Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canm sevmıyor değil aslında yanı zaten biz hep el ele goz gozeyız yatak odası kısmında problem olacagını sanmıyorum zaten her fırsatta yakınlaşmak ıster.onun dedıgı 18 ile 30 yas arasındakı aşkları artık yasayamam inancım da yok onemlı olan sewgıdır dıyor,bende bu bana yetıcek mı dıye kara kara dusunuyorum zaten,ama saygısı kalmamıs gıbı gercekten cok sık kavga eder olduk sureklı bagırıyor bana napıcam bılmıyorum

Son düzenleme:

Haddimi aştıysam özür dilerim,sana dediklerinden güç alarak yazıyorum bu yorumları.:18:

Haddimi aştıysam özür dilerim,sana dediklerinden güç alarak yazıyorum bu yorumları.:18:
yok canım her turlu yoruma açığım zaten acıkca yazdımkı ne dusunuyorsunuz ogrenmek ıstedım,yola yenı cıkmısım o ise yorulmus dönüyor bu sekılde bunu kabul etmelı mıyım cok onemlı mıdır vs vs gıbısınden...

sağol canım amin..

çok sevindim canım senin adına..
daha geçen gece sevgilinin ayrıyken sana attığı maili okumuştum gözlerimden yaşlar süzülmüştü..
bütün sorunları böyle aşarsınız inşallah..

canım ıyı bır baba olacagını dusunuyorum ıyı bır eşte olabılır belkı ama cok kırıcı konusmalar yapıyor.iyi yönleri de var kotu yonlerı de.tek derdım özel hissedilmek suan için(

işte onu diyorum bende canım her yönden mükemmel olsanız da yaş farkından çıkan problemleri aşabilecek misin sen kafanda..
o sana açık açık söylemiş benden geçti aşk ama seni sevdiğimden emin ol diye.. bence çook iyi düşün taşın mutlu muyum ben diye kendine sor sürekli..

evet canım durumu iyi anlamışsın.
ben en ıyısı bıraz sakın olmaya calısayım, gidişata göre davranayım.bu durumda mutluı olabılır mıyım kabullenebılecek mıyım tespit edeyım.
bazen de düşünüyorum kı mutlu aşk yok zaten dıyorum evlenıp cocuk yapıp hayatımı çocuga mı adasam dıyorum bir yandan da az da olsa mutlu aşkların da varlıgı ve pıyangonun bana vurma ıhtımalını de dusunuyorum off karısık bakıcaz bakalım

kızlar moralim çok bozuk ya..
daha barışalı 1 hafta oldu olmadı adam başladı yine..
bugün bizim ay dönümümüz yani 2. senemizden sonra 4. ayımıza girdik ben bi hediye bekliyodum çünkü geçen gün benden ev adresimi istedi normalde vardı ama ayrılık döneminde kaybetmiş.. adresi verirken sormadım neden istiyosun diye.. bende verdim ve bugüne özel bişiyler bekledim.. hem yeni barıştık hem ay dönümü diye hemde hemen barışır barışmaz adresi isteyince.. ama bugün tık yoktu üstelik mesajla bile kutlamadı.. bende aradım "napıyosun" falan dedim belki telefonda söylemek istemiştir diye ve unuttuğundan emin oluncada dedimki: "bugün ayın kaçı? 16 sı.. yani bizim ay dönümümüz.. böyle şeyleri artık önemsemediğin belli oldu.. sadece soruma cevap ver ev adresimi neden istedin ?" "öylesine" dedi bende: "ya bende düşünmüştümki bugün aydönümümüz, hemde yeni barıştık diye bana özel bişiler yapacaksın ondan öyle acele istedin adresi ne kadar salağım di mi" dedim.. o da: "ya unutmadım ben sadece hatırlamadım" dedi o ne demekse artık resmen saçmalamaya başladı bende dedimki "artık saçmalığın dibine vurdun bari bugünü unutmasaydın bana o bile yeterdi" dedim kapattım teli ve o zamandan beri bana 1 tane mesaj attı "ben akşam şuraya gidicem haberin olsun" bu kadar ne bi özür nede başka bişe..
hayatımda böyle rahatlık görmedim.. üstelik barıştığımızdan beri hergün kavga ediyoruz hatta birinide yazdım geçen gün.. buraya geleceğini söyleyip saçma bahaneler üretmesinden çıktı kavga..
ve her kavga onun yüzünden çıkıyo ama gel görki hiç özür dilemiyor.. arıyo haklısın haklısın diyo kapatıyo.. bikaç güzel bişe söylüyo bide.. bende "anladı artık saçmaladığını yarın kesin kendini affettirecek" diye düşünüyorum her seferinde ama tek bi çabası yok..

inşallah çok mutlu olursun canım.. ve umarım doğru kararı verirsin, iyice düşün bakalım içine sindiği gibi davran..

ay canım keske bende ay dönümümüzü unuttu dıye kızsaydım :)
bu kadar dert etme erkeklerın hamurunda özür dileme adetı yok zaten...
kavga etmemeye calısın canım cok kotu bır sey.

inşallah çok mutlu olursun canım.. ve umarım doğru kararı verirsin, iyice düşün bakalım içine sindiği gibi davran..
amın canım ınsallah sende oyle...

ya bıde işte ben dun ayrıldım bundan once yalakalık yaptı barısmak ıcın snra ben trıp yapmaya dewam edınce bırden dönüwerdi bitti felan dedı bende dedımkı ben ayrıldım zaten senden dedım bu sefer yedıremedı ben dunden razıyım felan dedı ay gıcık yaaa:))

ay canım keske bende ay dönümümüzü unuttu dıye kızsaydım :)
bu kadar dert etme erkeklerın hamurunda özür dileme adetı yok zaten...
kavga etmemeye calısın canım cok kotu bır sey.

ya canım ufak gibi aslında ama ben önem veririm özel günlere ve o hep kutlardı önce ayları kutlardı sonra sene olduktan sonrada devam etti 1. sene 1. ayımız kutlu olsun diye.. ya arardı ya mesaj atardı.. bazen hediye alırdı.. hediyeside önemli değil ya adresi istedi diye istemdışı öyle söyledim.. hergün kavga onun yüzünden oluyo ve ne özür ne bi gönül alma çabası.. ona dedimki "böyle yapma soğuyorum sana karşı" hemde kaç kere dedim.. ama yok.. o kadar eminki onu sevdiğimden "bu kız benden soğuyamaz" diye düşünüyo hep.. ve ben gerçekten soğuyorum ondan yavaş yavaş.. içimdeki aşkı öldürüyo yavaş yavaş ve farkında değil öküz..

canım aslında sizde tatlı tatlı didişiyosunuz sürekli ve buda aşkın göstergesidir.. sen onun laflarına bakma o aşk yok falan der ama kalbe söz geçse zaten herkes istediğine aşık olurdu :)
o bence seni uyuz etmek için yapıyo hep.. birazda egosu inse süper olur

hmmm her zaman kutlamaya alıştırmışta şimdı kutlamıyorsa ozaman durum farklı tabı.
valla canım bozuldugunu bişiler bekledıgını bellı etme.
beklemedıgın an senın bekledıklerın ayagına gelıcek.
dun bana sewgılım ne dedı bılıyor musun.ben sana oyle demişsem sende bana; ' bana aşık değilsen benle işin ne' desene dedı umursama dedı senle bırlıkte olduguma gore senı sevıyorm herlde dedı bunu desen kazanıcan ama sen ağlayıp zırlıyosun dedı.ya bu tavsıyeyı bana veren arkadasım deıl sewgılım dusun:))

evet canım manyak bır ego var deli olucam
ben hayatı çözdüm her şeyi biliyorum havalarında

Hurrem canim aradaki yas farki gunumuz iliskilerine gore fazla
bu da haliyle sorun oluyor. insan her ne kadar olgunda olsa yasini alinca farkli oluyor.
asik olmadan iliski olmaz bana gore. asik olmak sevginin maksimum boyutudur daha sonra bu ask sevgiye donusur bence.
ve bu evlilikleri etkiliyor.
Canini sikmak istemem ama cevremde kendinden yasca buyuk kisilerle evlilik yapanlar ve bi sure sonra sanki ruhumuz oldu diyorlar cunku o sana adapte olamiyor sen ona ayak uyduruyorsun.
boyle iste cnm iyi dusun karar ver ask mi mantik mi?

ben zaten beklediğimi belli etmedimki canım.. normaldede beklemezdim ama adres işin içine girince kafam karıştı..
şu saat oldu hala bi kusura bakma demek yok.. bizden bi yol olmaz ya.. ben biliyorum bu işin sonunu aslında da kendimi kandırıyorum..
seninkide iyi taktik veriyo ya yani sen onu hiç umursamasan kapında yatacak adam

anzercim biz erkeklerden malesef kendimiz gibi ince ve hassas düşünmelerini bekliyoruz ama yanılıyoruz işte
hepsi aynı canım hiç dert etme sen gününü sayarsın oturup özel günlerinizin adam sen söyleyince bile zor hatırlar
o sebeple bunu kendine hiç dert etme canım boşver

canım seninkide kızma ama harbiden hanzoluk yapıyo ya şu lafa bak aşık değilim seviyorum gerekçesi ise aşka inanmıyorum
hiç korkusu yok ben bu kızı kaybedersem daha iyisini bulamam diye ne bu öz güven adamdaki ya
bulmuş tazecik hatunu sevineceğine el üstünde tutacağına trip üstüne trip neyine güveniyosa artık
hürremim salla bak çok ciddiyim kendini geri çek bi süre
senin karşına daha niceleri çıkar güzelsin yaşın genç o kendi haline yansın bence kocaman adam olmuş ama hiç bu ayrıntıları düşünemiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…