Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

saygı göstergesi kişiden kişiye değişir canım dediğin gibi.
hayırlısı buymuş artık diyelim...
gerçekleri daha erken görmeni sağladı

saygı göstergesi kişiden kişiye değişir canım dediğin gibi.
hayırlısı buymuş artık diyelim...
gerçekleri daha erken görmeni sağladı
​öyle tabii ee sen neler yapıyosunn bakalımm birlikte yaşıyodunuz dmi canım sevgilinle :)

​öyle tabii ee sen neler yapıyosunn bakalımm birlikte yaşıyodunuz dmi canım sevgilinle :)

yok canım şimdi birlikte yaşamıyoruz. yani aslında hemen hemen bi yıldır.
ama her gün görüşüyoruz. işlerimiz biter bitmez buluşuyoruz akşama kadar sohbet arada birbirimizde kalıyoruz falan öyle idare ediyoruz durumu...
işte bizim de amacımız bi an önce mesleklerimizi elimize alıp evlenmek

emınım cok güzel bi duygudur sevdiğinle uyumak uyanmak hiç tadamadım malesef

tarif edilemez bi duygu benim için...
2.5 senedir birbirimizle uyuyup uyanmak için her gün dua ediyoruz
eskiden bizimde cok güzel hayallerimiz vardı beni uyurken izlemekti en büyük hayali ilk buluştuğumuzda sinemaya gitmiştik elimi tutmuştu hep bu günü bekledim ben demişti sessizce zaman geçtikçe iyi olacağıma sanki daha cok koyuyo herşey

zaman geçtikçe acısı geçiyor güzel hatıralar kalıyor aklında halbuki anılarınızın hepsi güzel olsa ayrılık olmazdı. akıl oyunları bunlar

zaman geçtikçe acısı geçiyor güzel hatıralar kalıyor aklında halbuki anılarınızın hepsi güzel olsa ayrılık olmazdı. akıl oyunları bunlar
haklısın cnm ama bana sevgisini aşkını öyle bi anlattı ki gözümde okadar büyüttüm ki asla bırakmaz beni çok seviyo diye düşünüyodum şimdi diyorum kendi kendime benım için herşeyi yaptı ağladı hastanelik bile oldu yalvardı sonra aşılacak bi durumda ardına bakmadan kaçtı bıraktı şimdi bundan sonra ben hangi erkeğe inanayım güveneyim seveyim

işte sevmek inanmak olayı hiç belli olmaz canım.
zamanın neler göstereceği kiminle evleneceğin belli olmaz.
hayat bu yarın bi anda bambaşka biriyle bambaşka bi yerde de olabilirsin. o yüzden inancını yitirme

işte sevmek inanmak olayı hiç belli olmaz canım.
zamanın neler göstereceği kiminle evleneceğin belli olmaz.
hayat bu yarın bi anda bambaşka biriyle bambaşka bi yerde de olabilirsin. o yüzden inancını yitirme
inşallah dua edıyorum bunun için

yalnız değilsin kuzum merak ettım neoldu bugunn :26:

ya kızlar is gorusmesine gittim egitim alcam diye ta istanbullara 6 saat boyunca oturdum bana egitim vercekler diye bi sandalyenin tepesinde bekledim hicbirsey yapmadan salak salak durdum oyle fenalastım burnum falan kanadı buz kesmisim yuzum bembeyaz olmus farkında degildim onlar soyledi oyle berbat birgunduki anlatamam dun 4 saat bugun 6 saat bekledim öldüm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…