Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ne kdr oldu ayrılalı

öyle canım napayım ALLAH böyle istediyse yapabilecğim bişi yok boynum kıldan ince sonuçta karşısında demek ki kaderimde değerimin bilinmemesi ve sevdiğime kavuşamamak da varmış napayım
ALLAH bundan sonra hayatımı hayırlı kılsın mutlu olayım inşallah
yinede ona beddua edemiyorum üzülsün diyemiyorum farkındasınız dimi neden çünkü hala seviyorum ve hala kıyamıyorum ona
en iyileri onun olsun istiyorum onun için hiç üzülmesin hep gülsün yüzü istiyorum
işte unutmayı istiyorum ama yapamıyorum napayım zaman ilacım olucak inşallah

neyse kızlar ben çıkıyorum başım dönmeye başladı uykusuzluktan tabi moral bozukluğuda etkenler arasında
iyi geceler

Son düzenleme:
34 gün
aa bak günleri bile saymışım

daha cok olmamıs cnm ya zamanla diner acısı bide karsına hoslanacagın biri cıkarsa tamamdır ben bu son ayrılıgımızda cok sanslıydım 2-3 haftada biriyle gorusmeye baslamıstım nasıl oldu anlamadım bile ama acayip tutuldum cok baska birsey olmustu ha tabi onlada surmedi ama en azından acımı azalttı ve bana herseyi unutturdu umarım senn karsınada boyle biri cıkar

hosgeldın cnm burda her türlü muhabbet ediyoruz bozmuş olmazsın amin inşallah hepimiz beklemelerimizin sonucunu en iyi şekilde alırızz aileleriniz mi onaylamıyo ilişkinizi en zoru budur sanırımm :26:

Selam tekrar.
Öncelikle çok büyük engeller diyebilirim.
Nerden anlatsam baygınlık geçirirsiniz...
Aman bu hayat zor beya :26:

Ooo, ben dün başka sitelere takılmış kalmışım, ne muhabbetler dönmüş burada çok üzüldüm şu an.
bu arada benzetildiğimiz ünlülerle ilgili bir konu geçmiş. Ben de cevap vercem çok özendim.
Fahriye evcen ve tuba büyüküstün'e benzetenler olmuştu ama ahh keşke az da olsa alakam olsa
Bir de bir iki arkadaşım ve sevgilim ona zorla izlettiğim (kore dizisi)playful kiss'deki baş roldeki kıza benzetmişti beni, hatta sevgilim o kadar çok benzetti ki, bazı hareketleri bile benziyor diyor ve kızın hareketleri çok şımarık ve de uyuz.

ay ama şaka maka şu resimde ben bile benzettim kendimi. Benim evdeki halim aynı böyle. kaymış bi tip.

resmin uzaktan oldugu için pek yorum yapamıcam canım ya ama playful kiss e baktım japon bi kız çıkıyo demekki senınde gözlerin çekik biraz hahah hareketlerini benzetmeleri kötü olmuş öyle bi kıza benzemiyosun ama bence şaka yapıyodur sevgilin seni kızdırmak içinn

evet canım gözlerim biraz çekik ve yüzüm de yuvarlak ondan benzetmişi olabilir ama kızın hareketlerini de ciddi ciddi benzetti, kızın hareketleri onun çok hoşuna gitmiş güya.:18: biraz çocuksu bir tip. izlerseniz tavsiye ederim bu arada. Kız çok feci aşık, çocuk da çok artist dizide.
bu arada nasılsın bakalım canım?

anladm cnm bazı erkeklerin çocuksu tavırlar hoslarına giderr iyiyim valla napıyımm sabah aksam evde pinekliyorumm sen nasılsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…