Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım bunların hepsı aynı .onlar varya yaptıkları her haltı cok ıyı bılıyor da ıste

bizi suclayarak vıcdanlarını avutmaya calısıyorlar .ama sadece avutuyorlar

kendılerı de soyledıklerıne ınanmıyor cunku .bu varlıklar ıkı uc arkadasına dert

yanıyor ,arkadasları da bunları gazlıyor gazlıyor uzerımıze salıyorlar

bunlar da bıze "sen sucluydun soyle yaptın da boyle olduk "gıbısınden saldırıyorlar .

bu avutma olayı 3 bılemedın 5 gun suruyor ama ,sonra kendılerı de neyın ne

oldugunu cok ıyı bılıyor .valla ne guzel dunya ,bunlara karısmayacagız kıskanmayacagız

hesap sormayacagız sorarsak bogulup kacarlarmıs oldu o zaman nıye beraberız kı bız .

benm kı dun bana bunları sayınca ekledı "ara verelım ben cok boguldum bunalttın kendınden kacırdın benı "

dedı yaa .ben dedım kı "oncelıkle sunu kafana sok ara verecek ılıskı yok bu ılıskı zaten bıttı .ayrıca

ne demek bunaldım boguldum kendınden kacırdın gıbı cumleler de ne oluyor ,yarın bırgun bız evlı olmus

olsaydık ben sana karısmaz hesap soramazmıydım .kafana gore gıdıp kafana gore eve mı gelecektın

ıstedıgın saat de arkadaslarınla bulusup nerede kımle oldugunu soylemeyecekmıydın .boyle bır durum

oldugun da ben sana hesap sordugum da sen o zamanda mı ara verelım ben annemın evıne mı gıdıyorum

dıyecektın "dedım .oncelıkle beraber olmak bı hayatı paylasabılmenın ne demek oldugunu ogren sonra

hayatına evlenebılecegın cıddı bır kız sok dedım .daha ayakların bıle yere basmıyor evlılıgın ne oldugunu bıle

bılmıyorsun .evlılık senın cercevenden gorundugu gıbı degıl .evlılıgı surduren cıftler dort dortluk cıftler degıl emın

ol .onların da hergun hır gurultsu var ama bı sekıl de yurutmeyı bılıyorlar cozum uretıyorlar kı o evlılık suruyor .

sana her hesap sorusumuz da bunaldıgın da ara verelım boguldum kendınden kacırdın benı gıbı cumleler kurarsan

omur boyu yalnız kal o zaman dedım .oyle senın ıstedıgın gıbı bı ılıskı tarzı dunya da yok dedım .

dün kendısı yırtındı cuma gunu son kez goruselım son kez konusmak ıstıyorum 3 yılın hatrına ,bırbırımızı uzmeden bıtırelım herseye saygı duyacagım dedı .

bugun de sankı cuma gunu goruselım konuscaklarım var senınle dıye yalvaran benmısım gıbı kurdugu cumleye bak

"cuma gunu ne konusacgaız yaa ne var ortada negatıf negatıf konusup durma "

valla ya bende derdim şimdiden şikayet ediyosun evli olunca ne yapacaksın diye.. oda o zaman tartışmayızki derdi.. sanki evlenenler süperötesi varlıklar..
bide diyoki bana "senin değil benim elimde artık ilşkinin geleceği.." o karar verecekmiş.. ayrıldık adam hala ne diyo.. biz ayrıldık farkında mısın dedim şu ayrılığı bi çek aradan dedi.. sinir etti ben iyice yaa...:84:

işte kendisi seni kandıracak emin yani..
ama sende biraz yumuşamış gel istiyo ondan bu ayaklar..

pişkin herif

hayatımın en berbat en nefret edilesi gununu yasadım kendimi en yakın kopruden atıcaktım neyse ama sizlerin durumlarıda cok iyi degil biz bence topluca atlayalım

evet gerçekten ilişkiye gölge düşürüyo benımkide anlatırdı şu kız bana cok bakıyo falan diye kıskanmaktan çok kızıyodum sende ona bakıyosun ki sana baktığını görüyosun demiştim hatta saçmalamışım birazcık insan farkediyo bakmasada bakıldığını ben mesela bana bakanları anlatmıyodum ona ne gerek varki sizlerde bilirsiniz yolda geçen erkekler muhakkak %90 ı bi baştan aşağı inceler veya laf atar duyarız ama duymazlıktan geliriz..zaten artık oda beni kıskanmıyodu hatta bikeresinde beni bi yerde görmüş kadın oğlu subay mı neymiş ona istemiş anneme haber yollamışlar bende anlattım bunu benımkine öyle isteyenlerin varsa hiç durma evlen dedi Allahım ne salağım yaa anla işte dmi sevmiyo seni ki böyle konuşuyo sevse öyle der mi

benim düşüncelerimde anlattığın yönde tatlım geçende denize gittik teyzemlerle orda bi çocuk vardı baya yakışıklı falandı ben farketmedim kuzenımle teyzem farketmiş bana baktığını sonra çocuk bana numaranı verirmisin dedi farkettım dediğini ama arkamı dönüp gittim cvp bile vermedim olmaz bile demedim yanii kuzenım sen salaksın dedi yol boyunca bana çok tatlıymış kaçırmışım hem henüz bi ilişkiye adım atmam için cok erken zaten fatihi unutmuş değilim bu durumda kimseyi hayatıma alıp üzmek istemem hemde tanımıyorum etmiyorum bu saatten sonrada askerlikmişş iş hayatıymışş okuluymuş kimseyle uğraşamam bundan sonra hayatıma girecek kişi uğraştırmasın beni

kızlar yaa bugun fal baktırdımm arkadasımın annesine fatih sana dönecek dedi bende artık olmaz ki zaten düşüncelerimz uymuyo ailesiyle yaşamayı kabul etmem ben dedim zaten siz bırak ailesiyle aynı evi aynı şehirde bile yaşamayacaksınız o devlet dairesinde çalışacak il il gezeceksiniz dedi.bende artık ne onun ne benım ailem istemiyo ki cok zor dedim imkansız diye bişey yoktur bekle ve gör dönecek ve sende kabul edeceksin dedi..fatihle böyle bişey olacağını sanmıyorum belki ileride evleneceğim kişiyi görüyodur bilemem tabi ama

off çok çocukça düşünceler bunun ki ya sen ne kadar olgunsan o o kadar çocuk
hayatımın en berbat en nefret edilesi gununu yasadım kendimi en yakın kopruden atıcaktım neyse ama sizlerin durumlarıda cok iyi degil biz bence topluca atlayalım

nooldu gwen

fala inanma falsız kalma demişler...
ama hayatını sakın ona göre şekillendirme
sizin sorunlarınız büyük artık aileler bile istemezken birlikteliği tekrardan herşeyin yoluna girmesi zor.
senin böyle memur olma gibi planın yok mu ?

bende bu ara boşlukta gibiyim
ders çalışma isteğim yok
şimdi sevgilim gidicek diye bende ders çalışmayı boşladım. ama o gidince azimle yaparım çünkü işin ucunda geleceğimiz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…