Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

İkiniz de abartmışsınız.

Benimki farksız mıyım yazsa ben farklı mıyım anlarım,adam akşam yediğini bile unutuyor.

O da öyle yazmak istemiştir,eminim.

Ama sonrası çok çirkin olmuş.

beni üzen o kadar incitici gurur kırıcı lafları sayması böyle saçma bir konu yüzünden
şuanda ağlıyorum çünkü ciddi anlamda soğudum ondan ben hak etmedim bu kadar lafı

kurabıyem bebeım yaa ,once bıraz sakınles bakim .ama kızma da ne tatlı tatlı kapısmıssınız oyle yaa

olaya bak guldurdu dıalogunuz benı .

neşeli günler fılmınden ; tursu sırkelı mı yoksa lımonlu mu olur kavgasına donmus :)

gereksız yere bırbırınızı uzmussunuz .cocukca bı atısma olmus .bıraz sakınlesın

ıkınız de ve bırbırınızden ozur dıleyın derım .ıkınız de abartmıssınız cunku

Böyle şeyler için kalp kırmaya ne gerek var.Sevdiğin adamla da kasılarak konuşacaksan ne anlamı kaldı hayat arkadaşlığının

sasham lütfen bu durumda ikimizide aynı kefeye koyma bana saydıklarına baksana kuş beyinlisin o kadar erdemli değilsin hazımsızlığını çekemem bunlar ne ya
ben ne dedim de bana bunları söyleyebildi
bana sıradan tartışmalarımız gibi gelmiyor asla çünkü bana içinde biriktirdiklerini bu bahaneyle döktü resmen

canım birincisi sen yanlış yazmamışsın..
senden farsız mıyım sanki yani sen benim senden farklı olduğumu mu sanıyosun demek istemişsin sen
ama onun dediği kalıp farklı oda aynı anlama geliyo ama aynı şekilde söylemek zorunda değildin sonuçta..
hadi hepsini geçtim yanlış yazdın diyelim o senin ne demek istediğini bal gibide anlamış.. ama olayı farklı boyuta taşıyıp duygusal bi anın içine etmiş..
tavrında seni haklı buldum altı üstü bi cümle için banada biri kuşbeyinli dese aynı tepkiyi verirdim.. sakın mesaj atma anlasın bu sefer ciddiyetini.. üzülmemeye çalış tatlım..

kurabıyem soyledıklerı cok uzucu seyler tabı yenılır yutulur seyler degıl ama

ben sanmıyorum kı senın ıcın gercekten oyle seyler dusunsun .

sınırlendıgımız de hepımız kırıcı oluyruz yaa oyle anın da bu talıhsız kelımelerı kullanmıstır

ama olayın ıcerıgıne bakılırsa cok basıt gerekısz yere tartısma olmus .

Kurabiyem canim valla seninki yok yere kavga cikarmis yani ayyy ayni benim svgilim gibi o da bi lafima bi cumleme takar yok o oyle denmez bu boyle denir yok o oyle manaya gelmez boyle manaya gelir diye tutturur yemin ederim deli olurum mesela Ben bi sey derim o farkli bisey der sonra sana bunla bunun farkini anlatayim otur da dinle der deli olurum yemi ederim seni cok iyi anliyorum insani cileden cikarir bu durum bana da ayni seninki hbi hatani kabullenmiyorsun filan der deli olurum

evet bunun farkına vardım ben aslında aynı şeyden bahsettik ama mesele bu değildi benim için
bu kadar hakareti hak edecek ne bu diyalogda nede başka bir konuşmamızda asla hak etmedim ama o şuanda bile eminim kendisini haklı görüyodur
yok kararlıyım canım açmayacağım asla saygıdan aşktan özlemden bahsediyor şu yaptığına bak çok soğuttu kendinden

bunları bana hep üstü kapalı söylerdi o ama bu bahaneyle kırıcı boyutta kusmuş oldu kinini bunun başka bir açıklaması yok
tartışma çok saçma bir sebepten çıkmış olabilir ordaki hatamı kabul ederim ama ben ona hakaretvari hiçbir söz sarfetmedim
o sebeple çok acıyor içim

Kurabiyem sende bunu kabul edecek erdem yok semesi ve kus beyinli demesi hic ama hic hos degil cok kirici olmus parlamaya hazir bomba misali parlamis icinde ne biriktiyse sana saymis ayni benim sevgilim onla kavga sebebimizi yazmistim dun okudun mu bilmiyorum ama benimki de seninki gibi saydirdi yani adamlara birikiyo sonra dandik bi yerde saydiriyolar...

bana hazımsızsın diyor ya ben onu neden çekemeyeyim neden doğru bildiğini kabullenemeyeyim o benim sevgilim düşmanım değil ki bu nasıl bi kafa yapısı ya
bana bilmişlik taslayıp yaptığı şeye bak
asla artılarımla gururlanıp böbürlenmedim ben

Hey Allahim ya. Boyle olunca en ufak seyden kavga olur iste. Senin yaptiklarin ona batiyor ya da onun yaptiklari sana batiyor bir msjda askim sensiz nefes alamiyorum derken bi sonraki msjlarda kus beyinli diyor Allah akil fikir versin

Hey Allahim ya. Boyle olunca en ufak seyden kavga olur iste. Senin yaptiklarin ona batiyor ya da onun yaptiklari sana batiyor bir msjda askim sensiz nefes alamiyorum derken bi sonraki msjlarda kus beyinli diyor Allah akil fikir versin

bercem yemin ediyorum aynı bunlar dengesizlik tutarsızlıktan başka adı yok yaptıklarının ama sorsan asla kabul etmezler hatalarını şimdi açsam telefonu eminim saydıracak sen busun işte sen şöylesin diye ama bu defa çok kararlıyım açmayacağım bensizliği tatsın ben hiç tattırmadım ona neymiş görsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…