Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

off ne çekiyosun tatlım bunu sen ya adam harbiden tutarsızın önde gideniymiş
bak bu durumlar nasıl oluyo bu biliyomusun
o kaçtıkça tabiri caizse geri çektikçe o senin için daha bi değerli oluyo
biz kızlar ne yazıkki böyleyiz bizi süründürenlere tav oluruz onları kovalamayı pek bi severiz
şimdi bu adam sana 2 gün sonra gelse gökçe sana deliler gibi körkütük aşığım dese sen havalara uçarsın
bu böyle bi süre gider zamanla seninle çok fazla ilgilenmeye başlar ilgisi seni boğar sıkılırsın sen bile şaşarsın yahu ben bu adamı bu hale getirene kadar neler çektim şimdi noluyo bana dersin
yani hevesin kaçar bi süre sonra belki sevmeye devam edersin ama eski heyecanın kalmaz
ya umarım anlatabilmişimdir gökçe gerçekten bu değişmeyen bir gerçek çok gördüm bunun örneğini
o sebeple kendini sıkıp üzmene kafanda atıp tutmaya hiiiçç mi hiiçç değmez inan bana

off kızlar canım cok sıkılıyor bugun benım

bu arada gven nereler de hıc gormedım bugun onu :44:

hayırdır sasha canını sıkan bişey mi oldu canım?

Son düzenleme:
Sashamia saki ol kuzum :). Ee yeni sevgilinden naber onu soyle sn :) haberi var mi eskisinin bundan. Bence duyunca sen beni imun icin terketmissin zaten belli diyecek ona gore :)

yaa canım aklıma geldıkce kan beynıme fırlıyor

canım yaa o yenı sevgılı olayı bılıyorsun kı formalıte

kabul edılmıs bı teklıftı .formalıte bı durum oldugunu

yenı cocuk bılmedıgı ıcın ,ben bayag huzursuz oldum tatlım

çocuga herseyı acıklamak zorun da kaldım .

acıklayınca rahatladım ama yaa,iş uzadıkca daha kotu

boyuta gelecektı cunku .benım eski okuz bu olaya ınanmadı bıle

nıspet yaptıgımı dusundu kı aynen de oyledı .pıslık benı

cok ıyı tanıyor .nefret edıyorum ondan nefret:84::84::84:

hayırdır sasha canını sıkan bişey mi oldu canım?

birsey yok bebeım ya,ama ıste sıkılıyor

ayrıldık canım acıyor .aslın da ayrıldıgımız ıcın degıl de

canımı yakan ,neden haykırıslarımı duymadı .neden bır kere

olsun benı anlamadı .bu kadar mı degersızdım ben anlamıyorum

off neden sorularıyla anlayacagın kafayı yıyorum

daha olaylar taze ayrılığın yeni böyle olman çok normal belki çok klişe bi söz olacak ama çok doğru bi söz zaman canımm
zamanla yaşadıklarına belkide güleceksin ben bu adam için mi böyle sıkmışım canımı diyeceksin
kafana takacak kadar değerli bi şahsiyet olsaydı şuanda halen seninle olurdu bunu düşün ve kendini rahatlat

Son düzenleme:
yaa tamam ben kabul edıyorum cok fazla dır dır yaptıgımı

gecmıste yaptıgı hatalara co fazla takılıp hergun huzursuzluk cıkardıgımın

bılıncındeyım .ama bır sor be adam bır sor neden takılıyorum

neden dır dır yapıyorum bır sor ! yaa cok mu sey ıstedım senden ,bıraz benı

anlamanı ıstedım .gecmıste yaptıgın hataları benden unutmamı ıstedın

ılıskımızın gelecegı ıcın ,ıyı pekı guzel dusunmussun ama ,unutulmuyor

ıste ızı kaldı resmen unutulmuyor .unutmam ıcın de bırsey yapmadın kı

kendı basıma cabalarımla unutmaya cok calıstım ama unutamadım

tek basıma basaramadım ,ne olurdu sankı unutmama yardım etseydın

sen yardımcı oldun da ben mı takılıp kaldım aynı olaylarda .

ustelık hıc bırsey yapmana hıc bırsey soylemene konusmana

kendını ıspat etmene bıle gerek yoktu kı ,sadece eskısı gıbı

gozlerımın ıcın de gordugum o masum gozlerı gormek ıstemıstım

yıne eskısı gıbı gozlerımın ıcıne baksaydın zaten ,ben butun yaptıklarını

unutmaya o kadar hazırdım kı ama yapmadın bunu .

gozlerımın ıcıne o yaptıklarından sonra eskısı gıbı bakmadın .

senden hıc bır acıklama ıspat beklemedım ben ama ,sen gozlerımın

ıcıne bıle bakmayı bılmyordun! sonra da ben takılıp kalınca dırdırcı

oldum keske sorunlardan kacmak yerıne ,bıraz benımle konusmayı

becerebılseydın .keske bana sınır kırızlerı gecırttıgın de telefonu suratıma

kapatıp mısıl mısıl uyumak yerıne ,yanım da olsaydın .keske eskısı

gıbı bana guven ve huzur verseydın

senden nefret edıyorum pislik herif ,seni bı kasık suda bogasım var

ıcımı doktum rahatladım kızlar yaa

neye sınır oluyorum bılıyomusun kurabıyem ,bu adam bana bılıyorum kı donecek

ama su zor zamanlarım da yanım da olmayıp olayları bırlıkte asmadıktan

sonra donse ne olacak sankı .kendısı suan kafa dınlıyor ben de kenımı yıyıp bıtırıyorum .

benım sınırlerım yatıstıgında da benı arayıp hıc bırsey olmamıs gıbı konusuyor

yaa ıste o zaman sınır oluyorum kurabıyem .

sadece onun mu öyle olduğunu düşünüyosun canım benimkiylede yaşadık biz bu dönemleri
benim her gecem zindanken o gayet rahat kafa dinledi bana ise yalnızca üzüldüğüm ağladığım kar kaldı
işin özü hepsi öyle sasham bırak hiç mi hiç takma kafana ya olan bize oluyor inan hiçbişey geçmiyor elimize kendimizi yıpratıyoruz hiç yere
bak kendin söylüyosun döner diye bizler onlar bigün dönecek olsalar bile bundan emin olsak bile hiç dönmeyeceklermiş gibi yaşamayı beceremediğimiz için üzüyoruz kendimizi
onlardan farkımız bu ne yazık ki onlar o sebeple rahatlar

Sashamia sevgilin ne hatalar yapti da unutamadin? Bu arada bugun mehmet coskundenizin kosenyazisini oldum da ayriligin ilk safhalarinda genelde neden neden diye sorar dururmus insan kendi kendine ama asil bunu yapmamasi gerekmis canim oyle diyor yani adam

sasha çok duygusal yazmışsın
bende bugün çok güzel bir gün geçirdim ailemle.. ama dün barıştığım insan bugün beni hiç aramadı biliyo musunuz?? bende onunla telefonda konuştum ara ara gözlerim doldu ama bütün derdimi sıkıntımı anlattım içimi döktüm.. en son teli kapatırken oda ağlıyodu.. çok duygusal bi konuşma yaptım çünkü..
beni kesin olarak kaybedebileceğini söyledim.. daha barışalı 1 gün oldu ve ben çok mutsuzum ya
şimdi bu yazıyıda okuyunca duygulandım yine.. çünkü benimkide beni hiç anlamıyor.. işin kötüsü anlamayada çalışmıyor.. sashanınki gibi "bu zamana kadar geldik düşe kalka, bundan sonrada bitmez" diyor..
kızlar sizler de olmasanız, burası da olmasa içimi doya doya dökecek kimse yok.. arkadaşlarım var sağolsunlar birbirimize hep destek oluruz ama çoğu evli ve zaten ev, iş derdine düşmüşler frekanslarımız tutmuyor pek..

yok tatlım bizimki devam

Hm iyi olmus canim :) ya biz dun kavga ettik ayrilmadik ama Sevgilim senden bana es olmaz cocuklarima anne olmaz dedi ben bu lafi unutamiyorum heralde unutamicam bugunde iyle samimi konusamiyorum soguk soguk konusuyoruz bakalim. Kendimi zor turuyorum madem benden sana es olmaz kendine baska birini bul esin olsun cocuklarinin annesi olsun diyesim var da iste diyemiyorum

yok tatlım bizimki devam

Hm iyi olmus canim :) ya biz dun kavga ettik ayrilmadik ama Sevgilim senden bana es olmaz cocuklarima anne olmaz dedi ben bu lafi unutamiyorum heralde unutamicam bugunde iyle samimi konusamiyorum soguk soguk konusuyoruz bakalim. Kendimi zor turuyorum madem benden sana es olmaz kendine baska birini bul esin olsun cocuklarinin annesi olsun diyesim var da iste diyemiyorum

canım ya üzüldüm tartışmanıza bende benimkine demişimdir çoğu kez sen benim eşim olacak bir erkek değilsin diye ama çok kızgın olduğum zamanlar öfkeyle söylediğim bi sözdür bu
bunun onu çok incittiğini tıpkı senin gibi unutamadığını söyler hep ama ben ona kızgınken çokm deli ettiği zamanlarda söylediğimi iyice kabullendirdim artık eskisi gibi takmıyo
seninkide muhtemelen öyle olmuştur tatlım hiç sıkma canını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…