmuş olmazsınamin inşallah hepimiz beklemelerimizin sonucunu en iyi şekilde alırızz aileleriniz mi onaylamıyo ilişkinizi en zoru budur sanırımm :26:
hoşgeldin canım
hepimizin engelleri var, ama hepimizin aşkı bu engellere göğüs gerecek kadar güçlü
zamanla hepsini aşıcaz ve evlenicez inşallah :123:
allah hepimiz için her şeyin hayırlısını versin
resmin uzaktan oldugu için pek yorum yapamıcam canım yaOoo, ben dün başka sitelere takılmış kalmışım, ne muhabbetler dönmüş buradaçok üzüldüm şu an.
bu arada benzetildiğimiz ünlülerle ilgili bir konu geçmiş. Ben de cevap vercem çok özendim.
Fahriye evcen ve tuba büyüküstün'e benzetenler olmuştu ama ahh keşke az da olsa alakam olsa
Bir de bir iki arkadaşım ve sevgilim ona zorla izlettiğim (kore dizisi)playful kiss'deki baş roldeki kıza benzetmişti beni, hatta sevgilim o kadar çok benzetti ki, bazı hareketleri bile benziyor diyor ve kızın hareketleri çok şımarık ve de uyuz.
hepimizin evdeki hali öyle canım yaa napalım evdede porselen bebek gibi mi oturalım yaniiay ama şaka maka şu resimde ben bile benzettim kendimi. Benim evdeki halim aynı böyle.kaymış bi tip.
Eki Görüntüle 391752
resmin uzaktan oldugu için pek yorum yapamıcam canım yaama playful kiss e baktım japon bi kız çıkıyo demekki senınde gözlerin çekik biraz hahah hareketlerini benzetmeleri kötü olmuş öyle bi kıza benzemiyosun ama bence şaka yapıyodur sevgilin seni kızdırmak içinn
hepimizin evdeki hali öyle canım yaa napalım evdede porselen bebek gibi mi oturalım yanii
anladm cnm bazı erkeklerin çocuksu tavırlar hoslarına giderrevet canım gözlerim biraz çekik ve yüzüm de yuvarlak ondan benzetmişi olabilirama kızın hareketlerini de ciddi ciddi benzetti, kızın hareketleri onun çok hoşuna gitmiş güya.:18: biraz çocuksu bir tip. izlerseniz tavsiye ederim bu arada. Kız çok feci aşık, çocuk da çok artist dizide.
bu arada nasılsın bakalım canım?
ayyy ben evlenince kocam işten gelmeden bi süslenirim bi süslenirimmm asla bakımsız karşılamammaynen canım şimdi hiç uğraşamam evde süslenmekle falan:18:, evlenince çeki düzen veririz elbet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?