Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

anladım canım benim teşekkür ederim sence sorayım mı:26:

ya ben sormam mesela,subatta ise basladi ben asagi yukari ne kadar oldugunu biliyordum

ama sormadim yani sevmiyorum bu para muhabbetini oda hic söylemedi zaten,sadece ilk is günü

15ine kadar olan yari ayligini söylemisti.mesaidir sudur budur hic bilmiyorum bak zam filan geldi ne oldu bilmem

suanda ilgilenmiyorum parasiyla evlenince aritk ilgilenirim:)

ama sorulada bilir,ama bence sorma yani neden merak ediyorsun...

yani bende cok merak etmistim gerci ama sormadim yinede kendi söylemdigi icin bende sormadim..ama sormak istiyorsan

sor ise basaldigi icin mesela ilk günden gir yemek,sigorta ödeniyor mu de.ortam nasil de,biraz rahatlatir seni insallah de bilmiyorum ki

aslinda sorualrda nasil sorulacagini insan bilemiyor yanlis birsey yok ama ne bileyim insan cekiniyor...

kurabiyem bence sor ben yanlış bi taraf göremedim.. sonuçta bi gelecek düşünüyosunuz maaşta bu geleceği etkileyecek faktürlerden biridir.. ben olsam sorardım..

Sıcaklarla uğraşıp duruyoruz,şimdi de annemle markete gideceğim canım sen?

Nerelerdesin sen?

Benim internetim bu siteye girmiyordu canım servis didn't respond in time uyarısı veriyordu her seferinde 2 hafta kadar giremedim yahu sinir oldum bağımlılık olmuş :)

Son düzenleme:
aynen canım insan çekiniyor dediğin gibi
o sebeple sizlere danışmak istedim
kurabiyem bence sor ben yanlış bi taraf göremedim.. sonuçta bi gelecek düşünüyosunuz maaşta bu geleceği etkileyecek faktürlerden biridir.. ben olsam sorardım..

haklısın tabi tatlım ama çekiniyorum biraz:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…