Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

hayırlısı demek lazım 5yıl olacak bu sene biz lisede tanıştık söz;nişan olmadı.Sevgi,saygı,huzur,mutluluk olsun tek bence herkes bekler.inşallah askere gidip hayırlısıyla gelir okuluda bitirip iyi bir işe girdik mi herşey güzel olur bence.herkesi sevgilisiyle uyanacağı mutlu günler dilerim..cümlemizin mutluluğu daim olsun.

anladım canım.. içine nasıl siniyosa öyle yap tabii ki..

hürremlandcanım çok teşekkür ederim gerçekten kafamda baya atıp tuttuğum bir konuyu buradakilerden fikir alma amaçlı paylaşmıştım ama fikrini sunan bir tek sen olmuşsun ...
açıkcası biraz üzüldüm ben buradakilerin her sıkıntısına her paylaşımına elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıp yorum yazarım asla karşılık beklediğimden değil ama önemli bir hususta kimsenin umursamamasına üzüldüm ..
zaten diğer topikde tamamen terk edildi aslında ondan yanada kırgınlığım vardı ama fark etmez ha orası ha burası diyip önemli olan muhabbet diyodum
neyse kızlar sizleri samimi bulduğumdan kırgınlıklarımı dile getirmek istedim
iyi paylaşımlar...

Son düzenleme:

ne paylaştın canım görmedim ben :44:bakıyorum hemen

öyle düşünmez bence canım.. ne güzel oğluma değer veren bi kız sorun olduğunda kestirip atmamış bile der..
hatta sevgili olduğunuzu bilse oğlunun tripleri karşısında o kız senin için ta eve kadar geldi senin yaptığın çocukluklara bak diye tepkisini de koyar..
belkide söylemiştir sevgilin ne olacak diye.. söylemediğinden eminsen kadın anlamış yani saklamaya gerek yok söyleyin gitsin bence..

şekerım bız begenıp begenmene takılmadık kı .begenıp gerı almak ne oluyor onu anlamamıstık

yanıtını verdın rahatladık neyse canım uzatmaya gerek yok.

kızlar buyuk gun :18: kalbım cok kotu atıyor sıze dınletmek ısterdım seslerı :18:

off ıcım sıkıldı gerıldım resmen ben yaa,bu ne yaa daraldım bunaldım .

daha terzıden etegımı alıcam ,ayy ınsallah bır sorun cıkmaz sag salım alıyım su

etegı .eger etek ıstedıgım gıbı olmadıysa kı bunu dusunmek ıstemıyorum

ölürüm herhalde .ıyıce gerılırım ayy dua edın bana

canım boyle demene cok uzuldum kendımı cok suclu hıssettım

tatlım gercekten ben ne yazdıgını gormedım .kafam allak bullak bılıyorsun zaten .

su sıralar yemın ederım kendı yazdıgımı bıle unutuyorum ben .

yoksa yardımc olmazmıyım ben hıc yaa .sen hep yardımcı oldun dıger arkadaslar gıbı bana ,

nıye bıle bıle yardımcı olmak ıstemeyım .dıger topıge ben hep yazıyorum canım yanı boslamadım

orayı bılıyorsun zaten . kusura bakma canım gercekten gormedım ne yazdıgını

cıdden kafam alla bullak

Son düzenleme:

canım sımdı gordum yazdıgını hemen yanıtlayayım tatlım ;

canım ben de senın gıbı hassasım aslın da dusundugun seyler hıc de yanlıs degıl .

gercek olan seyler bunlar malesef

erkek annelerıne sevgılılık surecın de cok yuz vermemek gerekıyor .

saygıyı yıtırmeyeceksın tabı ama ,ıclı dıslı samımı olmamak gerekıyor

her zaman mesafe onemlı oluyor .hakkın da ıyı yada kotu seyler dusunecegınden degıl

tamamen senın agırlıgından bu boyle olmalı .cunku aynı seylerı ben de yasadım .

ben ılıskımızın 2.ayın da annesını tanıdım .bana kalsa mumkun degıl o ayda tanımak ama ,

bılıyorsun benımkı bıraz gerızakalı .habersızce bı tanısma ayarlamısdı .tanısmıs bulunduk mecburen .

sonra kahvaltılar basladı kahveler gıt gel falan fıstan ,kadın benı kolay lokma gordu

yanı onemsemedı cok fazla cıddıye almadı .evlılıgımız ıcın hıc bırsey yapmadı habıre bekleyın demekten baska

cunku bılıyor sashamıa nasılsa beklıyor onun ıcın sorun degıldı .kı benım gerızakalının tum hatalarına malesef oda

sahıt oldu ve ben onca seye ragmen terketmeyınce annesı dedı halıyle ;"sashamıa resmen ogluma sırılsıklam asık

ozel bırsey yapmamıza gerek yok sashamıa dunden razı zaten"emınım dedı kı hıc onemseyıp de bugune kadar

dugun hakkın da konusmadı bızımle .bı gecenler de konusmustu o da tesaduf eserı yanı .

o yuzden mesafeyı bunlara karsı korumak sart .yoksa senı cıddıye almıyorlar .avucun da goruyorlar cunku

ya bende çok üzüldüm valla kpssye giricem ya kafam yerinde değil bu ara
arada girip bakıyorum bazen kaçırdıklarımda olabiliyo yani..
kurabişşşş sana sesleniyorum geri dön bize bebeemmm

inşallah sıkıntı çıkmaz canım etekte..
barışmayı düşünüyo musun peki..

off kızlar cıldırıcam resmen ben yaa .bu terzı benı delırtecek .

sımdı aradım hazır mı dıyorum ; sashamıa aksam alıyorsun canım etegını dıyor .

x abla yaa sen ne dıyorsun ne aksamından bahsedıyorsun yaa

bır haftadır etegı beklıyorum dun geldım dun de oglene dogru alırsın dıyorsun

sımdı de aksam ustu dıyorsun ,alt tarafı yandan ıkı dıkıs atılacak bı etek ustelık

dedım .o zaman cnm elımden geldıgımı yapıcam saat tam 2 de alıyorsun etegı dedı .

off allahım delırıcem ben yaaa .

anladım tatlım sakin ol görüşmeyede gergin gitme..

cok gergınım anzercım cok hem de .daha en basından hıc bırsey yolun da gıtmıyor .

herseyım ters gdıyor bu terzı felaket gerdı benı .

bulusmayı aksama alıcam canım .ben bılıyorum ustun koru dıkecek o etegı

mudehale ettırmem sart .o yuzden aksama dogru buluscam

anladım canım söyledin mi senin ex e bunu..?

kızlar size bişe sorucam..
ben bu eski sevgilimle ayrıyım ama takipteyim hala mesela dökümüne göz atıyorum arada.. ve herkesle alakayı kesti bi kızla ısrarla kesmiyo o kızda kuzeninin sözlüsü gibi bişey ama daha resmi bişe yok ortada kızda çocukta bizden büyük yaşça.. kasım gibi evlenmeyi düşünüyolar aileler falan tanıştı.. neyse bu kızla çocuk sevgilim sayesinde tanıştı ve sevgilime kardeşim der hep.. ama ben o aileden de kızdan da nefret ediyorum çünkü o kızın abisi resmen benle ayırıp başka kızla aralarını yapmaya çalıştı sevgilimleyken.. biz çok sarsıldık o dönem.. kız hergün günaydın mesajı atıyo sürekli arıyo yemeğe gidelim şöyle yapalım sinemaya gidelim.. hatta bi kere ben yanındaydım onu atlatmak için anzer yanımda demişti olsun kızıda getir dedi şaka gibi ya sanki 10 yaşında çocuğum ben..
neyse bugün konuştuk dedim o kızla mesajlaşma kesilmemiş nasıl kesim diyo deki kız arkadaşım rahatsız oluyo ona ters böyle şeyler bende onun bi erkekle mesajlaşmasını istemem mesela de diyorum.. o kuzenime söyler kuzenimde bütün sülaleye bende sende rezil oluruz senin için anzer ne karışıyo derler banada kılıbık derler diyo.. dedim madem öyle barışsakta eski anzeri göremeyeceksin bende kim mesaj atarsa cevap verecem bundan sonra kasmicam kendimi dedim.. ben sana güveniyorum da sen bana bi güvenemedin dedi.. bende güven meselesi değil yavrucum prensip meselesi dedim kapattım.. haksız mıyım sizce bu sorunda..
bu kuzeni baya dedikoducu biri yalnız bi kere sevgilimden bi kızı silmiştim kız gidip bu çocuğa ağlamış x beni silmiş diye oda o x değildir anzerdir demişş... onaneki ya sinir oluyorum herkes bizim ilişkinin içinde..

Son düzenleme:
şekerım bız begenıp begenmene takılmadık kı .begenıp gerı almak ne oluyor onu anlamamıstık

yanıtını verdın rahatladık neyse canım uzatmaya gerek yok.

Beğendiğimin sayısı az olması hakkındada farklı farklı yorum yapmışsınız canım. O yüzden yazdım aynen tatlım uzatmaya gerek yok

cok begenılmek ama az begenmek ıstıyor herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…