- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.661
Ben geldimmm...
Babam sevdiceğimi sormuş,ailesini sormuş anneme,nasıllar ne yapıyorlar diye.
bugu_su'ya eşya almaya başlasak mı demiş.
Çok sevindim kızlar yaaa.
Bunlar ne uzak hayallerdi,gerçek oluyor bir bir.
Darısı başınıza.
anzer canım sen naptın attın mı mesajı:26:
Dualarım sizlerle bitanelerim,kat be kat iyisi sizlerin olsun inşallah.
inşallah canım benim..
bi gün çeyiz hakkındada muhabbetlerde ederiz inşallah bu forumda.. :)
Ayyy anzer bitirdin beni.
Mesaj konusuna gelince : Ölmüş bir insana son vazifesini yapmak gibi bir şey.
Artık üzülme canım,yeter.
sen gül gül aman o eksik bu eksik napıcam derken görürüm ben seni
üzülmüyorum canım inan..
bu arada başka doktora gittim bugün öyle önemli bişey görünmüyo ama yinede tahlil yapalım dedi yarın sonuçları almaya gidicem temiz çıkacak inşallah..
Sonra bir bakmışsın hamilelik takvimleri.
İnşallah fıstığım,Rabbim şifa versin.
Ben de kadın-doğuma gideceğim. Babam da kızmış,nasıl muayene edecekler onu diye.
canım bişe olmuyo zaten ultrason ve kan tahlili veriyo ilk etapta.. korkma yani..
sağol canım sağlıktan önemlisi yok valla..
hamilelik, sonra gelsin bebişler, onlara isim arayışları
uçtuk mu ne
Uçalım yaaa arada yapmak lazım.
Yoksa bu hayat çekilmiyor.
Yarın ne pişirsem muhabbetleri döner artık.
bebeklerim napıyosunuzz uzun zamandır muhabbetın dibine vuramadık yaaaaişten gelince aşkımla konusuyoruz nerdeyse sabaha kadar oyüzden pek yokum
iyiyim canım napıyımm topiğim şu sıra baya durgunn çiftlerimiz ne alemdeler pek bilmiyorumm bi ara baya dalgalıydık hepimiz inşallah herkes düzelmiştirrMaşallah çifte kumrular.
Çok şükür canım,sen nasılsın ?
iyiyim canım napıyımm topiğim şu sıra baya durgunn çiftlerimiz ne alemdeler pek bilmiyorumm bi ara baya dalgalıydık hepimiz inşallah herkes düzelmiştirr
aman maşallah dilimizi ısıralımmmÇok şükür biz düzeldik fıstığım,şükürler olsun.
Size çok sevindim ben yaaaa.
bu ayrılık yaradı sıze canmbebeklerim napıyosunuzz uzun zamandır muhabbetın dibine vuramadık yaaaaişten gelince aşkımla konusuyoruz nerdeyse sabaha kadar oyüzden pek yokum
bu ayrılık yaradı sıze canm
arada bir boyle şeyler yaşanmalı galıba bu erkeklerın aklı basına gelmesı ıcın
ne zaman sözlüyoruz kız senı[/QUOTE
aynen kuzum yaradı gerçektennn :) valla tam tarih yok önümğzdeki hafta gelecek bulusucaz kısmetse 2 hafta sonra falanda ben giderim ordan alırız yüzükleri diye konuştuk yani tahminen 1 ay falan var aman o hiç değişmesin hep böyle olsunda yüzük er geç okadar farketmezsen napıyosun canım aranız iyimi :26:
güzel yazmşsın canım sizde bakarsın barışır cok mutlu olursunuz yaa birbirinizi hala sevıyosunuz gibi geldi bana baksana msj bekliyomuşşkızlar doğum günü mesajını attım sadece "doğum günün kutlu olsun, mutlu ol.." yazdım, "sağol onuda yapmazsın diye düşünüyodum" dedi bende "rica ederim" dedim..
canm aile arası mı olacak kendı aranız da mı?[
aynen kuzum yaradı gerçektennn :) valla tam tarih yok önümğzdeki hafta gelecek bulusucaz kısmetse 2 hafta sonra falanda ben giderim ordan alırız yüzükleri diye konuştuk yani tahminen 1 ay falan var aman o hiç değişmesin hep böyle olsunda yüzük er geç okadar farketmezsen napıyosun canım aranız iyimi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?