- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.221
kızlar bu aksam bende yokum... once sevılımle yemek yıcez sonra ablamda kalıcam haberınız olsn fıstıklarım artık pazar gecesı gorusuruzzz sızı özlicem
öpüldünüz fıstıklar
Anammm kalmicak kimse :) Neyse canım sen keyfine bak yumuşatın aranızıiyi eğlenceler
inşallah canım saol dua edın bıze guzel geçsin sorunları halledelım:))
yedi bucuk gıbı cıkcam bakalım saclarımı duzleştiriyorum şimdi offf kara saclarımı
İnşallah canım :) güzel haberlerini alırız yarın :) kız dert etme kendine boyatırsın tekrar :) Süslen bakalımmm, ayy heyecanlısındır şimdii
ehh bırazzzz merak edıyorum sacımı bıtıreyım makyj falan guzel olcak mı bakalım
kızlar bu aksam bende yokum... once sevılımle yemek yıcez sonra ablamda kalıcam haberınız olsn fıstıklarım artık pazar gecesı gorusuruzzz sızı özlicem
öpüldünüz fıstıklar
herkeste aynı dert bendede var1,5 yıldır süren bir ilişkim var hep evlilik nişan lafı geçen bi durumdayız.. erkek arkadaşm kpssden atandı farklı bi şehire gitti mesafeler sorun olmadı tlfla idare ettik. Bu süredede daha yeni biyere alışmaya çalışıyorum bahanesi vardı aradan zaman geçti yüksek lisansımıda tamamlicam dedi tamam dedim bari aileler tanışsın dedim yok tam resmiyet aşamasında olsun dedi ..askerligim var daha dedi .. doktorada yapıcam dedi.. uzattı her defasında .. bende uzaklaştım biraz bu beni oyalıyor düşüncesine girdim dogal olarak mesafeli davranınca işte ben istemiyomuyum ama planlarıma göre şuan degil dedi iyi dedim nasıl biliyosan öyle yap bunun söyledigimin akşamı annesine beni anlatmış ilk defa! ben aöf okudum ve işsizim annesi bunu duyunca sıradan bi ev kızı okul bile okumamış onumu kendine layık gördün ben senden doktor yada kendin gibi mühendis bir kız arkadaş beklerdim demiş ve işin en kötü yanıda sevgilim geldi bunu harfi harfine söyledi ne kadar gururum kırıldı anlatamam ... istenmeyen kişi oldum sevgilimde bakma onlar öyle desinler biz senle bi şekilde evlenecez sana söz veriyorum dedi ama aradan zaman geçmesine ragmen hiçbişey konuşmadı bunla ilgili sanki artık laf olsun diye takılıyoduk .. bende bu böyle olmaz beni istemeyenleri bende istemem dedim ve bitirdim.. 1 ay geçti ve aradı tekrar başlayalım ben bu defa çok ciddiyim annemle çok net konuştum dedi burnu kaf dagında olan annesi gönülsüz olsada tamam bari isteyelim demiş bu tamamıda nedeni sevgilim annesine kpssye girecegimi bunun içinde dersaneye gittigimi söylemiş yani bi umut ışıgı var memur olacak der gibi..bu ramazan bayramında istemeye geleceklermş şimdi ben hiç inanmıyorum geleceklerine bile güvenim bitti hala kalbim kırık inşallah memur olurumda senin oğluna kalmadım bak derim o kadına
ehh canm yumusadı gıbı aradı bugun beklemıyordum cok kızgın oldugu ıcın.anlatırım donunce hadı fıstıklarım kactım bnoo canım arayı yumuşattık galibahadi inşallah, zaten yüzyüze görüşünce her şey çok daha farklı oluyo. iyi haberlerini alıcağımıza eminim
hmmm durumumuz tam olmasa da statu acısından benzerlıkler var bnmde gururum kırılmıstı kotu bı durum senı anlıyorum canm ramazana kadar sabret bakalım baktın gelceklerı yok bıtırırsın ama erkek arkadasn senı sewıyor bu ızle durumuherkeste aynı dert bendede var1,5 yıldır süren bir ilişkim var hep evlilik nişan lafı geçen bi durumdayız.. erkek arkadaşm kpssden atandı farklı bi şehire gitti mesafeler sorun olmadı tlfla idare ettik. Bu süredede daha yeni biyere alışmaya çalışıyorum bahanesi vardı aradan zaman geçti yüksek lisansımıda tamamlicam dedi tamam dedim bari aileler tanışsın dedim yok tam resmiyet aşamasında olsun dedi ..askerligim var daha dedi .. doktorada yapıcam dedi.. uzattı her defasında .. bende uzaklaştım biraz bu beni oyalıyor düşüncesine girdim dogal olarak mesafeli davranınca işte ben istemiyomuyum ama planlarıma göre şuan degil dedi iyi dedim nasıl biliyosan öyle yap bunun söyledigimin akşamı annesine beni anlatmış ilk defa! ben aöf okudum ve işsizim annesi bunu duyunca sıradan bi ev kızı okul bile okumamış onumu kendine layık gördün ben senden doktor yada kendin gibi mühendis bir kız arkadaş beklerdim demiş ve işin en kötü yanıda sevgilim geldi bunu harfi harfine söyledi ne kadar gururum kırıldı anlatamam ... istenmeyen kişi oldum sevgilimde bakma onlar öyle desinler biz senle bi şekilde evlenecez sana söz veriyorum dedi ama aradan zaman geçmesine ragmen hiçbişey konuşmadı bunla ilgili sanki artık laf olsun diye takılıyoduk .. bende bu böyle olmaz beni istemeyenleri bende istemem dedim ve bitirdim.. 1 ay geçti ve aradı tekrar başlayalım ben bu defa çok ciddiyim annemle çok net konuştum dedi burnu kaf dagında olan annesi gönülsüz olsada tamam bari isteyelim demiş bu tamamıda nedeni sevgilim annesine kpssye girecegimi bunun içinde dersaneye gittigimi söylemiş yani bi umut ışıgı var memur olacak der gibi..bu ramazan bayramında istemeye geleceklermş şimdi ben hiç inanmıyorum geleceklerine bile güvenim bitti hala kalbim kırık inşallah memur olurumda senin oğluna kalmadım bak derim o kadına
çok üzücü böyle şeyler.. ahh aileler.. neden okumaya bu kadar takılıyolar, anlamıyorum. önemli olan çalışmak,çalışmak,çalışmak! ayrıca bu sevgilinle senin aranda olan bişey, onlara ne?
canım sevgilinle birbirinize aşıksanız, birbirinize saygınız sonsuzsa ve iyi anlaşıyosanız, ailesinin dediklerini göz ardı etmeye çalış ve sadece sevdiceğine bırak. söz vermiş. bekle bakalım, elbet ramazan da gelicek. ondan sonra duruma göre karar verirsin.
ehh canm yumusadı gıbı aradı bugun beklemıyordum cok kızgın oldugu ıcın.anlatırım donunce hadı fıstıklarım kactım bn
hmmm durumumuz tam olmasa da statu acısından benzerlıkler var bnmde gururum kırılmıstı kotu bı durum senı anlıyorum canm ramazana kadar sabret bakalım baktın gelceklerı yok bıtırırsın ama erkek arkadasn senı sewıyor bu ızle durumu
canım bizim aramız çok iyidi önceden bi arkadaş dost sevgili herşeyimdi ama annesinin hakaretlerini aşagılamalarını bana söylediginden beri nefret gibi bi duygu oluştu bende acaba artık sevgim bittimi bunuda bilmiyorum çıkmazda gibiyim
Merhabalar Fıstıklarr
1 gece ayrılığın ardından yine buradayım
Kimsecikler yok mu.:18:
Merhabalar Fıstıklarr
1 gece ayrılığın ardından yine buradayım
Kimsecikler yok mu.:18:
merhaba canımmm
ben burdayım, uykuma yenilene kadar
Slm canim ben burdayim​
nasılsınız bakalım can'larr
var mı hayatınızda bir gelişme, değişme
nasılsınız bakalım can'larr
var mı hayatınızda bir gelişme, değişme
ben bugün bacağımı yaktımkuşburnu içicektim. su ısıtıyodum. su fokur fokur kaynarken tam bardağa dökücektim ki, cezvenin sapı elimden kaydı. hoopp üstüme. sağ bacağımın üstü gitti, hemen buz koyduk, silverdin sürdük. şimdi iyi durumda. bi yandan da 1 erkek 1 kadını izliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?