Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Canim şok oldum anesinin yaptiklarina Allahin sevdigi kuluymuşsu canim bak ikisinin de gercek yuzunu gostermis sana bence cok sanslisin

Benim bi akrabam oglunun sevgilisini istemiyordu kisa kisa diye sobra oglan baskasini buldu evlenmeye karar verdi ama bu kiz eskisinden daha kisa akrabam simdi uzuluyo eski kizi istiyo

Allahım saçmalığa bak yaaa sarışın uzun boylu hiç gülesim yoktu kendisine alsın ikinci karıyı öyle sarışın uzun boylu cok istiyosa deliricem ya

kendisi 72 yaşında aman zaten bu yaşında bile meraklı kadınlara
geçen gün nişandan düğünden konu açıldı
bana dedi ki; doktor bir kız varmış onu alacağım oğluma
ben de hayırlı olsun düğün ne zaman dedim
ikinizi de alacağım düğününüz aynı anda olacak dedi
siz daha 1 tanesini alamıyorsunuz 2. nasıl olacak dedim
seni alamıyorsak dışarda altın istemeyen bedavaya kız çok dedi

bunama belirtileri arasında saçmalamak da var mı acaba

ne yumusaması sekerım .onu orta yerınden catlatıcam .

planlarım var sonuc da degıl mı ama .once benı cok guzel gormelı .

oldukca seksı gıyınıcem o gun .o bulusmadan sonra 4 gun sonra da

eskı sevgılımın cıkma teklıfını kabul edıcem formalıteden .

cocugu kullanıcam ,fotolar cekılıp faceye yuklıycem

hep onlar mı bızı kullanacak bıraz da bız kullanalım dımı ama

sonra da cumbus kopacak eglence baslayacak

x ın tel de bana neler saydıracagını sımdıden tahmın edıyorum

son 1 hafta benım ıcın cok yogun gececek gıbı

müstehak işte böylelerine
benim de boyum 1.60, adamın kendi karısı 1.50
kendisinin içinde kalmış oğluna mı yaşatmak istiyo anlamadım ki

çocuğu kötü emellerine alet etme fikrini sevdim

bu babası kendine mi istiyor gelin yoksa oğluna mı ?

Şuan şoktayım... tüm fotolarımızı silmiş bu çocuk kızlar ya

sana ne diyeceğini umursama
seni hem aldatmış hem hala aldattığı kızın en yakın arkadaşıyla samimi daha ne kadar sabrını zorlamasını bekliyorsun ?
yazlıkta falan bitirme yüzüne söyle ne varsa gitmeden
ayrıca sana neler diyeceğini umursama
madem öyle işte böyle de ve yap

Şuan şoktayım... tüm fotolarımızı silmiş bu çocuk kızlar ya

ben de çok defa sevgilimin fotoğraflarını face ten sildim, sonra geri yükledim canım.
sana kızgınlığını belli etmek için yapıyor, yani ben o yüzden yapıyordum sevmediğimden değil...

bu babası kendine mi istiyor gelin yoksa oğluna mı ?

adam direkt gelin istemiyor sanırım sorun bu.
ama ben de sevgilimle evlenip, düğünde
karşısına geçip yüzüne baka baka
dökmezsem kurtlarımı senta değilim

kızlar yazılanları uzun süredir okuyorum ama yorum yapmıyorum. inanın şaşırtıyorsunuz beni. anlatılan ilişkilerin konu başlığıyla hiç ilişkisi yok gibi görünüyor. çoğunluk ayrıldığını, ayrılmak üzere olduğunu, ayrılacağını, ayrılmak istediğini yazıyor ben de hiçbir şeyden bahsedemiyorum, yorum da yapamıyorum nedense. napsam şaştım:44::44:

kızlar telden girdm cewap cok zor yazıyorm=( foto muhabbeti cok mralmi bozdu. Abartti artk ya ne oluor anlamiyorm.
Sashamia wala senle cok benziorz bende senn taktgni 2 yl once yapmstm yemedgm hakart kalmamsti ama yanls yapmşm ben öle yapnca beni basit gördu we ayrldgmz icn hic uzulmedi.ters tepti anlcagn sende ii dusun öle yap canm ya

hayat çok çabuk değişiyor, kızların hayatı da başlık açıldığından beri çok değişmiş demek ki..

tatlım dediiklerinde haklısın bu topiğe bende uymuyorum artık ama co k sağlam ve güzel dostluklar kurduk o yüzden konumun devam etmesini istiyorum herkes ayrılsada genede burdaki arkadaslarımı hep bikaç satır yazılarını görmek istiyorum mesela geçende ben yazlıktayken hürrem semiramis nerelerde ne yaptı merak ettim tarzında bişeyler yazmış okuyunca mutlu oldum gözlerim doldu neolursa olsun önemsendiğimi bilmek cok güzel buda bu topikteki arkadaslarım sayesinde

hayat çok çabuk değişiyor, kızların hayatı da başlık açıldığından beri çok değişmiş demek ki..

evet maalesef öyle inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur. biraz sabırlı olabilseler keşke, üzülüyorum okudukça. "başkaları" yüzünden bitiyor genellikle ilişkiler ona dikkat ettim. teselli cümleleri kurmak istemiyorum çünkü ben hiç sevmem.

gitmeyin zaten bir yere de mutlu olun istiyorum sadece "eskiyi unuttum yenisini buldum eskisini aratmıyor" ya da " hatalarımızı anladık tekrar başladık şimdi çok daha mutluyuz" dediğiniz günleri de yazarsınız da biz de görürüz inşallah

o "başkaları"nı var ya ne yapmalı bilemiyorum...
3. kişilerden çıkan sorun sabırla düzelebiliyor da,
2. kişide sorun varsa, denge kuramıyorsa
olan sabırla bekleyen kızlara oluyor..
ben çektiğim kadar çektirme taraftarıyım

Akhys sakin ol once canm öfkeden çatlasanda suan bellı etme ve arama,hatta telefonunu kapat bir kaç gun dayanabılırsen

senta sana gelınce o nasıl baba yaaa şok oldum ne tuhaf ınsanlarmıs.erkek arkadasn normal mı barı?

sashamia canım anladıgım kadarıyla foto olayında kararlısın,bende benzerını yapmıstım ayrıyken bır arkadasın dogum gunune katılmıstım ve orda erkek arkadaslarla bırlıkte oynarken vs resımlerımızı faceye koymustum,taktık işe yaradı mı evet yaradı kudurmus gorur gormez benı aradı ve bır kac gun sonrada görüşmek ıstedı paçaları tutuşmuştu,ama gel gorkı bır kavga edelım hemen o konu gundeme gelıyor onu hatırlatıyor bana dıyorum normal arkadasm dogun gunu resımlerı dıyorum hem ayrıydık dıyorum ama butun bu acıklamalar her kavgada bunu temcit pilavı gıbı onume koymasına engel olmuyor,iyi düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…