- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #13.861
canım elimde değilki üzülmemek..adam beni aramadı ya tüm gün neymiş sabah bi mesaj atmıştı ona kısa yazmışım dayanamadım akşam aradım, buna konuştum ettim bu tamam sen haklısın özür dilerim dedi ama ben napim artık o özürü.. ben buna neler dedim ama: sen benden çok etrafındakilerin sözünü dinliyosun, etrafındakilerin gazına gelip beni suçluyosun.. (çünkü geçen gün bana x senin için böyle böyle demiştide inanmamıştım doğruymuş dedi... ki o x benimle oturup bi muhabbet etmiş adam değil..) senin bunu bana söylemen beni ne kadar kırdı sen farkında mısın dedim..gözlerim bi doldu burda..
birde konuşmanın başında sen şöyle yaptın böyle yaptın dedim haklısın dedi sonra bana ya sen sen deyip durma sen ben yok biz var dedi bende biz vardı ama artık yok dedim neden dedi.. çünkü sen bana; benim hayatıma karışma arkadaşlıklarıma karışma mesaj atanlara karışma dedin ya o anda sen sen oldun ben de ben dedim.. hayır istemiyorum ben bunu biz olmak istiyorum ben dedi bende o treni kaçırdın ben artık senin hayatına müdahale etmem senin hayatın seni benim hayatım beni ilgilendirir dedim kötü oldu bu..senle ben artık uzağız bunu anla aynı şehirde oturmuyoruzki bi sorun olduğunda ufakta olsa büyükte olsa ertesi gün görüşüp bunu yüzyüze halletme lüksümüz yok ama sen ertesi güne konuşup halledecek gibi rahat davrandın sorunlar yokmuş gibi davrandın erteledin çözümleri dedim.. sen ayrılınca barışana kadar yalvarıyosun sözler veriyosun herşey güzel olacak çok mutlu edicem artık seni vs vs diyosun ama barışınca fısss dedim..
ben anladımki sen uzaktan ilişki yürütme becerisine sahip değilsin ve bundan sonrada beceremeyeceğini düşünüyosan lütfen ben yapamicam de inan kızmam sana bunu bi düşün dedim.. burda onun sesi değişti konuşamadı boğazı düğümlendi..
ben devam ettim dedimki senin bu yaptığın bütün şeyler bana ders vermiyo öyle düşünüyosan boşuna yapma bunlar sadece beni senden soğutmaya yarıyo dedim..
zaten orda koptu bu ağlamaya başladı..
bende ara ara ağladım ama derdimide anlattımsonra mesaj atmış bana.. geldiğimiz bu noktaya inanamıyorum ömrümde birini sevdim oda ellerimden yavaş yavaş gidiyo..ben elimden geleni yapacam yeniden biz olmak için savaşıcam ama sen bırakıp gidebilirsin çünkü bişeye yarayan bi adam değilim.. insanın kendisine bunu demesi çok ağır ama hayat bu güldürmüyo bi türlü..
işte bende ben sana işle ilgili her yolu dene dedim sen beni dinlemedin başının dikine gittin ama eğer sen beni diğer konularda üzmesen ben işin olmasada ayrılmazdım senden dedim..
tamam elimden geleni yapıcam dedi.. bende her seferinde böyle dersin zaten dedim.. işte seni seviyorum belkide son zamanlarımızı yaşıyoruz farkında değiliz kabullenemiyoruz dedi bende ben kabulleniyorum şimdi bitsin de sana ne kızarım ne bişey derim dedim.. benden bitti sözü çıkmicak onu bekleme dedi..
onun işi olmasada bana kendimi eskisi gibi özel hissettirse yanımda olduğunu hissettirse benim mutlu olmamı sağlasa ben ayrılığı geçirir miydim ki aklımdan hala iş diyo ben işle ilgili tek laf etmedim ona..
Su an onun yaninda olaam ben de onu bogarim. Kavga sebebini anlatayim da gülün. En svgilime hediye almistim hani biz tatile gotmistik ya sevgilimin aksam giyenilecegi hic sortu yoktu uzuldu amele gibi pantolonla dolasiyorum diye ben de dun alisverise ciktim svgilime sort ve tisort aldim amma cok guzel begendim yani ustune de şık-sportif arasi bi ceket aldim cunku gomlek ustune giecek ceketim yok diye de sitem ediyoru tatilde. Neyse aldim bunlari evine gittim ogrenci evi. Bu arada sevgilim de hasta yani persembe gunu de onu hastaneye goturdum okula gitmedimm basinda bekledim sabah 9dan aksam 4e kadar.. Neyse sevgilim hasta diye ayagina gittim hediyelerimi verdim filan. Begendi mi begenmedi mi orasini bilmiyorum artik. Ben hedie aldiim icin de cok hevesliydim boyle aldiim seylere bakip bakip duruyorum cok begenerek aldim cunku. Sonra iternetten biseye bakacaktim kapi kapali olunca internet cekmiyor kalkip kapiyi acacam dedim acma dedi 5-6 kere en dinlemedim actim internetten denbalacagoma baktim kiyamet koptu 1. Ben o acma dedii halde kapiyi actim 2. İnternete baktim telefondan 3. O cok sinirlenip bagirip cagirdigi icin cok uzuldugumden agladim 4. Ondan ozur dilemedim hatalarim bunlarmis kizlar. Ayrilmak icin mukemmel sebep di mi
Kizlar benim kuzenim sevgilisinden ayrilmak istiyor ama sirf biseyleri yasadiklari icin ayrilamiyor ben ona hayatini yeniden kur hatta istersen hymen midir nedir ondan yaptir diyorum ama tabi benim icin dile kolay yani kizlar kendinizi kuzenimin yerine koyar misiniz siz ayrilabilir miydiniz?
Kizlar benim kuzenim sevgilisinden ayrilmak istiyor ama sirf biseyleri yasadiklari icin ayrilamiyor ben ona hayatini yeniden kur hatta istersen hymen midir nedir ondan yaptir diyorum ama tabi benim icin dile kolay yani kizlar kendinizi kuzenimin yerine koyar misiniz siz ayrilabilir miydiniz?
eger sevmıyorsam ve gercekten de ayrılmak ıstıyorsam ayrılırdım .
bırseyler yasamıs olabılır ama ,kendını ona ait hıssedıp degerını dusurmesın
gecmıste yasadıgı hıcbırseyden pısman olmasın .pısman oldugun da ınsan zaten
bı adım ılerıye gıdemez .
Bu arada kuzenim seviyor cok seviyor sadece mantigiyla karar erio ayrilmaya calisiyor yani iliskinin iyi yurumedigini dusunuyor iste ben de belki kk da ayrilma cesareti bulmus sonra baskasiyla evlenmis mutlu insanlar bulurum belki diyorum
Kuzenin böyle düşünüyosa zaten bu ilişkiyi yürütmekte zorlanır , karşılıklı konuşup bir süre ara verebilirler belki ..
canım kırılmak da cok haklısın,sen ne dıyorsun o ne dıyor dedıgın gıbı .
bıraz sessız kal bakalım duzelme olacak mı ,bogazı fılan dugumlenmıs aglamıs yaa
belkı kafasına bırseyler artık dank edebılır de bırseylerı duzeltır tatlım
Ara verseler iyi mi olur dersin? Aslinda ben de dusundum bunu kuzenime soyleyim eger sevgilisine guveniyorsa ara versinler ama sıkıntı şurda sanirim yani ara verme sirasinda ikisiden biri cinselligi isterse ne olacak sorun bu sanirim yani anlatabildim mi cinsellik yuzunden uzak kalamiyorlarmis cunku genelde erkek arkadasi ihtiyac duyuyomus ne yapayim baskasina mi gideyim sen varken o yuzden filan uff
Ara verseler iyi mi olur dersin? Aslinda ben de dusundum bunu kuzenime soyleyim eger sevgilisine guveniyorsa ara versinler ama sıkıntı şurda sanirim yani ara verme sirasinda ikisiden biri cinselligi isterse ne olacak sorun bu sanirim yani anlatabildim mi cinsellik yuzunden uzak kalamiyorlarmis cunku genelde erkek arkadasi ihtiyac duyuyomus ne yapayim baskasina mi gideyim sen varken o yuzden filan uff
Yok tatlim kullandiginii zannetmiyorum cunku hamilelik suphesi oldugunda fln cocuk sonuna kadar kuzenimin yaninda oluyor kacip gitmiyor yaniUfff çok kötü bir durum yaaa.
İyi de o iş olmadan önce nasıl duruyorlarmış,anlamadığım o.
O çocuk resmen kullanıyor kuzenini.
Ne kadar süredir birlikteler , sürekli olmuşmuki bu:S
Yok tatlim kullandiginii zannetmiyorum cunku hamilelik suphesi oldugunda fln cocuk sonuna kadar kuzenimin yaninda oluyor kacip gitmiyor yani bikac yildir beraberler de sevgililer bunu yasayinca bu devam edermis yani duzenli olarak ben onu gordum arkadasimda ve kuzenimde oyle 1-2 kereye mahsus br sey olmuyormus yani
Bence bunlar iliskilerine heecan katacak biseyler yapsinlar ben soyleyim de lunaparka gtsinler ne biliyom aquaparka gitsinler filan madem ayrilmaya cesareti yok isleri yoluna koymaya calissinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?