Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Simdi ben hoscakal dedim blof attim da bu hemen hoscakal dedi ya. Ben de az Once msj attim: Aynanın bi sarkisi var adı severek ayrılanlar güzel bi parca dinle "Severek ayrılanlar bilirler ayrılığı.Severek ayrılanlar yaşarlar pişmanlığı""Gün gelir için yanar elin gider mektuplara.Gün gelir beni ararsın gözün dalar uzaklara" msjim aynen bu. Gelecek cvbi da Adim gibi biliyorum "dramatize etme, dramatize edecegine sorunlarimizi hallet" diyecek

canım kırılmak da cok haklısın,sen ne dıyorsun o ne dıyor dedıgın gıbı .

bıraz sessız kal bakalım duzelme olacak mı ,bogazı fılan dugumlenmıs aglamıs yaa

belkı kafasına bırseyler artık dank edebılır de bırseylerı duzeltır tatlım

Çocuk,yemin ederim çocuk. Bence biraz uzak kalın,çok sıkı fıkısınız siz,kendinizi dinleyin biraz.

Balım sabah sabah yıktın geçirdin resmen.

Aslında aşağı yukarı aynı durumdayız senle. İş,uzaklık gerçekten çok büyük problem.

Ama tek sebep bunlar değil tabi. İlgi,alaka,incelik,romantiklik ve empati.

Bizi mutlu etmek aslında o kadar kolay ki.

Sasham hayırlısı olsun,seni çok iyi anlıyorum.

Kizlar benim kuzenim sevgilisinden ayrilmak istiyor ama sirf biseyleri yasadiklari icin ayrilamiyor ben ona hayatini yeniden kur hatta istersen hymen midir nedir ondan yaptir diyorum ama tabi benim icin dile kolay yani kizlar kendinizi kuzenimin yerine koyar misiniz siz ayrilabilir miydiniz?

Keşke hiç olmasaydı ama olmuş.

Bekara karı boşamak kolay,ne desem bilemedim canım.

eger sevmıyorsam ve gercekten de ayrılmak ıstıyorsam ayrılırdım .

bırseyler yasamıs olabılır ama ,kendını ona ait hıssedıp degerını dusurmesın

gecmıste yasadıgı hıcbırseyden pısman olmasın .pısman oldugun da ınsan zaten

bı adım ılerıye gıdemez .

Son düzenleme:

O cesareti bi turlu gosteremiyor ama ben şundan korkuyorum benim bi arkadasim da oyle bi iliskiden ayrildi ama ondan sonra her ciktigi erkekle beraber oldu yani kuzenime oyle olmasindan korkuyorum Ufff ya

Bu arada kuzenim seviyor cok seviyor sadece mantigiyla karar erio ayrilmaya calisiyor yani iliskinin iyi yurumedigini dusunuyor iste ben de belki kk da ayrilma cesareti bulmus sonra baskasiyla evlenmis mutlu insanlar bulurum belki diyorum

Bu arada kuzenim seviyor cok seviyor sadece mantigiyla karar erio ayrilmaya calisiyor yani iliskinin iyi yurumedigini dusunuyor iste ben de belki kk da ayrilma cesareti bulmus sonra baskasiyla evlenmis mutlu insanlar bulurum belki diyorum

Kuzenin böyle düşünüyosa zaten bu ilişkiyi yürütmekte zorlanır , karşılıklı konuşup bir süre ara verebilirler belki ..

Kuzenin böyle düşünüyosa zaten bu ilişkiyi yürütmekte zorlanır , karşılıklı konuşup bir süre ara verebilirler belki ..

Ara verseler iyi mi olur dersin? Aslinda ben de dusundum bunu kuzenime soyleyim eger sevgilisine guveniyorsa ara versinler ama sıkıntı şurda sanirim yani ara verme sirasinda ikisiden biri cinselligi isterse ne olacak sorun bu sanirim yani anlatabildim mi cinsellik yuzunden uzak kalamiyorlarmis cunku genelde erkek arkadasi ihtiyac duyuyomus ne yapayim baskasina mi gideyim sen varken o yuzden filan uff

Yani cinsellik b ikere yasandi mi oyle uzak kalamiyomussun iste istiyormus canlari yani bi de kuzenim bu yuzden de ayrilamiyor cinsel bagliligi bu yuzdenmis ay ne zormus bu isin sorumlulugu

öyle canım dün bi mesajında: "sen bana -uzaktan yapamıyoruz özelliklede sen, eğer yapamayacaksan devam etmeyelim sana kızmam- dedin ya canım çok yandı" dedi..
benimde içimden bişey yapmak gelmiyo artık zaten.. o yüzden o mesaj atıyo hep onlarada soğuk cevaplar veriyorum..
artık hayırlısı bundan sonra..

Ufff çok kötü bir durum yaaa.

İyi de o iş olmadan önce nasıl duruyorlarmış,anlamadığım o.

O çocuk resmen kullanıyor kuzenini.

Son düzenleme:

Ne kadar süredir birlikteler , sürekli olmuşmuki bu:S

Ufff çok kötü bir durum yaaa.

İyi de o iş olmadan önce nasıl duruyorlarmış,anlamadığım o.

O çocuk resmen kullanıyor kuzenini.
Yok tatlim kullandiginii zannetmiyorum cunku hamilelik suphesi oldugunda fln cocuk sonuna kadar kuzenimin yaninda oluyor kacip gitmiyor yani
Ne kadar süredir birlikteler , sürekli olmuşmuki bu:S

bikac yildir beraberler de sevgililer bunu yasayinca bu devam edermis yani duzenli olarak ben onu gordum arkadasimda ve kuzenimde oyle 1-2 kereye mahsus br sey olmuyormus yani

Başka kadınlara giderim demesi aklımı karıştırdı da ondan dedim.

Bence bunlar iliskilerine heecan katacak biseyler yapsinlar ben soyleyim de lunaparka gtsinler ne biliyom aquaparka gitsinler filan madem ayrilmaya cesareti yok isleri yoluna koymaya calissinlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…