- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #13.901
İkiniz de abartmışsınız.
Benimki farksız mıyım yazsa ben farklı mıyım anlarım,adam akşam yediğini bile unutuyor.
O da öyle yazmak istemiştir,eminim.
Ama sonrası çok çirkin olmuş.
beni üzen o kadar incitici gurur kırıcı lafları sayması böyle saçma bir konu yüzünden
şuanda ağlıyorum çünkü ciddi anlamda soğudum ondan ben hak etmedim bu kadar lafı
Canım hiçbirimiz hak etmiyoruz,haklısın.
Zamana bırak biraz.
kızlar canım çok acıyorhem öfkeli hem buruk içim şuanda
az önce mesajlaşıyorduk okuduğumuz şehire geçici mezuniyet belgesi almaya gitti oda daha hazır değilmiş boş yere gitmiş oldu 3 saatlik yola
çok sinirlendi bende sakinleştirdim sağlık olsun aşkım dedi mesajlaşmalarımızı yazıyorum;
o : ben senden uzaklaştıkça nefes alamaz oluyorum
ben : aşkım senden farksızmıyım sanki
o : farklımıyım sanki diyecektin galiba
ben :senden farksız değilim demek oluyo o
o : farksız sayılmam demek farklıyım anlamına gelir ama senden farklı sayılmam dediğin zaman aynı olmuş olursun
ben : hayır mustafa yanılıyorsun ayrıca ben neyin ne anlama geldiğini bilerek söylüyorum
o : sen yanılıyorsun ayrıca neyin ne anlama geldiğini bilmiyorsun mantığını çalıştırdığın zaman haklı olduğumu göreceksin ama sende bunu kabullenecek erdem yoko yüzden sana bişey söylemiyorum çünkü sen hep böyleydin kabullenme gibi bi duyguyu bilmezsin belli yani yanlış bildiğin ama sen bayan herşeyi bilen olduğun için kabullenmezsin
ben : mustafa defol !!
yine ben :git kelime hazneni geliştir neyin ne olduğunu öğren öyle çık karşıma ama şimdi kaybol!
o :zoruna gider işte böylesenin en büyük sorunun bu kabullenemezsin yanlış bildiğin bişeyi ama hiç kimse mükemmel değildir kuş beynin bunu algılamıyor senin daha fazla şey saymak istemiyorum zaten gerginim senin hazımsızlığını hiç çekemem
yine o : aptal kafa yanlış bilen sensin ama sen öğrenmeyi bile kabullenemezsin o yüzden yanlış bildiğinle otur
ben :MUSTAFA YEMİN EDİYORUM ŞU DAKİKADAN SONRA BENİM İÇİN BİTTİN BEN KUŞ BEYİNLİ VE HAZIMSIZ BİRİ HİÇBİR ZAMAN OLMADIM NEYİN NE OLDUĞUNU BİLMEDEN DOĞRUYU KABULLENMEYECEK KADAR SEVİYESİZ HİÇ DEĞİLİM ÖYLE BİR KİN KUSTUN Kİ BANA ZERRE KADAR SEVGİ BIRAKMADIN İÇİMDE BİR DAHA NE ADIMI AN NEDE KARŞIMA ÇIK EBEDİYETE KADAR ...
kızlar diyalog bu o kadar gururumu incitti ki ben belki yanlış kurdum cümleyi veya o yanlış kurdu sorun değildi ama resmen içindeki tüm zehiri boşalttı banaşuanda ağlıyorum ve onu asla ama asla affetmeyeceğim telefonu kapattım asla açmayacağım
evet canım canımı sıkan nokta o değer mi bunun için bana o kadar hakareti saymaya içim çok acıyor şuanda
affedilecek yeri yok şu yazdıklarının ne kuş beyinliğimi koymuş ne erdemliliğimi ne hazımsızlığımı
kurabıyem bebeım yaa ,once bıraz sakınles bakim .ama kızma da ne tatlı tatlı kapısmıssınız oyle yaa
olaya bak guldurdu dıalogunuz benı .
neşeli günler fılmınden ; tursu sırkelı mı yoksa lımonlu mu olur kavgasına donmus :)
gereksız yere bırbırınızı uzmussunuz .cocukca bı atısma olmus .bıraz sakınlesın
ıkınız de ve bırbırınızden ozur dıleyın derım .ıkınız de abartmıssınız cunku
Böyle şeyler için kalp kırmaya ne gerek var.Sevdiğin adamla da kasılarak konuşacaksan ne anlamı kaldı hayat arkadaşlığının
aslında rahattır yanımda hepte rahat olmamı ister ama beni inciten saydığı kırıcı sözler
Umarım aklı başına gelir saçmaladığını anlarda özürdiler
kızlar canım çok acıyorhem öfkeli hem buruk içim şuanda
az önce mesajlaşıyorduk okuduğumuz şehire geçici mezuniyet belgesi almaya gitti oda daha hazır değilmiş boş yere gitmiş oldu 3 saatlik yola
çok sinirlendi bende sakinleştirdim sağlık olsun aşkım dedi mesajlaşmalarımızı yazıyorum;
o : ben senden uzaklaştıkça nefes alamaz oluyorum
ben : aşkım senden farksızmıyım sanki
o : farklımıyım sanki diyecektin galiba
ben :senden farksız değilim demek oluyo o
o : farksız sayılmam demek farklıyım anlamına gelir ama senden farklı sayılmam dediğin zaman aynı olmuş olursun
ben : hayır mustafa yanılıyorsun ayrıca ben neyin ne anlama geldiğini bilerek söylüyorum
o : sen yanılıyorsun ayrıca neyin ne anlama geldiğini bilmiyorsun mantığını çalıştırdığın zaman haklı olduğumu göreceksin ama sende bunu kabullenecek erdem yoko yüzden sana bişey söylemiyorum çünkü sen hep böyleydin kabullenme gibi bi duyguyu bilmezsin belli yani yanlış bildiğin ama sen bayan herşeyi bilen olduğun için kabullenmezsin
ben : mustafa defol !!
yine ben :git kelime hazneni geliştir neyin ne olduğunu öğren öyle çık karşıma ama şimdi kaybol!
o :zoruna gider işte böylesenin en büyük sorunun bu kabullenemezsin yanlış bildiğin bişeyi ama hiç kimse mükemmel değildir kuş beynin bunu algılamıyor senin daha fazla şey saymak istemiyorum zaten gerginim senin hazımsızlığını hiç çekemem
yine o : aptal kafa yanlış bilen sensin ama sen öğrenmeyi bile kabullenemezsin o yüzden yanlış bildiğinle otur
ben :MUSTAFA YEMİN EDİYORUM ŞU DAKİKADAN SONRA BENİM İÇİN BİTTİN BEN KUŞ BEYİNLİ VE HAZIMSIZ BİRİ HİÇBİR ZAMAN OLMADIM NEYİN NE OLDUĞUNU BİLMEDEN DOĞRUYU KABULLENMEYECEK KADAR SEVİYESİZ HİÇ DEĞİLİM ÖYLE BİR KİN KUSTUN Kİ BANA ZERRE KADAR SEVGİ BIRAKMADIN İÇİMDE BİR DAHA NE ADIMI AN NEDE KARŞIMA ÇIK EBEDİYETE KADAR ...
kızlar diyalog bu o kadar gururumu incitti ki ben belki yanlış kurdum cümleyi veya o yanlış kurdu sorun değildi ama resmen içindeki tüm zehiri boşalttı banaşuanda ağlıyorum ve onu asla ama asla affetmeyeceğim telefonu kapattım asla açmayacağım
sasham lütfen bu durumda ikimizide aynı kefeye koyma bana saydıklarına baksana kuş beyinlisin o kadar erdemli değilsin hazımsızlığını çekemem bunlar ne ya
ben ne dedim de bana bunları söyleyebildi
bana sıradan tartışmalarımız gibi gelmiyor asla çünkü bana içinde biriktirdiklerini bu bahaneyle döktü resmen
canım birincisi sen yanlış yazmamışsın..
senden farsız mıyım sanki yani sen benim senden farklı olduğumu mu sanıyosun demek istemişsin sen
ama onun dediği kalıp farklı oda aynı anlama geliyo ama aynı şekilde söylemek zorunda değildin sonuçta..
hadi hepsini geçtim yanlış yazdın diyelim o senin ne demek istediğini bal gibide anlamış.. ama olayı farklı boyuta taşıyıp duygusal bi anın içine etmiş..
tavrında seni haklı buldum altı üstü bi cümle için banada biri kuşbeyinli dese aynı tepkiyi verirdim.. sakın mesaj atma anlasın bu sefer ciddiyetini.. üzülmemeye çalış tatlım..
kurabıyem soyledıklerı cok uzucu seyler tabı yenılır yutulur seyler degıl ama
ben sanmıyorum kı senın ıcın gercekten oyle seyler dusunsun .
sınırlendıgımız de hepımız kırıcı oluyruz yaa oyle anın da bu talıhsız kelımelerı kullanmıstır
ama olayın ıcerıgıne bakılırsa cok basıt gerekısz yere tartısma olmus .
Kurabiyem canim valla seninki yok yere kavga cikarmis yani ayyy ayni benim svgilim gibi o da bi lafima bi cumleme takar yok o oyle denmez bu boyle denir yok o oyle manaya gelmez boyle manaya gelir diye tutturur yemin ederim deli olurum mesela Ben bi sey derim o farkli bisey der sonra sana bunla bunun farkini anlatayim otur da dinle der deli olurum yemi ederim seni cok iyi anliyorum insani cileden cikarir bu durumbana da ayni seninki hbi hatani kabullenmiyorsun filan der deli olurum
bana hazımsızsın diyor ya ben onu neden çekemeyeyim neden doğru bildiğini kabullenemeyeyim o benim sevgilim düşmanım değil ki bu nasıl bi kafa yapısı ya
bana bilmişlik taslayıp yaptığı şeye bak
asla artılarımla gururlanıp böbürlenmedim ben
Su an onun yaninda olaam ben de onu bogarim. Kavga sebebini anlatayim da gülün. En svgilime hediye almistim hani biz tatile gotmistik ya sevgilimin aksam giyenilecegi hic sortu yoktu uzuldu amele gibi pantolonla dolasiyorum diye ben de dun alisverise ciktim svgilime sort ve tisort aldim amma cok guzel begendim yani ustune de şık-sportif arasi bi ceket aldim cunku gomlek ustune giecek ceketim yok diye de sitem ediyoru tatilde. Neyse aldim bunlari evine gittim ogrenci evi. Bu arada sevgilim de hasta yani persembe gunu de onu hastaneye goturdum okula gitmedimm basinda bekledim sabah 9dan aksam 4e kadar.. Neyse sevgilim hasta diye ayagina gittim hediyelerimi verdim filan. Begendi mi begenmedi mi orasini bilmiyorum artik. Ben hedie aldiim icin de cok hevesliydim boyle aldiim seylere bakip bakip duruyorum cok begenerek aldim cunku. Sonra iternetten biseye bakacaktim kapi kapali olunca internet cekmiyor kalkip kapiyi acacam dedim acma dedi 5-6 kere en dinlemedim actim internetten denbalacagoma baktim kiyamet koptu 1. Ben o acma dedii halde kapiyi actim 2. İnternete baktim telefondan 3. O cok sinirlenip bagirip cagirdigi icin cok uzuldugumden agladim 4. Ondan ozur dilemedim hatalarim bunlarmis kizlar. Ayrilmak icin mukemmel sebep di mi
Hey Allahim ya. Boyle olunca en ufak seyden kavga olur iste. Senin yaptiklarin ona batiyor ya da onun yaptiklari sana batiyor bir msjda askim sensiz nefes alamiyorum derken bi sonraki msjlarda kus beyinli diyor Allah akil fikir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?