- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #4.181
ne güzell şimdi seviyodur baya eşini aslında özellikle gençlere karşı ailelerin cok anlayışlı olmaları lazım ufak bi hatalarında silmek tavır koymak cok yanlıs benceevet sizin elinize olucak.
babam ilk tanışma eşimi sevememişti onunla evlenmemi bile istemiyordu annem rahmetli.
sevgilimi kaybetmek istemiyordum ne zaman babamla konuşsam beni dinlemiyordu görmezden geliyordu
ne yapacağımı şasırmıştım delirmiştim
teyzemden yardım istedim edemediler babamı ikna edemediler
amcamla yengemle konuştum onlara canı saolsun
babamla konuştular
babam bu seferde dinlendi nihayet
şimdi de babam eşime" oğlumm" diyor
öyle hakkınızda hayırlısı neyse o olsun
bir de şöyle bir şey var ya
hayırlıysa beri hayırsızsa geri ALLAHIM diye dua edicekmişsin o yüzden ben hep öyle dua ederdim olmadı demek hayırsızmış benim için
sende öyle dua et
öyle tabii benım aşkımında kolları parmakları falan ince cok tatlı ama ilk bulusmamızda cafede otururken demiştim kollara bak incecik diye seninkilerde incecik demişti ikimizde baya ince kemikliyizzee napalım gülü seven dikenine katlanır
ne kadar güzel o zaman ALLAH razı olsun amcan ve yengenden ne güzel iki sevenin kavuşmasına vesile olmuşlar duygulanıyorum böyle şeyleri duyunca ya
öyle dua etmek lazım ewet canm ama okadar cok sevıyorumkı nerdeyse nolursa olsun olsun modundayım
o zaman hayırlısı olsun ne diyim
aşk insanı böyle yapıyor işte
tmm cnm iyi uykularr tatlı rüyalarrevet canım
kızlar sıte bakımdaydı heral bende gıremedım buarada dn gecenın yorgunlugu hala dewam uykum geldıcbnm ben kacıyom fıstıklar opuldunuz
iyi uykular kuzumbende gidiyorum öpüldünüz bay
ne güzell şimdi seviyodur baya eşini aslında özellikle gençlere karşı ailelerin cok anlayışlı olmaları lazım ufak bi hatalarında silmek tavır koymak cok yanlıs bence
evet ya kalmadı kimsee bi ara kk ya girilmedi ya o ara herkes dağıldı yatanlar olduueweeet yaa canım böle olmaz ki dimi yaa:)) hahaha
kimse kalmamışşş
evet ya kalmadı kimsee bi ara kk ya girilmedi ya o ara herkes dağıldı yatanlar olduu
benımde hiç uykum yok kuzum yaaaynennn hizmet dışı çıkınca facede oyun oynayayım dedim uykum yokk hala ,sabahtan beri ayaktayımm
benımde hiç uykum yok kuzum yaabu arada çocugun var mı
aynen öyle cnm iş yok güç yok ev temizliği yok evlenene kadar keyfini çıkarıcam bu rahatlığımınnhehehe bütün gün evdesin ya ohhh rahatsınn
yoook tatlım
aynen öyle cnm iş yok güç yok ev temizliği yok evlenene kadar keyfini çıkarıcam bu rahatlığımınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?