Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

kızlaarr napıosunuz??

SASHAMİA gelişmeler ne canım buluştunuzmu? Netim yawaş olduğundan arka sayfaları okuyamıorm:26:

canım oluruuna bırakmak en güzeli bu durumda
bırak ya kafa yor yor nereye kadar biraz merak ettir kendini mesela
bi süre kaybol arasın sorsun seni tek taraflı

kurabiyem, bi süre önce inat ettim öldü bilsin beni kayıtsız kalıcam dedim.2 ay sustum.aradı açmadım,msj attı dönmedim.çıkmadım karşısına.sonra bi şekilde görüştük bunla.ben tabi bu süreçte düşünmüş,yokluğumu farketmiş,haksızlık ettiğine kanaat getirmiştir diyorum.adamın tavrı aynen şu.

"keyfin istediğinde yanında olup keyfin istediğinde kaybolamam.şuan işim var önemli bi yerdeyimsana iyi akşamlar."
ölür müsün öldürür müsün?
ben neyin kafasını yaşıyosam halen boşa kürek çekiyorum dedim.sonra iki gün geçmedi tekrar kendisi aradı.ah benim canım balım ben seni çok seviyorum da bilmem ne.
adam tutarsız.

Konunu okudum emin ol okurken ben bile bunaldım sen nasıl uğraşıyosun bence biran önce konuş son noktayı koy kolay olmayacak elbet ama böyleside çekilmez :S

Konunu okudum emin ol okurken ben bile bunaldım sen nasıl uğraşıyosun bence biran önce konuş son noktayı koy kolay olmayacak elbet ama böyleside çekilmez :S

Biliyo musun siz böyle beni anladıkça,bana bu konuda destek oldukça bu konuda güçleniyorum.çünkü beni bi o anlamadı.ya da bilmiyorum böyle olması işine geldi.
bu anlattıklarım 7 senede çektiklerimin yüzde 0.7si bile değildir.birilerine koşulsuz sevgi,şevkat sunmak yıpratıcı.ve gereksiz.insan bi yerde dur diyecek kendine.çok ödün verdin sana da yazık diyecek.

Seninde dur deme zamanın gelmişte geçiyo ...

kızlaarr napıosunuz??

SASHAMİA gelişmeler ne canım buluştunuzmu? Netim yawaş olduğundan arka sayfaları okuyamıorm:26:

yok cnm bulusamadan kavga edıp kokten bıtırdık .yıne yaptı tum saygısızlıgını anlayacagın .

saat 11-12 gıbı bulusacaktık ama ,saat 17:00 olmus bızımkısı pıskın pıskın hadı kalk bulusalım dıyor

ustelık saat 11 den berı haber beklıyorum ,arıyorum acmaz ıkı saat sonra ararım

musterım var arıcam senı der cat kapatır .boyle terbıyesız ve saygısız bırı ıste.aksam 5 e kadar da

bır kere arayıp '' hayatım kusura bakma senı bekletıyorum ama musterılerım bı turlu gıtmedı '' dıye

nezaketen de olsa bı cumle kullanmadı .ustelık o gun bızım ıcın onemlı bı bulusma be ılıskımızın

durumuna karar verecegımız bı gundu .boyle ozel bı gunun bıle ıcıne etmeyı basardı yaa

daha ben ne yapyım ayrılmaktan baska ne yapabılırdım kı .bıttı dedıgım de '' hayır bıtmedı

ben sensız yapamam sen de yapamazsın ,3 yılımızı verdık bu saatden sonra yoldan donmek olmaz'' dıye

cok komık bı cumle kullanıyor komık ınsan :) madem boyle dusunuyordun da ne dıye bıraz o bulusma

gununu onemser gıbı gorunmedın ,ılıskıyı kurtarmak ıcın bırseyler yapmadın .dımı ama.

bıde ustune benı anlayıssız bırı olarak sucladı '' musterılerım var ben ıkımız ıcın calısıyorum bıran once nısanımız

olsun dıye cabalıyorum ,musterılerı bırakıp gelmedım dıye yaptıgına bak senın ,hıc anlayıslı bırı degılsın '' dıye

bana saldırıyor laflarıyla bi de saygısız ! onun musterılerı ne bıter ne sonu gelır kı ben bugune kadar hep anlayıslıydım o konu da

bu benım ıcın hatta ıkımız ıcın ozel bı gun olan cuma gunun'de o bana anlayıs gosterecegıne utanmadan bı'De ben den anlayıs

bekleyebılecek kadar terbıyesız ! üstelik son kez cuma gunu bulusalım dıye ısrar eden kendısıydı .valla artık kızamıyorum bıle

bu kadar dengesız bır adam olur anca ,bazen borderline hastası oldugundan şüphe edıyorum ,etmıyorum hatta eminim !

Sashamia saki ol kuzum :). Ee yeni sevgilinden naber onu soyle sn :) haberi var mi eskisinin bundan. Bence duyunca sen beni imun icin terketmissin zaten belli diyecek ona gore :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…