Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

canım ben zaten onu aramıyorumki hiç.. bi buraya yazdığımda aradım oda diyeceklerimi diyip kapatacaktım..
yarım saat önce aradı açmayınca mesaj attı müsait olunca çaldır diye ama içimden hiç konuşmak gelmiyo onunla.. takılsın kafasına göre..
yok canım para değil gelememe sebebi uzun uzun konuştuk o konuyu.. dedim otobüs bileti paran mı yok.. oda o kadar değil canım maddi sorun var ama o kadar değil dedi..
kızları bırakamıyorum dedi bide babası memleketlerine giderken kızları evde tek bırakma demiş ona.. şimdi tek kalmadılar çünkü:)
bıraktım zaten naparsa yapsın kendi dünyasında..

öyle canım.. zaten taktik yapmıyorum telini açmayarak şu anda ama içimdende gelmiyo onunla konuşmak..
kendini bişe sandı mı bilemem ama ben onun o kalkan taraflarını yere indirmesini iyi bilirim.. üstünede yere kafa üstü çakılmasını sağlarımki iyice anlasın.. ama inan umrumda değil şuanda..
eğlensin kendi kendine..

amannn amannn.gece gece acayip efkarlıyım ben ha.
mesela bazı insanlar var hayatımda,aslında hayatımda bile değiller.
varlığımdan haberleri bile yok.
ama ben onları kıskanıyorum ya var mı böyle bişey?
bayaa baya hayatı hakkında bilgi sahibiyim.
mütemadiyen resmine bakıp "ulan neyim eksikti senden,fazla fazla sevmedim mi ben?" diyorum.
sonra da diyorum ki dönüp kendime
"salaksın gökçe.en büyük eksikliğin kocaman sevgindi zaten."
aşkda adalet diye bişey yok kızlar.
adil olan kazanmıyo bu oyunda.
çok seven,bekleyen,çıkarsız,hesapsız seven kazanmıyo işte.
yok öyle bi dünya.
kimse kendinden başkasını sevmiyo aslında.
herkes sevilmek istiyo güya
ama biraz sevgiye maruz kalınca hemen bi afra tafra.
ne biliyim.
çok yorulmuşm ben ya.
çok hem de.

Son düzenleme:
benımki burayı okuyo yaa rahat rahat bi dertleşemiyorum bile sağol kuzum bende hepinize dua ediyorum cok mutlu olalım diye ama pek kabul olmuyo sanırım ayrılan ayrılana..facesınde hakkımda kısmına yazı yazmış gerçi üstüme alınmalımıyım bilmiyorum ama Hiç buluşmadığımız bir yerde, hiç bilmediğin bir saate seni bekliyorum, gelmen pekte anlam ifade etmiyor, ben seni beklemeyi hala çok seviyorum..yazmışş valla beklemekle bişey olmuyo 2 yılda hiç bi yol kat edemediysek bundan sonra asla edemeyiz barışsakta aynı tas aynı hamam bi insan değişmiyo ve kalbimin sesi bana eğer onunla olursan cok ağlayacaksın üzüleceksin diyo hislerimede cok güvenirim ben

cok sevındım canımm sizin sevginizin büyüklüğü ortadaydı zaten kayhan yazdığı mektupta hepimizi ağlatmıştı birbirinizin değerni bilin gerçek seven bulunmuyo en azından ben bulamadımm..inşallah nişanınızın düğününüzün hatta bebeğinizin bile haberini verirsin bizlere

çok üzüldüm canım inan ama sevgilin haddini baya aşmışş güçlü olmalısın sen bu ilişki için herşeyi yaptın rahat ol..ayrılığı o istemiş zaten sen uzattıkça bitti demiş bırak istediği gibi olsunn emın ol dönecek geri..bak ben 1 aydır yalnızım hayatımda kimse yok ama cok mutluyumm kafama tokadan başka bişe takmıyorummm bi sürede kimseyi istemiyorum ama tabi hayat yalnız geçmez mantığıma uyan birisi olduğunda bakıcam 'duygularımı' katmıyorum farkındaysan artık duygulara inanmıyorum çünkü

kızlar aslında yarına kadar açmicaktım aramasını ama bi an önce açıp içimi boşaltmak istedim.. taktikle uğraşacak halim kalmadı..
dedim nerdesin evdeyim dedi ilk aradığında nerdeydin dedim evdeydim dedi.. gerisini diyalog şeklinde yazim..
ben:hani müsait olur olmaz aricaktın?
oyun bitti hemen evlere dağıldık oyalanmadık
ben:nerde oturuyo bu arkadaşın?
o:anzer sen neyin peşindesin!!! xxxx te oturuyo
ben:sanki sizin semtte oturuyo gibi söyledinde o yüzden sordum
o:yok aynı semt değilde arayamadım işte
ben:iyi neyse.. bikaç şey söylicem sana.. öncelikle bugünkü kırdığın pottan dolayı aramadığından özür dilemediğinden ötürü teşekkür ederim.. gerçi napıyosun bile demeyen adamdan bide özür beklemek saçmalık ya :)
o: o konuyu hiç açma istersen tel.i yüzüme kapatan sendin..
ben:teli yüzüne kapatabilirim istesem çünkü çok büyük öküzlük yaptın bugün ama yüzüne kapamadım zaten arkadan babamın bana seslendiğini duymuştun onu bahane olarak sürme şimdi.. hem sen neyin tribindesin ya? sen o kadar şey yaptın benim bi tel.i kapatmam mı suç?
o:ben trip falan yapmıyorum..
ben:e o zaman suratına kapatma meselesini açmanada gerek yoktu.. neyse bunu geçtik.. hani kızkardeşlerin gece yalnız kalamıyodu.. sen sırf onlar yalnız kalmasın diye gelememiştin di mi??
o:şimdi konuyu saptırma.. ben eve şimdi geldim..
ben: e tamam buraya gelsen bu saattende erken gidecektin eve noldu şimdi? saçma olmadı mı gelmemen?
o: ben 2 saat yetmez diye dedim.. yine gelirim sorun değil ama 2 saatte neyi konuşup çözecez?
ben: bişe çözemesekte benim için kalkmış gelmiş derdim bu bile bana yeterdi..
o:iyi tamam gelim
ben:nereye geliyosun ya?? benim bütün günlerim dolu artık sana gün ayıramam zaten gelsende artık değeri kalmadı gözümde..
o: uzun bi süre sustu
ben:verecek cevabın yok herzamanki gibi.. bi oyundan kalkıp arayamadın ondada sağol.. belki Allah korusunda bişe olmuştu ben sana acil ulaşmalıydım o kadar ısrarlı aramalarıma neden dönmedin??
o: noldu bişe mi oldu
ben:hayır olmadı
o:varsayımlar üstünden konuşmayalım o zaman..
ben:varsayım değil.. ya kötü bişe olsa 6 saat var aramızda sen gelene kadar zaten olan olmuş olur.. insan bi merak etmez mi bişe mi oldu diye?? ben olsam ne durumda olursam olim 2 dk bile olsa ayırırdım sana ne kadar farklıyız di mi??
o:ya oyundan kalkamadım işte ne bilim.. kötü bişe mi oldu korkutma beni..
ben:kötü bişe olsa daha senin telefonlarını açar mıyım ben?? açmam. o anda yanımda olmadı daha da olmasın derim.. çok şükür olmadı bişe ama hayatımdaki en kötü şeyde sensin şuan..
o:yapacak bişey yok..
ben:yapacak çok şey varda zamanla olacak işte.. neyse hem uyicaktım daha konuşamam diye hemde bugün hakkında konuşmak için aramıştım.. ama iyi oldu bu yaptıkların.. hepsi benim işime gelir hep böyle ol olur mu
o:nedenmiş
ben: çünkü bu yaptıkların sadece beni senden soğutmaya yarıyo.. sana daha öncede söylemiştim bunu.. böyle devam edersen senden soğuyarak bitecek bu ilişki öncekilerde hep döndüm çünkü seviyodum sana inandım ama bu sefer kökten bitecek..
o:ses yok..
ben:zaten zar zor barışmışız yalvar yakar dönmüşüm sana bide yaptıklarına bak.. şöyle dön bi bak ya napıyorum ben diye.. ya da bakma boşver bendede heves bırakmadın.. bundan sonra çabalamam bende.. bıraktım gitti.. kökten bitecek bu iş.. bundan sonra aradığında da ister açarım ister açmam keyfim bilir.. zaten bana böyle muamele yapan biriyle sevgilide olmak istemem..(sinirden ağladım biraz burda)
o:ağlıyo musun sen
ben:noldu rahatsız mı oldun
o: yok ya ne alakası var ağlamanı istemiyorum sadece
ben: ağlatma o zaman?? ya da şöyle söylim ağlatmasaydın.. bende mutsuz olmaya gönüllü değilim ama hiçbi halt beceremeyen birisi var hayatımda.. sen bu işi layığıyla yapamadın x kabul et.. benide perişan ettin resmen.. neyse senin içinde daha fazla ağlamak istemiyorum.. dedim ve kapattım
ama kapatırken oda ağlıyodu..
10 dk sonra aradı meşgule attım sonra mesaj atmış: senin döktüğün her gözyaşı için Allah benim bel.... versin, senin ağlamanı istemiyorum ya.. ben seni çok seviyorum yazmış onada cevap vermedim..
kızlar resmen içimden bişeyler koptu gitti artık sevmiyorum diyemem seviyorum hala.. 3-5 günde gidecek bişey değil o.. ama inancım gitti hevesim gitti en önemliside umudum kalmadı..
baya uzun oldu ama sizinle paylaşmak istedim..

Son düzenleme:
yok ya bu erkeklerin hepsi odunnn başka bişe değiller oyunları işleri arkadasları hep bizlerden daha değerlii tabi sorunca öyle değil asla kabul etmıyolar :) valla benım aşka sevgiye inancım kalmadı ya şu hale bakk yıllarımızı veriyoruz karşılığında iki güzel söz bi değer bekliyoruz verecekler diye ödleri patlıyo..canım senı anlıyorum ama umut kalmayınca içindede yavas yavas bitmeye başlıyo kendini ayrılığa hazırlamaya başlıyosun ben oyüzden bukadar güçlüyümm biliyodum bi gün ayrılacağımızı..dilerim ayrılmazsınız cok mutlu olursunuz

canım bende çok isterdim.. öyle hayallerimiz vardıki.. uzun ilişki yaşayan ve ciddi düşünen herkesin vardır tabii.. ama hayallerim bile öldü resmen.. en basidi yolda veya nette gelinlik modeline rastlasam bakardım hayal kurardım şimdi yok bakmıyorum hevesim kalmadı.. her ayrıntıyı kafamda planlardım bi düzene sokardım şu şöyle olur bu böyle diye onlardanda eser kalmadı..
sorma bide bana diyoki anzer sen tabiiki herşeyden değerlisin ama anlamıyosun e hani nerde diyorum saçmalıyo yine ya bişe söyle ve mantıklı olsun değerimi anlim diyorum ya ne gerek var değerlisin işte diyo bende dedim değer dediğin şey değerlisin diyince oluşmuyo ve karşı tarafa yansımıyo değer dediğin o kişiye nasıl davrandığınla ilgili bi kavram ve sen çok güzel gösterdin benim değerimi.. o zaman sesi kesiliyo işte..
buraya gelmeyişin için mantıklı sebep söyle seni anlicam gerçekten diyorum işte 2-3 saat görüşebilecez muhabbeti yapıyo yine.. bende dedim ya onları geç x bana mantıklı tek bişey söyle senden özür dilerim ciddiyim.. ses yok yine.. bende dedim sesin çıkmaz tabi çünkü o sebep yok, olsa ben kaç gündür düşünüyorum bu meseleyi bulurdum illaki mantıklı sebepler..
neyse boşverdim bende.. en azından elimden geleni yaptım diyebilirim bundan sonra..

seviyor diye katlanıyor kızlar hep erkekler bu kdr anlayısı kıt nasıl olabiliyor

bende şaşırıyorum buna.. sanki biz sesimizi kesip onları mutlu etmek için geldik dünyaya..
asıl onlar sürekli mutlu etmeye çalışan taraf olmadı.. kadın narindir hassastır.. çabuk kırılır.. ama gönlünü almakta imkansız değildir yani çoğu zaman.. bi güzel söz bile çıkmıyosa ağızlarından ben yalnız olmayı tercih ederim..

valla işlerine geldiginde cok guzel kibarlasıp romantiklesebiliyorlar demekki elde ettim dusuncesi olustugu an salıyolar tekrar onlara ancak onlar gibi davranıcan

aynen bende senın gibiydim nişanlıklara gelinliklere bakardım ona atardım hangisi güzel falan diye tabi kendi kendime gelin güvey oldum ben hep onun benımle evlenmek gibi bi niyeti yoktu..bunlarıda okuyacak şimdi biliyorum neyse dediğim gibi sende benm gibi ayrılığa hazır gibsin suanda tabi tam olarak duygularını bilemem

valla işlerine geldiginde cok guzel kibarlasıp romantiklesebiliyorlar demekki elde ettim dusuncesi olustugu an salıyolar tekrar onlara ancak onlar gibi davranıcan

evet ilk elde etme dönemlerinde nasıl pervane oluyolar etrafında.. kabul ettiğimizde de belirli bi zaman teşekkür etmeler prenses gibi davranmalar.. sevgiden emin oluncada tamam bu kıvama geldi beni bırakamaz artık kafama göre davranırım bundan sonra düşüncesi.. bizdede dumur olma durumu tabii.. hala ilk baştaki sevgiliye dönüştürme çabaları.. hepsi aynı ya..

valla canım bende ne hissediyorum bilmiyorum tam olarak.. ama dün o konuşmayı yaptıktan sonra ilgilenmedim gittim mışıl mışıl uyudum çünkü üstümden bi yük kalktı resmen.. kızlar havalanmış o demişlerdi havası falanda kalmamıştır.. gece boyu mesaj atmış uyumamış.. işte bi mesajında senin ağlamana dayanamıyorum yazmış, diğerinde içim yanıyo resmen nasıl söylersin benden soğuyarak bitireceğini ya yazmış birinde yarın uzun uzun konuşalım hiç rahat değilim böyle her gece her gece yazmış..
hiçbirine cevap vermedim.. barıştığımızdan beri bana tüm gün ben mesaj atmazsam mesaj atmayan adam sabahtan beri her adımını yazıyo bugün.. günaydın aşkım şuraya gidiyorum, evdeyim aşkım, ben biraz uyicam aşkım.. hiçbirinede cevap yazmıyorum yazmicamda içimden gelmiyo hiç..

Paranoyaklaştım iyice.

Kızkardeşinin arkadaşı gelecekmiş eve,bizimkinden 6 ya küçük.:26:

Pürüz çıkardım,kızıyor şimdi bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…