Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım 44. günüde göreceksin ve sana bişey olmicak inşallah..
bu erkek milletine iyice kıl kaptım benden uzak allaha yakın olsunlar ya..

olmasın canım yaaaa ne oldu biliyon mu canım dün gece 1,5 ta girmiş face kardeşimde ekli kardeşim görmüş işte baktım hiç bişey paylaşmamış demiştim ya ilişki durumumuz duruyo hala daha hiçbişeyimden haberdar olmasın herşey oldğu gibi kalsın diye oda saatlerce dün durdu face te ama oda değiştirmemiş ben çevrim dışı baktım pişman olmayamı başladı senceeee bugün 5.gün ve dünden önceye kadar hiç girmemişti nete ben ç.dışı bakıyodum hep sence neden girmiş olabilir hiç bişe paylaşmamış bişey yazmamış değiştirmemişte durumunu bana onca lafı saydı niye hala değiştirmiyor ki?

canım cok tesekkur ederım tatlım evet o askılı olan dehset bısı .

kalın strech lastıklı kumas gıbı vucudu ıyı sarıyor yaglarımı da topluyor

yuvarlak hatları cok guzel cıkartıyor ortaya ,ozellıkle popoyu

[kim kardashiana rakıp olabırım

yaa ben aslın da leopar desenını pek sevmem de ,pembıs de hosuma gıttı .

leopar desenını ozel parcalar da ne bılıyım ıste ozel kumaslar da begenıyorum .

penye saten de leoparı sevmem

Son düzenleme:
ara sira bu topigi takip ediyordumda simdi yine baktim, ne oluyor kizlar böyle ayrilan ayrilana... bendemi ayrilsam acaba???

sizin iliskilerinizden cok ümitliydim,
sashamia seninkinden tam emin degildim daha önceki konularini biliyorum, tekrar denedin onunla galiba ama bu insAllah son olur,
sakin dönme ona geri... artik senin gibisini mumla arar o...

kafa dinlemek istiyor olabilir canım.. kafasını toparladıktan sonra değiştirir belki durumlarını..
faceede kafa dağıtmak için girmiştir.. ben de bişe paylaşmasam bile öyle millet ne yapmış diye can sıkıntısından geziniyorum bazen..
pişmanlık meselesine gelince 2 seçenek var.. ya dediğin gibi kaç zaman önceki şeyi neden sorun ettimki diyecek ya da iyi yaptım ben ömür boyu bu düşüncelerle yaşayamazdım diyecek.. karakterine ve düşünce yapısına bağlı açıkçası..

kızlar benimki hala msj atmadı. Yola cktm insan bi merak eder wardn mi die sorar ama nerdee.cok moralm bozuk kzlar.hala yoldaym we hc msj atmadı

kızlar benimki hala msj atmadı. Yola cktm insan bi merak eder wardn mi die sorar ama nerdee.cok moralm bozuk kzlar.hala yoldaym we hc msj atmadı

sen yola çıkarken haber verdin mi?
atmasın canım boşver ya tatilinide rezil etme hiç düşünmemeye çalış orda onu..

tatlışım kumaştan kumaşa bi şişman bi zayıf olabiliyoruz zaten leoparı ben severim ama abartılmıcak şekilde kullanılırsa.. ve de aksesuar olarak. mesela leopar bi elbise giymek yerine, düz siyah bi elbise altına leopar ayakkabişler, ya da leopar küpe, portfoy çanta, taç vs. tabii bunların hepsi aynı anda değil, birer tanesi kullanılınca inanılmaz bi hava katıyo bence

kızlar simdi benım ex aşkım aradı benı ,dedım kı ne arıyorsun ?

meydanı bos bulma dıye aradım dıyor .

ben de ; bak soz kez konusacagız dıye rıca da bulundun

ve cuma gunu gorusmeyı son kez konusacagız dıye

nezaketen kabul ettım ancak ,sen de bu durumdan

kendıne pay cıkarıp zıppırt aramassan sevınırım .

bızım cuma gunu konusacaklarımız olacak ,saygı cercevesın de

herseyı halledecegız dedım .

sonra buda dedı kı ; bızım konuscak neyımız var yaa bızım durumumuz ortada

ortada ters gıden olumsuz bırsey yok ,negatıf negatıf konusup durma

meydanı ıyıce bos buldun sen dedı .

ben de ; bak x sacmalama ıstersen ,bız herseyı olctuk bıctık ayrıldık

sımdı lutfen cuma gununu saptırma sakın .cunku hıcbırsey senın dedıgın gıbı degıl dedım .

ve kapadım

tatlım sıkma canını ,ozellıkle yapıyor .sen cıldırıp mesaj at dıye yapıyor bunu .

yaa bırak kafanı dınle ne guzel tatıldesın zehır olmasın tatıl .

kızlar naber? özledim sizleri uzun süredir yazacak birşey bulamıyorum ara ara sizin yazdıklarınıza yorum yapıp bırakıyorum

wala haberi wardı fıstıklarm yola cıkacagmdam. Su saat oldu hala msj yok. Aaa pardn msj attı arkna atacagı msjı bana attı bende malım sanki yutacam. Hc cwp atmadm kzlar bende.atmayıda duşunmuorm saygsz ya resmen
Bu arada sashamıa kuzum bak seninki tutusmus cokta ii olmus oh xD

canım böyle devam et tatilinin tadını çıkar seninkininde tutuşması yakındır

hadi bakalım tutuşmaya başlamış bile

aaaaaa herife bak ne demek olumsuz giden bişi yok meydanı boş bulma falan
şaşırmış resmen

meydanı boş bulma ha
ay hiç güleceğim yoktu iyi mi.. bu kadar kötü durumda yani seninki sasha
seni son kez görüşelim medeni şekilde ayrılalım diye ikna etti önce, meğerse kafasında başka kuruyormuş öyle mi bak sen..
ben nasıl olsa sashayı kandırır bir şekilde barışırım diye düşünüyor bu çocuk sakın yüz verme canım aferin sana, iyi yapmışsın

kızlar dün sashanın başına gelen bugünde benim başıma geldi..
mesaj atmış benimki yani ayrıldığım sevgilim.. yazmış ki:"bu ilişkinin bitmesinde sen suçlusun.. naptıysan son 6 aydır sen yaptın.. bende sana benzedim sürekli kuruyorum artık.. sen çok şey kaybettin farkında değilsin çok pişman olacaksın" beni suçluyo ya inanamıyorum.. çok kıskançmışım ve ona rahat vermemişim..
ayrıca "o kıskanınca kendime karıştırtmamışım ama ben kıskanınca onu boğmuşum"..
geçen günde evlilik teklifini anlattığımda "bu olay bu kadar mı emin misin" demişti ya sanki çocukla buluşmuşumda evlenme teklifi etmesine cesaret vermişim gibi.. bende kızmıştım "bana güvenmeyenle işim olmaz" diye.. işte onuda söyledi "sen güvenmeyince bişe yok ben güvenmeyince var, adalete bak" dedi
ama ondaki olayda ben onun kızla mesajlaştığını görmüştüm bendeki olaydada çocuk benim memleketime tayin olmuş ve beni yolda gördü telimde vardı o çocukta beni aradı "seninle ciddi düşünüyorum benimle evlenir misin direk böyle başlayalım kabul edersen bir iki aya söz bile takarız" demişti..
Allah aşkına iki olay aynı mı ya??

moralimi sıfıra indirdi resmen..

erkekler her konuda olduğu gibi bu konudada aynı canım
kendi yaptıklarının üstünü kapamak için senin sıradan bir şeyine böyle kulp takarlar
sallama bence de ki benim vicdanım rahat ben yanlış yapmadım sana de

o arkadasa atılan mesajları cok ıyı bılırız bız

o tutusacak daha bunlar ıyı gunlerı

öyle bi konuştuki sanki ben çok büyük hatalar yapmışım gibi.. dediğinide söyledim canım..
dedimki "ben sana -barışmayı düşünürüm- dediğimin ertesi günü bu olay için bana trip attın, ben yanlış bişey yapmadım" dedim canım "trip atarım tek kıskanan sen değilsin dünyada" dedi..
sanki ben gittim çocuğa teklif ettim.. tamam kıskanırsın geçer beni neden suçlarsınki..
bide o tekliften sonra bana "bu ilişkinin geleceğini ben düşünecem artık benim kararım önemli seninki değil" dedi..
yani o olaydan sonra devam edip etmeyeceğinin kararı ona geçmiş benim düşüncelerim iptal olmuş mantığa bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…