- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #13.381
çok sağol ya inşallah hepimiz gerçekten cok mutlu oluruzsemiramis
seni küçümseyen birini boşver ne hali varsa görsün daha çok seven biri olur umaarım bundan sonra da ayyy fatihin sevgiside neymiş dersin bunu içten diledim senin için
üzüldüm yani olanlaratakma kafana
ya atroşum birlikte etıketlendıgımız resmı kaldırmıs yaaa asırı ofkelıyım soruncada bılmıyorm ayagı yapıyor bıktım artıkya bende senelerdir face i kapattttttttttttt diye bi tarafımı yırtıcam yakında ama nerdeee
beyefendi yok bugün siteyle uğraştım yok müşteri geldi site yaptım yok bu gün çok yoğundum aşkım söz yarın bilmem ne ya iki sn şey bu kadar mı zor yaa uyuzzzzzzzzzzzzzzzz
bende kendi halime dön gülüyorm dön ağlıyrum vallason cümleye koptum
dengemızı bozdular yaaabende kendi halime dön gülüyorm dön ağlıyrum valla
aynen canımm ya buarada bugun deprem oldu sanki hissettiniz mi sizde anneannemle ben hissettikk evi salladı yani ama bzden başka kimse bişey hissetmemiş :26:dengemızı bozdular yaaa
ya atroşum birlikte etıketlendıgımız resmı kaldırmıs yaaa asırı ofkelıyım soruncada bılmıyorm ayagı yapıyor bıktım artık
bende kendi halime dön gülüyorm dön ağlıyrum valla
aaa bende hissetmedim zati ne yerdeyım ne gökteyimaynen canımm ya buarada bugun deprem oldu sanki hissettiniz mi sizde anneannemle ben hissettikk evi salladı yani ama bzden başka kimse bişey hissetmemiş :26:
aa neden kaldırmasın bıde kısmetı kapanır paşamızınbak yaaaaaaaa neden kaldırmış beğefendi
pata küte dalıcaz bu erkeklere görücekler
kendilerinin acuk subbuk resimlerini koyarlar ama hiç unutmam benimki bi defasında tatildeyken tekne turunda ki mayo şortlu fotorafını faceine koymuş ay ben bir sinirlenmiştim varyaaa
millete ne meraklısın vücudunu göstermeye ben face e bikinili fotorafımı koysam kıyaameti koparırdın dedim
sonra sil aşkım ya unutmuşum o resmi orda dei
heee tabi tabi yedim bende bi çakıcam ağzının ortasına tokatımı yicek suratı terse dönücek ben Bursa kızıyım olummmmm tersimi bilmezsin dicem görcek
sız ayrısınız galba canım senın dengesızın burcu neben de kendi kendimi oyalamaya çalışıyorum. aramamak için zor tutuyorum. o kah arıyor kah aramıyor aklına esince. en kötü süreç bu süreç zaten. ne söküp atabiliyorsun ne dönebiliyorsun. sadece bekliyorsun ama ne beklediğini de bilmiyosun. ilişkini tam kesemiyosun. dengesiz oldum dengemi bozdu
aaa bende hissetmedim zati ne yerdeyım ne gökteyimderste yalan oldu bugun
aa neden kaldırmasın bıde kısmetı kapanır paşamızın
canım senınkı gene benımkıne gore ıyı beaaa cok yüklenme cocuga bak sil madem dıyıwermıs sana yazık=)
inşallah canım hepımız mutlu oluruzfıstıklarım bn çıkıyorum yarın erken kalkıcamm kuaföre gidicem sonrada yola çıkarımm telefondan takip edicem yazdıklarınızı inşallah herkesi çok mutlu görürümm sizi özlicemmmm öpüldünüzz Allaha emanet olunn
ben artık kıskanclıktan çatlasamda belli etmıcem hacıhe dedi öyle yine ama yani kıskandık yani napalım:)
sız ayrısınız galba canım senın dengesızın burcu ne
ben artık kıskanclıktan çatlasamda belli etmıcem hacı
adım ruh hastasına cıktı
sankı boş yere yapıyoz yaaa yok yok iyice kalktı bı tarafları artık ılgıyı alakayı kesıyorum umursamaz oluyorum zaten içimden de gelmıyor artık soğudum cidden
uuu fena Allah yardımcın olsunoğlak kendisi
aynen oyle yapcam kanka,şeytan dürtüyo iştekızım ben sana kaç aydır diyorum hürroşum bak ilgi gösterme umursama face ini çatlasanda diyorum
sen yok gene tartışma çıkarıyorsun bunun için
belli adamın egoları büyüdükce büyüyor biraz oluruna bırak bakalım nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?