- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.681
hmm bekleyişe girmiş demek kı...iyi oldu attın mesajkızlar doğum günü mesajını attım sadece "doğum günün kutlu olsun, mutlu ol.." yazdım, "sağol onuda yapmazsın diye düşünüyodum" dedi bende "rica ederim" dedim..
kendı aramızda olacak canım yaa aile arası için henüz erken gibi sankii zaten olaylarda cok yeni polislik sınavlarına falan girecek bakalımcanm aile arası mı olacak kendı aranız da mı?
canım bız kotuyduk kavga etmıstık ben bıraz cektım kendımı bır ıkı gundur ustume düşüyor.ama benım içime sinmeyen şeyler var yaa offf düşündükçe bi kusur buluyorum içime sindiremıyorum.
yukarı yazdım sımdı canm ıcıme sınmeyen durumu:)kendı aramızda olacak canım yaa aile arası için henüz erken gibi sankii zaten olaylarda cok yeni polislik sınavlarına falan girecek bakalım
içine sinmeyen ne ki canım hala senı aldattığınımı hissediyosun :26:
hımm...canım amacım senı kışkırtmak vs değil ama bende olsam bende öfkeden deliye dönerdimm ne demek bitmiş bi ilişkiden sonra hala arayıp hal hatır sormak iki insan yolunu ayırmış mı ayırmış hayatına başkası girmiş arayıpta napıyosun ne edıyosun demenın anlamı ne ? sen ne istiyosan yapmalı ama bu cok ayrı bi mesele mantık yönündende baktığın zaman yaptığı yanlış bence sen kendini öne sür eski erkek arkadasınla hala ara sıra telde konussan onun hosuna gidecek mi kabullenecek mikızlar kafama takılan su ki;10 yıl öncekı sewgılısıyle arkladas kalmarını bir türlü akıl erdıremıyorum.gercı gorusmuyorlar ama kız arada bır hatrını sormak ıcın ararmıs.buda kısa kesıyormus.kız bunun yuzunden cok acı cekmıs o sebepten ona acıdıgı ıcın kotu dawranmadıgını soyluyor.aşk ve sevgı bıten bı ılıskının ardından duyulmadıgını aşk olmayınca arkadas olunabılcegını soyluyor.boşuna endıse ettıgımı benı sewdıgını soyluyor.senın yannda zorla mı duruyorum sewmesem ne işim var dıyor ama ne bılıyım içime sınmıyor kızlar offf soru işaretlerım var.
bi yandan dedıklerı dogrudur sakın ol kafa yorma hayatına mudahele etme dıyorum sonra bırden öfke kaplıyor olur mu oyle sey ben ne dıyorsam ne ıstıyorsam onu yapma zorunda dıyor bı tarafım off napsam
aynı şeyi söyledm bn eskı erkek arkadasmla arkadas kalsam sen naparsın dıye.önce ona olan hislerının ne oldugunu sorarım bittiğine ve benı sewdıgıne ınanırsam sorun yapmam benım yaptıgım her seyı yapabılırsın dıyor.Allah ım çıldırcam yaaahımm...canım amacım senı kışkırtmak vs değil ama bende olsam bende öfkeden deliye dönerdimm ne demek bitmiş bi ilişkiden sonra hala arayıp hal hatır sormak iki insan yolunu ayırmış mı ayırmış hayatına başkası girmiş arayıpta napıyosun ne edıyosun demenın anlamı ne ? sen ne istiyosan yapmalı ama bu cok ayrı bi mesele mantık yönündende baktığın zaman yaptığı yanlış bence sen kendini öne sür eski erkek arkadasınla hala ara sıra telde konussan onun hosuna gidecek mi kabullenecek mi
emınım bişey demezzzz şimdi kendi yapıyo yaa o yüzden kızmazdım havalarındaaynı şeyi söyledm bn eskı erkek arkadasmla arkadas kalsam sen naparsın dıye.önce ona olan hislerının ne oldugunu sorarım bittiğine ve benı sewdıgıne ınanırsam sorun yapmam benım yaptıgım her seyı yapabılırsın dıyor.Allah ım çıldırcam yaaa
yaa ınsan eskı bır defter için evlenmeyı düşündüğü insanı kırar mı yaaa çok ilginç değil mi yarın yanında o kadın değil ben olucam neden benım gonlumu hoş tutmaya calısmıyor
bu sinir stres yuzunden aklıma aşk meşk hiç gelmıyo valla ılerde vajınusmus olcam bu gidişle[/QUOT
evet sende desene seni seven o kadını kırmamak için düzgünce konusuyosun vs ama benı kırıyosun hem ben senın sevdiğin kadınım diye aramızdaki fark nerde de ben senın ıcın daha değerli değil miyim benı kırmamak ıcın daha cok uğraşman gerekmezmi falan de
emınım bişey demezzzz şimdi kendi yapıyo yaa o yüzden kızmazdım havalarındaya aralarında bişey yoktur olsa aradığını vs söylemezdi ama bana göre yanlış
erkekler başının dikine gitmeyi cok severler canım sende senden bişey istediğinde benı değiştirmeye çalışma dersinnaynen oyle olur tatlım.oof neler demedım kı yok anam nuh demıyo peygamber demıyo benı değiştirmeye calısma dıyıp duruyo papagan gıbı
aynen oyle walla tatlım.kım ne yaparsa yapsın karısmıcam artık.bide bana nası dawranırsa bende aynını yapıcam onaerkekler başının dikine gitmeyi cok severler canım sende senden bişey istediğinde benı değiştirmeye çalışma dersinn
güzel yazmşsın canım sizde bakarsın barışır cok mutlu olursunuz yaa birbirinizi hala sevıyosunuz gibi geldi bana baksana msj bekliyomuşş
hmm bekleyişe girmiş demek kı...iyi oldu attın mesaj
kızlar doğum günü mesajını attım sadece "doğum günün kutlu olsun, mutlu ol.." yazdım, "sağol onuda yapmazsın diye düşünüyodum" dedi bende "rica ederim" dedim..
kızlar kafama takılan su ki;10 yıl öncekı sewgılısıyle arkladas kalmarını bir türlü akıl erdıremıyorum.gercı gorusmuyorlar ama kız arada bır hatrını sormak ıcın ararmıs.buda kısa kesıyormus.kız bunun yuzunden cok acı cekmıs o sebepten ona acıdıgı ıcın kotu dawranmadıgını soyluyor.aşk ve sevgı bıten bı ılıskının ardından duyulmadıgını aşk olmayınca arkadas olunabılcegını soyluyor.boşuna endıse ettıgımı benı sewdıgını soyluyor.senın yannda zorla mı duruyorum sewmesem ne işim var dıyor ama ne bılıyım içime sınmıyor kızlar offf soru işaretlerım var.
bi yandan dedıklerı dogrudur sakın ol kafa yorma hayatına mudahele etme dıyorum sonra bırden öfke kaplıyor olur mu oyle sey ben ne dıyorsam ne ıstıyorsam onu yapma zorunda dıyor bı tarafım off napsam
kendı aramızda olacak canım yaa aile arası için henüz erken gibi sankii zaten olaylarda cok yeni polislik sınavlarına falan girecek bakalım
içine sinmeyen ne ki canım hala senı aldattığınımı hissediyosun :26:
kızlar ya size bişey sorcam benimki işe girdi ve ben aldığı maaşı merak ettim doğrusu ama söylemedi bende sormadım
sizce sorsam ayıp olur mu :26:
kızlar ya size bişey sorcam benimki işe girdi ve ben aldığı maaşı merak ettim doğrusu ama söylemedi bende sormadım
sizce sorsam ayıp olur mu :26:
Ben ilk sevgilime ayrıldıktan sonra 4 yıl boyunca mesaj atmıştım doğumgününde.
Çok sevmiştim,4 yılda unutabildim.
Senin bunu yapman gayet normaldi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?