- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #13.801
Yazlıktaym bende canım sıkılıorum yaArkadaşlarım haftasonuna gelecek çatladm valla otur otr
Ben not yukseltmek icin odev yapiyorummmsen napiyorsun..?
canım oluruuna bırakmak en güzeli bu durumda
bırak ya kafa yor yor nereye kadar biraz merak ettir kendini mesela
bi süre kaybol arasın sorsun seni tek taraflı
AkhyLs senin msjların çifter çifter geliyor :)
kurabiyem, bi süre önce inat ettim öldü bilsin beni kayıtsız kalıcam dedim.2 ay sustum.aradı açmadım,msj attı dönmedim.çıkmadım karşısına.sonra bi şekilde görüştük bunla.ben tabi bu süreçte düşünmüş,yokluğumu farketmiş,haksızlık ettiğine kanaat getirmiştir diyorum.adamın tavrı aynen şu.
"keyfin istediğinde yanında olup keyfin istediğinde kaybolamam.şuan işim var önemli bi yerdeyimsana iyi akşamlar."
ölür müsün öldürür müsün?
ben neyin kafasını yaşıyosam halen boşa kürek çekiyorum dedim.sonra iki gün geçmedi tekrar kendisi aradı.ah benim canım balım ben seni çok seviyorum da bilmem ne.
adam tutarsız.
Konunu okudum emin ol okurken ben bile bunaldım sen nasıl uğraşıyosun bence biran önce konuş son noktayı koy kolay olmayacak elbet ama böyleside çekilmez :S
Karagokce ben senin olayını hâlâ anlamadım :)
Biliyo musun siz böyle beni anladıkça,bana bu konuda destek oldukça bu konuda güçleniyorum.çünkü beni bi o anlamadı.ya da bilmiyorum böyle olması işine geldi.
bu anlattıklarım 7 senede çektiklerimin yüzde 0.7si bile değildir.birilerine koşulsuz sevgi,şevkat sunmak yıpratıcı.ve gereksiz.insan bi yerde dur diyecek kendine.çok ödün verdin sana da yazık diyecek.
Seninde dur deme zamanın gelmişte geçiyo ...
senin olayın ne gardaşş diyolar bizim burda
benim olayımı ben bile anlayabilmiş değilim be canım.bu topikte anlatmamıştım.başka bi konu açtım daha önce.
bknz:) http://www.kadinlarkulubu.com/ask-hikayelerimiz-dertlerimiz/539663-nasil-gidilmeli.html
kızlaarr napıosunuz??
SASHAMİA gelişmeler ne canım buluştunuzmu? Netim yawaş olduğundan arka sayfaları okuyamıorm:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?