- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.701
medikal şirketinde başladı canımnerde ise basladi,belki ortalama birsey deriz ama sormak istiyorsan sor..
Niye olsun ki canım benim ?
medikal şirketinde başladı canım
ne biliyim baya tereddüt ettim ayıp olur mu diye
hicbir fikrim yok..ama asgari ücretin üstünde alabilir yaptigi ise bagli simdi bilemiyorum hic
anladım canım benim teşekkür ederim sence sorayım mı:26:
Sıcaklarla uğraşıp duruyoruz,şimdi de annemle markete gideceğim canım sen?
Nerelerdesin sen?
aynen canım insan çekiniyor dediğin gibiya ben sormam mesela,subatta ise basladi ben asagi yukari ne kadar oldugunu biliyordum
ama sormadim yani sevmiyorum bu para muhabbetini oda hic söylemedi zaten,sadece ilk is günü
15ine kadar olan yari ayligini söylemisti.mesaidir sudur budur hic bilmiyorum bak zam filan geldi ne oldu bilmem
suanda ilgilenmiyorum parasiyla evlenince aritk ilgilenirim:)
ama sorulada bilir,ama bence sorma yani neden merak ediyorsun...
yani bende cok merak etmistim gerci ama sormadim yinede kendi söylemdigi icin bende sormadim..ama sormak istiyorsan
sor ise basaldigi icin mesela ilk günden gir yemek,sigorta ödeniyor mu de.ortam nasil de,biraz rahatlatir seni insallah de bilmiyorum ki
aslinda sorualrda nasil sorulacagini insan bilemiyor yanlis birsey yok ama ne bileyim insan cekiniyor...
kurabiyem bence sor ben yanlış bi taraf göremedim.. sonuçta bi gelecek düşünüyosunuz maaşta bu geleceği etkileyecek faktürlerden biridir.. ben olsam sorardım..
haklısın tabi tatlım ama çekiniyorum biraz:26:
anladım canım içinden nasıl geliyosa öle yap o zaman..
hayırlı olsun berciş
teşekkür ederim kurabiyem ne var ne yok sevgilin işe mi girdi bir maaş muhabbeti dönüyor da
evet kuzum medikal şirketinde başladı işe merak ediyorum ne kadar aldığını
evet kuzum medikal şirketinde başladı işe merak ediyorum ne kadar aldığını
kızlar bitti artık asla dönüşü yok şuanda hıçkıra hıçkıra ağlamaktan duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?