Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

O yaptıklarını saydı döktü,ben yaptıklarımı saydım döktüm.

Enaniyet yaptık.

Sinirlerim çok bozuk.:26:

karşılıklı içinizdekileri konuşmanız güzel olmuş
umarım sonucu kötü olmaz her ikiniz ders alıp devam edersiniz inşallah

Kızlar meraba.sıkıntılıyım sıkıntılıyım sıkıntılıyım bi feraha eremedim.Allah bugünümü aratmasın yine de.
Dünki kpss de kopya iddiaları patladı yine uyku uyuyamadım doğru düzgün.
Zaten stresliyim.Dün bizim ARKADAŞ msj atmış sınav ne oldu falan diye.işte az onla ilgili konuştuk falan.baya anlattım ben olanları.sonra sen nasılsın diye sordum.onun da canı sıkkınmış.herkes mutlu olmamam için elinden geleni yapıyo dedi.geçiştirdi sonra.ben de neden benimle paylaşmıyosun artık hiç bişeyini dedim.seninle paylaşabileceğim bişey değil dedi.
ki zaten sevgilim olursa sana söylemicem yok aramızdaki bağ bozulur bilmem ne diyen bi adam.yani ben de bu durumu ona yordum haliyle.
kafam çok karışık kızlar.ben napmalıyım bu adama?nasıl davranıp da bitiriyim bu saçmalığı?
susup gitsem olmuyo.
ima etsem anlamıyo.
kendini benim yerime zaten koyamıyo.
açıkça söylesem bi şekilde olay bana patlıyo.
soğuk mu oluyum umarsız mı oluyum?
napıyım ben ya?

arama desen bu adam arayacak ve illa ki aklını çelecek..
kendini tutabileceğinden emin değilsen,numaranı değiştirmeni öneririm..

sınav stresinden olmuştur dicektim bende.. ama birleşince dediğine göre sadece o değilmiş..
çözebilirsiniz umarım..

Umarım balım.Başım çatlıyor resmen.

Diğer konuyu bilmiyorum canım,Rabbim emeklerini zayi etmez meraklanma sen.

arama desen bu adam arayacak ve illa ki aklını çelecek..
kendini tutabileceğinden emin değilsen,numaranı değiştirmeni öneririm..

ben kendimi zaten tutmalıyım anzercim,sandığı gibi dünya olmadığını lütfen anlasın.artık onun bu gereksiz enaniyeti de beni rahatsız etmeye başladı.sevimsiz bir hal almaya başladı.
ya kardeşim,ya bana gelip yok mutlu olmamı istemiyolar da yok oluyo bişeyler de diye triplere girme ya da giriyosan seninle paylaşabileceğim bişey değil diyip kendine esrarengiz havalar katma. bugün ben ne yaptım mesela?

yaklaşık 4 sene önce birisiyle bir birlikteliğim olmuş ama oldukça da kısa sürmüştü.1 ay kadar.bu süre zarfında hani derler ya "ayrı dünyaların insanlarıyız" olduğumuzu anladım ve daha fazla canı yanmasın diye ilişkiye son verdim.bu sırada o okulunu bitirdi,askere gitti.ve bu süreçte görüşmedik aramadım sormadım.geçen kandilde beni aradı.ben de uzun zaman geçmiş duyguları değişmiştir diye açtım telefonu.konuştuk falan.bu eskiden dem vurmaya başkadı,halen bi umudu olduğunu,askerliğini bitirip işini eline alınca karşıma çıkacağını,niyetinin ciddi olduğunu falan söyledi.o gün bişey demedim güldüm geçtim.içim rahat etmedi.bugün msj attım.dedim böyle böyle.sevilmek güzel tabi.ama sen de benim ona olan sevgimi biliyosun.ben bi beklentim olmadan bekledim onu.bu durumun ne kadar yıpratıcı olduğunu en iyi ben biliyorum.o yüzden onun bana yaptığını ben sana yapmıcam.konuşmayalım görüşmeyelim bundan sonra.olmuyacağını ikimiz de bilelim.

adam böyle bigün üzülür iki gün üzülür.ama ben ikiyüzlülük yaparsam hergün üzülücek.niye hakkına giriyim.bana bu kadar açık olamadı işte o.çünkü sevilmeyi sevdi.bağmış kaybetme korkusuymuş gerçekten hikaye bunlar.ya var ya bu kadar açık konuşsaydı saygı duyardım,anlardım ben onu.ama bu şekilde anlayamıyorum.art niyetli buluyorum.neyse kusura bakmayın kızlar uzattım bayaa.o kaz kafalıya anlatamıyorum ya bunları size döktüm ondan içimi

Son düzenleme:

güzel düşünüyosunda daha fazla erteleme bence, üstüne git bu işin..
kafan net ve rahat olsun.
.

canım oluruuna bırakmak en güzeli bu durumda
bırak ya kafa yor yor nereye kadar biraz merak ettir kendini mesela
bi süre kaybol arasın sorsun seni tek taraflı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…