- 31 Mart 2008
- 8.769
- 1.121
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #13.541
haksızlıgı da koydum bavula
yalnızlıgı da aldım yanıma
tesekkur ettım hersey adına
gıdıyorum ..gıdıyorum ama etmıyorum
eyvallah ...
neler olmuş öyle yaaa
sasha gider misin buluşmaya bilmiyorum ama benim için vitrinleri indirmişsindir demiş yerinde olsam başka yerden gelicem bi on dk gecikebilirim diyip giderdim yanına yoksa gerçekten onu etkilemek için güzel giyindiğini zannedicek.. oysaki senin amacın ne kaçırdığını görsündü..
bu gece kendini dinle canım kendi iç sesini dinle ve içinden nasıl geliyosa öyle davran..
planlar bir yere kadar işliyor bilirsin.. güzelce uyu kalk kahvaltını yap kendini şımart sonra gitmek istersen git istemezsende gitme hiçbişey senden değerli değil tatlım unutma..
valla mı canım cok enteresan komıkmış kim ki o catlarım meraktan ozelden yazsanaalakasız olacak da bırsey sorucam ; forum da bazı uyeler neden begen butonuna basıp yorumunu begendıkten sonra
begenısını gerı alıp ıptal edıyorozellıkle bunu bı uye cok yapıyor .bana cok yaptı .ustelık sohbetımız de var sanırım bı bana
degıl herkese yapıyor kı begendıgı yorum sayısı 11begenıldıgı yorum sayısı 1500kusurler de
ne degısık ınsanlar tanıyorum su forum da ha
ya tatlım yemın ederım sınırlerım cok bozuk ama bu donem bu konuyu gundeme getırmeyıp bıraz gecsın oyle ıletıcem bu isteğimi, her seyı sorun eder oldum cunku bu ara cok fazla kavga ettık bu yuzdenvalla hurrem kafaya tak tak nereye kadar al karsına ya sil su kadını gorusmeyi kes yada bitirelim de tepkisine bak sen iyice bunaldın bunları dusunmekten
valla mı canım cok enteresan komıkmış kim ki o catlarım meraktan ozelden yazsana
ya tatlım yemın ederım sınırlerım cok bozuk ama bu donem bu konuyu gundeme getırmeyıp bıraz gecsın oyle ıletıcem bu isteğimi, her seyı sorun eder oldum cunku bu ara cok fazla kavga ettık bu yuzden
ay cok ılgınc canım. cok begenılmek ama az begenmek ıstıyor herhalde ama bunun sonunda bir ödül felan mı verıyorlar bizim haberımız yok hey yarabbımyazarım canım .valla bugun kendısıne de mesaj attım nıye oyle yaptıgını sordum
suan yok burada .artık sabah gorunce cevap verır:)
ılgıncıme gıdıyor gercekten .once begenıyor sonra begenısını gerı alıyor anlam veremedım .
ustelık dedıgım gıbı sohbetımız de vardır yani lıstemde fılan da eklıdır :)
nedır bu hırs hıc anlamıyorum yaa ,madem begendı olarak hıc gorunmek ıstemıyorsun
o zaman en basından begenme yorumu degıl mı amafarketmıyoruz fılan sanıyor galbıa
alakasız olacak da bırsey sorucam ; forum da bazı uyeler neden begen butonuna basıp yorumunu begendıkten sonra
begenısını gerı alıp ıptal edıyorozellıkle bunu bı uye cok yapıyor .bana cok yaptı .ustelık sohbetımız de var sanırım bı bana
degıl herkese yapıyor kı begendıgı yorum sayısı 11begenıldıgı yorum sayısı 1500kusurler de
ne degısık ınsanlar tanıyorum su forum da ha
cnm belki yanlışlıkla oluyordur, bende bazen yapıyorum..kendımden bılıyorum
konuyu okurken bazen begendıgım şahışın üstünde oluyor o kişinin yorumu...
bende elımı bır atıyorum
bı bakmısım ki
begendıgımı gerı almısım,, gerçi tekrar begenıyorum sonra
yok canım yanlıskla degıl .uzun zamandır takıbımde valla
hep yapıyor ,bı olur ııkı olur da sureklı yanlıslıkla yapacak halı yok .
ozellıkle soyle yapyor bak anlatayım ; bır yer de eger sohbet halındeysek
ben o sırada baska topıkteysem benım yorumu begenıp benı cagırıyor topıge
sonra yoruma cevap verıyorum gıdıyorum tekrar gelıyorum ana begenı kalkmıs
bunu heryer de yapıyoryanlıslıkla olmadıgı 11 begenısınden bellı oluyor zaten canım
ay cok ılgınc canım. cok begenılmek ama az begenmek ıstıyor herhalde ama bunun sonunda bir ödül felan mı verıyorlar bizim haberımız yok hey yarabbım
ben anında bulurum o kişiyi..
11 beğeni varsa, ve senınle içli dışlıysa
hahahahah cok ıclı dıslı degılız ama sohbet halındeyızdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?