canım işte bu kadar havalı olmasının sebebi zaten bu yazdıkların.. kendisinden kat kat üst seviyede bi kızı ikna etti o seni kazandı.. sonra sen hoşlanmaya başladın e körün istediği bi göz Allah verdi seninkide iki göz.. yavaş yavaş sevginden emin oldukçada eski günlerin ezikliğini silmeye çalıştı.. bunuda seni üzerek senin sevgini kullanarak yaptı..
ama sevginden fazla emin oldu ve onu asla bırakamayacağını sandı.. şuandada siz ayrı değilsiniz onun gözünde.. o senin sakinleşmeni bekliyo siz barışacaksınız gibi düşünüyo.. baksana benimkine ben hiçbi zaman senin beni bırakabileceğini düşünmedimki diyo bana.. ben 10 gün bu adama karşılık vermedim naz mı yapıyorum sandı bu salak?? evet aynen öyle sanmış.. seninkide öyle sanıyo..
ve sen bu tavrını sürdür eminim onun özgüvenide yıkılacak çünkü o özgüveni senin sayende kazandı o..
ve senin ciddiyetini anladıkçada peşi,nden koşacak bundan eminim.. o yüzden sen sakın arama eğer ararsan bak ben demiştim sashamia beni asla bırakamaz deli gibi aşık bana diyecek herkese..