- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.341
anzercim biz erkeklerden malesef kendimiz gibi ince ve hassas düşünmelerini bekliyoruz ama yanılıyoruz iştekızlar moralim çok bozuk ya..
daha barışalı 1 hafta oldu olmadı adam başladı yine..
bugün bizim ay dönümümüz yani 2. senemizden sonra 4. ayımıza girdik ben bi hediye bekliyodum çünkü geçen gün benden ev adresimi istedi normalde vardı ama ayrılık döneminde kaybetmiş.. adresi verirken sormadım neden istiyosun diye.. bende verdim ve bugüne özel bişiyler bekledim.. hem yeni barıştık hem ay dönümü diye hemde hemen barışır barışmaz adresi isteyince.. ama bugün tık yoktu üstelik mesajla bile kutlamadı.. bende aradım "napıyosun" falan dedim belki telefonda söylemek istemiştir diye ve unuttuğundan emin oluncada dedimki: "bugün ayın kaçı? 16 sı.. yani bizim ay dönümümüz.. böyle şeyleri artık önemsemediğin belli oldu.. sadece soruma cevap ver ev adresimi neden istedin ?" "öylesine" dedi bende: "ya bende düşünmüştümki bugün aydönümümüz, hemde yeni barıştık diye bana özel bişiler yapacaksın ondan öyle acele istedin adresi ne kadar salağım di mi" dedim.. o da: "ya unutmadım ben sadece hatırlamadım" dedio ne demekse artık resmen saçmalamaya başladı bende dedimki "artık saçmalığın dibine vurdun bari bugünü unutmasaydın bana o bile yeterdi" dedim kapattım teli ve o zamandan beri bana 1 tane mesaj attı "ben akşam şuraya gidicem haberin olsun" bu kadar ne bi özür nede başka bişe..
hayatımda böyle rahatlık görmedim.. üstelik barıştığımızdan beri hergün kavga ediyoruz hatta birinide yazdım geçen gün.. buraya geleceğini söyleyip saçma bahaneler üretmesinden çıktı kavga..
ve her kavga onun yüzünden çıkıyo ama gel görki hiç özür dilemiyor.. arıyo haklısın haklısın diyo kapatıyo.. bikaç güzel bişe söylüyo bide.. bende "anladı artık saçmaladığını yarın kesin kendini affettirecek" diye düşünüyorum her seferinde ama tek bi çabası yok..
hepsi aynı canım hiç dert etme sen gününü sayarsın oturup özel günlerinizin adam sen söyleyince bile zor hatırlar
o sebeple bunu kendine hiç dert etme canım boşver
semiramisçim o barışmak ıcın felan aramamıs burda gerceklerı duymak zoruna gıtmiş ve haksız oldugunu gorunce kendını aklamak için , içini rahat ettırmek ıcın topu sana atmak için aramış gibi geldı bana.sakın bozma keyfıını aklında karısmasın sen dogru bır karar verdın keske senın verdıgın kararı bende güçlü olup verebilsem dun bızde ayrıldık bütün gün küs kaldık hemde baska bı sehre gezmeye gıttık kardeşide vardı rezıl olduk butun gun kavga gergınlık gunumuz zehır oldu.bana çok güzel olmussun sana aşık olabilirim dedı kavga burdan cıktı bende cok bozuldum.kızlar benı sewıyormus ama asık deilmiş aşka ınanmıyormus gene aynı muhabbetten gırdı , gururum kırıldı 22 yasında bir genc kız olarak aşka önem verıyorum deli dolu sevgılı olmak ıstıyorum ama o 35 yasında aşk defterlerını kapamış artık evlenıp daha durgun bı hayat yasamak ıstıyor , aşk onun için önemli değil.zaten aşkımdan ölüp bitmıyor bunu kendısı de soyluyor ama artık sevgısınden de şüphe eder oldum.yaş farkından dolayı mı bu sorunlar.aşk 30 yastan sonra olmazmıs aşka ınancını kaybetmiş,ama benı sewmese evlenmek ıstemezmıs bilmem ne.okeyde bunu bana nıye soyluyorsun kalbım kırılıyor demı.
kızlar ayrılsam mı napsam kafam cok karısık.kaldırabılır mıyım bana aşık olmayan birini.napıcam bılmıyorum.yoksa bende onun gıbı yaslı mı düşünmelıyım sewdıgım saydıgım bı koca cocugumun babası olarak mı gormelıyım,aşk dıye diretmemeli miyim.
ayrılıkta cok canımı acıtıyor dun kahroldum ta ewe dönerken geldı barıstı.istemıyorum dıyemedım ona hayır dıyemıyorum.
ayrılsamda yenısını buldugum bakalım bana aşkla bağlı olacak mı:S hadı oldu dıyelım ben ımkansızı sewıyorum bana aşık olan kımseye bende aşık olamadım kişilik bozuklugum var acı çekmeyı sevıyorum.napıcam ben kızlar napayım.ya ömrümce yalnız olucam yada karşılıksız aşk yasıcam ya ben napıcam ya bana nıye asık deil arkadaslarım senın gıbı kızı nasıl uzer o ayı dıyorlar ama ben sewıyorum napıyım kızlar ben
canım seninkide kızma ama harbiden hanzoluk yapıyo ya şu lafa bak aşık değilim seviyorum gerekçesi ise aşka inanmıyorum
hiç korkusu yok ben bu kızı kaybedersem daha iyisini bulamam diye ne bu öz güven adamdaki ya
bulmuş tazecik hatunu sevineceğine el üstünde tutacağına trip üstüne trip neyine güveniyosa artık
hürremim salla bak çok ciddiyim kendini geri çek bi süre
senin karşına daha niceleri çıkar güzelsin yaşın genç o kendi haline yansın bence kocaman adam olmuş ama hiç bu ayrıntıları düşünemiyo