Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

haklısın canım,yok suan beraber oldugumuza dair hiç bi delil sadece ilişkisi var yazıyor ama oda cok ta onemlı deıl.canım ben ne yapsam yaranamadım olmadı.resmen resımden kendı etıketını kaldırmıs artık gozukmuyor profilinde,bide haberı yokmus gıbı yapmıyor mu artık aptal yerıne koyulmaktan bıktım. ilişkimizin bozulması ıcın pusuya yatmıs kadınları sewındırıyo o işte anca, benı üzüyo. artık yoruldum canım bi süre çekilicem.gercekten insanın bahtı kara yazılınca olmuyor galıba,artık ümitsizliğe kapıldım,çok şükür sağlıgımız yerınde evmiz yuvamız var ama hiç yüzü gülmezmi bi insanın yaaa. insanlarla uğraşmaktan bıktım kızlar dertlendım cok yaaa

zaten önceliğin her zaman kendi hayatın olsun canım
başkaları için hayatından da kendinden de taviz verme sevgilin, ailen bile olsa...

ıssız adamı pek fazla sevmiyorum ben
beni iten bişiler var o filme karşı
ya zaten aşk filmi de izlemiyordum uzun zamandır pek sevmem öyle klasikleşen şeyleri severim. sweet november da öyle olunca izleyesim geldi
ıssız adamlardan nefret ederım köküne kibrit suyu
dolayısıyle o filme de dayanamıyorum

ne desem bilmiyorum okudugum kadarıyla sevgilinde kendisine güven eksikliği var yanı senın onun yanında cok genç ve güzel göründüğünün farkında bu yüzdende senı benden baska kimse almaz cokta güzel değilsin senden güzller var boyun kısa vs vs sözlerle senin güvenini kırmaya çalışıyo..sen onun söylediklerini takma hem gerçekten güzelsin hemde iyi niyetlisin elini sallasan ellisi dün aksamda ben cok dertliydim gözlerim doluyodu falan ama buaksam iyiyimm

zaten önceliğin her zaman kendi hayatın olsun canım
başkaları için hayatından da kendinden de taviz verme sevgilin, ailen bile olsa...
en buyuk hatayı kendımı gerı plana atmakta yaptım hep zaten,hep bundan kaybettım...
kendımı sevmeyı öğrenemedım bi türlü,huy değişir mi bilmem bu saatten sonra ama cok kotu bır huy

ıssız adamlardan nefret ederım köküne kibrit suyu
dolayısıyle o filme de dayanamıyorum
o filmdeki adamda kızla evlenmek istemiyodu sonra ayrılıyolar yıllar sonra karşılaştıklarında birbirlerini hala unutamamışlar tabi kadın evlenmiş çocuğu olmuşş izledikçe kahroluyorum fatih beyde ayrılırken benden daha iyilerini bulursun diye yazmıştı msjda evet bulunur tabi ama insan hiç mi söylerken kalbi acımaz ya

en buyuk hatayı kendımı gerı plana atmakta yaptım hep zaten,hep bundan kaybettım...
kendımı sevmeyı öğrenemedım bi türlü,huy değişir mi bilmem bu saatten sonra ama cok kotu bır huy

istediğin an değişirsin canım
değişmek insanın elinde
kimi der ya 7 de neyse 70 te odur falan ben ona inanmıyorum. değişim her an var hayatta insanlarda niye olmasın ?

bende soyledıklerıne katılıyorum tatlım beni ezmeye çalısıyor sureklı aslında kendı komplekslı ama sureklı bana kendımı aşağı hissettırerek onu gözümde buyuteyim ona saygı duyayım kaybetmekten korkayım istiyor.ciddi anlamda özgüvenımı zedeledı semıramıscım bu adam benım,psikolojım bozuldu.ya ben ona bi kere yaşlısın bilmem ne demedım bi kere baska erkege bakmadım,ama ben sureklı aşağılanıyorum ve sureklı elın kasarlarıyla uğrasıyorum.fazla naz aşık usandırırmıs sabrım tasıyor
canım sende üzülme arada bır dertlenmen normal hepsı gecıyor.kasım ayında terkedılmıstım ınan 1 ay surdu acım,sonra gerı döndü affetmez olaydım.

canım ewet o filmde ki adam hep gecelık ilişkilere takılıyordu bağlanmıyordu kımseye en nefret ettıgım adam tipiydi.ama yıllar sonra gordugunde bir pişmanlık vardı içinde ohhh onun gıbıler yalnız gebermeye mahkum.canım sen sımdı duyguların taze oldugu ıcın hislenıyorsun ama geçecek yenıden aşık olacak fatıh için cektıgın acılara hayıflanacaksın..

istediğin an değişirsin canım
değişmek insanın elinde
kimi der ya 7 de neyse 70 te odur falan ben ona inanmıyorum. değişim her an var hayatta insanlarda niye olmasın ?
ay ınsallah bende değişirim destek felan alırsam muhtemelen değişirim çevreyle de ilgili sosyal olmakla

noldu kuzumm :26:

mesaj atıp durdu bugün yok barışalım yok özledim yok bugün kandil küsler barışır cevap vermedikçe daha çok attı.. bende dedimki ben seninle mesajlaşmak istemiyorum ne diyeceksen ara söyle..
böyle yapmamın amacı hem söylediğine anında cevap verebileyim hemde mesajlaşma uzuyo gidiyo anlatamıyorum kendimi oda bi şekilde beni deli ediyo mesajlaşmalarda diye.. amaç sinirlerim bozulmasındı..
neyse evde konuşamam diye dışarı çıkınca mesaj çektim şimdi müsaitim diye.. oda ben değilim dedi.. sonra benim işim vardı tam o işi hallederken aradı ona dönemeyeceğim için açtım dedim müsait değilim nerdesin napıyosun dedi bende orası seni ilgilendirmez müsait değilim o kadar dedim.. kızdı kapattı sanki ona hesap vermek zorundayım..
çaldırdım yine aramadı annemleri yolcu ediyorum dedi sonra aradı açtım.. ama nasıl sinirliyim bende bi teyzeyle sıra kavgası yaptım önüme atlamaya çalıştı sıra var dedim arkadan beni ittiriyo sıra varsa sıraya geç diye döndüm dokunma bana dedim kandil günü kavga edemem senle dedim.. sonra milleti üzerime salmaya kalktı sıra kavgası çıktı beni göstererek bişeler dedi insanlara sanki ben öne geçmişim herkesin hakkını yemişim gibiye döndürdü olayı.. bide acıkmışım ordan eve gidip yemek yicem iyice sinirliyim, döndüm ne var ya ne var biri bişey diyecekse yüzüme söylesin dedim sustu hepsi.. lanet ettim yani bugüne otobüste açtım işte telini nihayet ikimizinde müsait zamanını bulduk.. bana nasılsın napıyosun diyo iyiyim ben senle muhabbet etmek için ara demedim dedim niye dedin diyo.. bende mesajlaşmak istemedim senle mesajda sinirlerimi bozuyosun mesajda diyeceklerini yüzüme söyle dedim.. ne söylim diyo.. ya ben mi dicem ne söyleyeceğini.. salak mı ne.. sonrada dediki.. senin sesinden çok arkadakilerinki geliyo.. napim dedim insanları susturamam.. neyse dedim o zaman kapatıyorum madem sesim gelmiyo öyle kapattım.. barışmak istemiyo musun dedi bende telefonda sorsaydın ya bunu bana iki saat boş boş şeyler konuştun dedim oda napim etraftakilerin sesi geliyodu dedi bende ok yazdım sadece ve yine mesajlar başladı barışalım kime diyorum bilmem ne.. yine yazdım ki bişe diyeceksen arada söyle yemek yiyorum aricam dedi.. aradı nasılsın diyo yine la havleee
ya ne diceksen de hal hatır sormaya mı aradın dedim naptın bugün diyo.. hala naptığımı kimle olduğumu öğrenmeye çalışıyo aklı sıra off sıktın ama dedim.. tamam tamam kızma barışıyoz mu dedi.. bende he barışıyoz dedim.. neyse niye barışmayalım dedi.. bende niye olabilir dedim işim yok benim ondan iş bulup benle barış demeyi çok isterdim ama olmadı malesef dedi bende biz işsizlikten ayrılmadık işte sorundu tamam ama sebep o değildi dedim.. neydi dedi.. senin çevren dedim.. en basidinden bi olay vardı dedim.. bi kız sürekli senle foto çekinip çekinip face e koyuyodu yanınada canım bilmem ne yazıyodu işte canım arkadaşım senin gibisi yok.. bi buluşma olsa hemen bunun duvarına yazılar yine.. sana kim bu demiştim işte x bu ekle istersen zararı yoktur demiştin.. ekledim kızı ama 2 gün sonra sildi beni.. beni silmiş sende onu sil madem öyle dedim benim arkadaşlarım senle ark. olmak zorunda değil diye kızdı bana
sonra bende bu öküzün faceinden girmiştim bi gün baktım bu kızda burda yazdım sevgilimi neden faceden sildin istemiyorum onu face imde dedi.. bende sevgilimmiş gibi konuştum kızla işte ben demiştim ona seni eklemesini sen sürekli beni orda burda etiketleyince oda seni merak etti içi rahatlasın diye eklettirdim yazdım kızda bana sordun mu falan dedi ters ters konuştu sonrada sevgilimi faceden sildi..
bende sevgilime dedim x le sen gibi konuştum seni sildi dedim tamam dedi.. bide o kız sevgilime eşyalar bırakmış yaz okuluna gelecekmiş olaya bak..
bende bu olayı anlattım benim öküze ben onla konuştum dedi neden dedim.. işte kız bunun kuzenine sormuş o bana böyle böyle dedi diye oda demişti o o değildir anzerdir demiş..
ona ne ya ona neeeeeeeeeeee
herkes bizim ilişkinin içinde maşallah bıktım artık..
sonrada kız benimkini aramış o sen değilmişsin ben anlamıştım zaten senin cümlelerin değildi onlar..
oda ben olmadığımı anlamışsan neden sildin demiş o an çok sinirlendim demiş..
bende dedim e ne yani konştnz anlaştınız sorunu çözdünüz öyle mi dedim evet dedi.. ya hadi senin salak kuzenin dedi o anzerdi diye sen neden bendim demiyosun dedim.. sen bana benmişim gibi konuştuğunu söylemedin ki dedi..
yav söyledim dedim öff ben bu gereksiz insanlar yüzünden tartışmak istemiyorum dedi..
ya bende senle tartışmaya meraklı değilim sen çok hatalar yaptın bu ilişkide ben dönüp gitmedim affettim.. ama sen şu kızı biraz mutlu ediyim demedin.. üstüne bide sürekli değişik olaylar oluyo bende daha fazla sinirimi bozamicam bişe diyo musun dedim demiyorum dedi kapattım teli...
ççççççoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk sinirliyim şuannn.
sonrada bana mesaj atıyoki senin barışmaya niyetin yokmuş zaten....
bende yazdım seninle tartışamam şuan peki pardon dedi sustu.....
ya benim haksız olduğum bi yer var mı allah aşkına söylesin sen şurda haksızsın desin biri resmen benim ilişkimde benim sözüm geçmedi hep 3. kişiler değerli oldu..
kim için bişe desem o ilerde hayatımızda olmicak bunun zararı olmaz bize şundan hiç bahsetme komik oluyosun ama ben ilişkiye başlarken bütün erkek arkadaşlarımla arama mesafe koydum...
bişeler diyin kızlar çok ihtiyacım var

kızlar faceden sadece ok yazıp cıkmıstım ya aradı azonce.erken çıkmışsın bilmem ne dıye.bende evet ders çalısıyorum dedım.boyle cok soğuk konustum.moralın mı bozuk senın bakiiim dedı bende yooo sana oyle gelmiş dedım.bozuksa soyle cok sessızsın dedı(sankı neye bozuldugumu bılmıyor)
bende hayır dedım.kandılde benı nıye aramadın bakıım dedı,bende sen arasaydın dedım.
sonrada ben ders çalısayım artık kapatalım dedım sonra tamam dedı

haklısın tabikii bende sevmem ilişkiye 3.kişilerin karışmasını ne demek yani kim onlar senden daha mı değerliler ? belki gerikafalılık olarak görecek bazıları bilemem ama ben bi erkekle bi kızın arkadas kalabileceğine pek inanmıyorum özellikle erkeklerin genlerinde var zaten çapkınlık kızda cok yüz göz oluyosa arkadaslığı geçio o ilişki..sana ne desem bilmiyorummm bence resti çek eğer tekrar barışmak istiyosan ben nasıl arkadaslarıma mesafe koyduysam sende koyacaksın de kabul etmıyosan msj atma bana de

bu erkekler cok odun yaa bal gibide biliyo neye kızdığınıda işine gelmiyo haklısın sonuçta

bu face muhabbetleri çok dönüyor bu ara
sevgililerin arasını bozmak için yapılmış sanki

o ne derse desin sen kendine güvendiğini her fırsatta belli et canım benımkide yapıyodu ona benzer şeyler gerçi tipimle ilgili övüyodu genelde ama neymiş ben anca fabrikada çalışırmışım en iyi yapabileceğim iş buymuşş onun kız kardeşi gibi satış danışmanlığı yapamaz mışımm yaparım dedim iyi ozaman iki tane telefonun özelliklerini öğren netten bana anlatacaksın aksama diyo

aşka geldim yahu
sevgilimi aradım aşkımı bi kez daha ilan ettim

bu erkekler cok odun yaa bal gibide biliyo neye kızdığınıda işine gelmiyo haklısın sonuçta
bilmez mi yaaa
bu face muhabbetleri çok dönüyor bu ara
sevgililerin arasını bozmak için yapılmış sanki
sorma yaaa yemin ederım sıze kızlar baska kavgamız yok hep face yol acıyor
ayyy cok saçmalamış satış danısmanı olmak ıcın üni bile okumak gerekmıyor sankı pilotluktan bahsedıyor erkek arkadasın komıkmiş canım sende gayet yapabılırsın o işi ve alırlarda.kendı okumusta nolmus daha karısına ayrı ev acamıyor.hay Allahım yaaa sımdı agzımı bozacam neyse

bizde face yok mutlu mesut hayat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…