Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ahaha aynen ya zaten kımlıgın açık değil tuhaf tuhaf şeylere gırmenın anlamı ne yanı kımı baskasının resımlerını koyar kımı begenılerını gerı alır ne ilginç yaaa

mesajı mı aldım :) sebebı ; begen butonunu bıldırım aracı olarak kullanmak(mıs)

"yorumuma cevap ver -yorumunu cevapladım bak gor " degısık

valla mı canım cok enteresan komıkmış kim ki o catlarım meraktan ozelden yazsana

ay cok ılgınc canım. cok begenılmek ama az begenmek ıstıyor herhalde ama bunun sonunda bir ödül felan mı verıyorlar bizim haberımız yok hey yarabbım

ben anında bulurum o kişiyi..
11 beğeni varsa, ve senınle içli dışlıysa

hahahahah cok ıclı dıslı degılız ama sohbet halındeyızdır

ozel mesaj attım amacı neymıs cok merak edıyorum

Kızlar bu durumda bana cevap hakkı doğdu sanırım.. Şimdi tesadüfe gördüm yazdıklarınızı güldürdünüz beni gece gece bazı yazdıklarınıza da üzülüp şaşırdım biraz hiç aklıma gelmeyen şeyler. Çok beğenilip az beğenmek gibi saçma bi istediğim yok. dikkatimi çeken konulara yorum yaparım beğenen beğenir yani sonuçta benle ilgili bi durum değil fakat beğendiklerime gelince hiç öyle ilginç bi izlenim bıraktığını düşünmemiştim sadece bana yazılan bi yorum gördüğümde beğenirim cevabımı yazarım karşımdaki cevabı görsün diye okuduğunda ise geri alıyorum çünkü beğendiğim kısmında sadece gerçekten beğendiğim yazıların olmasını istiyorum. tuhaf karşılanıcak bi durum mu bu kadar anlamadım farketmediğinizi sanmak değil de böyle düşünceğinizi hiç düşünmemiştim doğrusu. ben hiç kaç kişi beğenmiş bakmıyorum bile beğeniyi görünce direk konuya bakarım cevap yazılmış mı yoksa sadece beğenilmiş mi diye. sonradan beğeniden vazgeçilsede hiç farkında bile olmam, ki çok takılıncak bi durum olduğunuda düşünmüyorum hatta biara öyle konuşmuştuk bi topikte cevap yazınca beğeniyoduk birbirimizin yazdıklarını görmek için. Bunu direk topiğe yazıpta sorabilirdiniz bana kızlar bu kadar fikir yürütmenize de gerek kalmazdı hem

ben ısım vermek ıstemedım ama ,madem ozel mesajımdan sonra tekrar yanıtlamak ıcın buraya da yazdın ben de acıklama yapayım o zaman .

evet begenıp begenmeme benım de hıc umrum da olmaz .ancak bunu sureklı yaptıgın da merak uyandırdın samımı olmak gerekırse .

bıldırım amaclı kullandıgını soyluyorsun da ,begen butonu bıldırım amaclı kullanılmıyordu bıldıgım kadarıyla .

evet bız de arkadaslarla bazen bıldırım amaclı kullanmıyor degılız ama ,gıdıp de o begenıyı gerı alma geregı de duymuyorum acıkcası

aldın almadın o sorun degılde sadece merak ettım hepsı bu :) forum da kac bın askın uye var ,sanırım hıc bır uyenın yorumunu begenmıyorsunuz

zor begenıyorsunuz sanırım :26: neyse cnm dedıgım gıbı sadece meraktı uzatmaya gerek yok .yanıtımı aldım bıttı

isim vermek istemediniz de burdan beni kastederek konuşup bana msj atıp tekrar topiğe dönüp hep beraber eleştiri yapmanız beni üzdü doğrusu. burda yazılanlarıda tesadüf gördüm ama iyiki de görmüşüm hakkımda kimsenin yanlış düşünmesini istemem. bu kadar rahatsız edici bi durum olarak görüyosanız bundan sonra sizlere karşı daha dikkatli olurum. ayrıca bildirim butonu olsaydı sitede bende böyle bişey yapmaya gerek duymazdım zaten

o kadarına gerek duymadım cnm...
şaşırtıcı sadece ... 3 kalplı bir üyesin ve sadece 11 begenı

Hey allahım ya alemsiniz varya takıldığınız şeye bakın şimdi psikopata bağlayıp önüme gelen her yorumu beğenmeye başlıycam

Son düzenleme:
engel olan yok cnm

öyle bişey yapmam heralde ya ama bundan sonra konu içinde hoşuma giden yorumları beğenicem sayısı çoğalsın baya göze batıyo yazdıklarınıza bakılırsa nasıl izlenimler bırakmışım baksana halbuki hiç öyle düşünmemiştim :105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…