- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.901
zaten benım sevgilim olup olmadığını soranlar oluyomuşş sevcan abla geldi sordu bana sözlenicem ben dedimm bunu fatihede anlattm aferin bitanem yazmış ama yalan söylemiş oldumki bu durumda söz falan düşünmüyo fatih beysağol canım güzellik pek para etmiyo yaa baksana eğer o yönden baksa olaya kırk kere yüzüğü takmıştı benımle ciddi değil ya bu cocuk
kızlar bende sürekli telefona bakıyorum dünden beri hiç aramadı.. "eski x olucam madem ayrılıyoruz" dedi en son, bende ayrılma sebeplerimi söyledim "haklısın" dedi ve sustu..
keşke böyle olmasaydı ya canım çok yanıyo..
Semiramis noldu yine bacım[/QUOTE
iki sayfa önce hepsini yaazdım kuzumm
Semiramis noldu yine bacım[/QUOTE
iki sayfa önce hepsini yaazdım kuzumm
okudum canım valla senin sevgili hep aynı şeyi yapıyor yakında gelir sevgilim benle ilgilşenmiyor aramıyor msj atmıyor dersin aynı döngü
öyle şeyler isteyenler bizden daha kıymetli oluyolar emın ol canım ben ondan hiçbişey beklemedim okadar tanışma ve çıkma toplam 4 bucuk yıldır tek istediğim sözdü iki demir parçası tabir ettiği yüzüktü başka hiçbişey istemedim bundan sonra onuda istemiyorum iğrendim artık midem bulandı bu konudan :95:boşuna dememişler Allah çirkin şansı versin diye..
canım öyle düşünme ya ciddidir sevgilin.. niye böyle yapıyolar anlamıyorum ki bi söz istemek ne ki ya.. başka kızlar gibi altınlar evler arabalar istemiyoruzki..
bi süre susar arar canımmm buna emınımm şimdi merak et diye yapıyodurrkızlar bende sürekli telefona bakıyorum dünden beri hiç aramadı.. "eski x olucam madem ayrılıyoruz" dedi en son, bende ayrılma sebeplerimi söyledim "haklısın" dedi ve sustu..
keşke böyle olmasaydı ya canım çok yanıyo..
dövmeyi bende cok istiyorum yaaaa ayak bileğime istiyorummmm ama işte iğneyle yapılınca korkuyorum:18:oyle monotonki hersey dovme yaptırasım var sıkıntıdan
dövmeyi bende cok istiyorum yaaaa ayak bileğime istiyorummmm ama işte iğneyle yapılınca korkuyorum:18:
hımm ya benım iğne fobim varrr oyüzden korkuyorummm iğneyi gördüğüm anda fena oluyorumm ufff azıcık cesaret gelseee :18:bide bunun yaşlılık dönemini düşünüyorum şimdi genciz yakışır ama yaşlanınca :26:bende var ayak bileginde..acımıyor cnm ya sert bolgeler hele hic acımaz agda acısı varya haniona katlanıyorsan dovme yanında hicbirsey
hımm ya benım iğne fobim varrr oyüzden korkuyorummm iğneyi gördüğüm anda fena oluyorumm ufff azıcık cesaret gelseee :18:bide bunun yaşlılık dönemini düşünüyorum şimdi genciz yakışır ama yaşlanınca :26:
öyle şeyler isteyenler bizden daha kıymetli oluyolar emın ol canım ben ondan hiçbişey beklemedim okadar tanışma ve çıkma toplam 4 bucuk yıldır tek istediğim sözdü iki demir parçası tabir ettiği yüzüktü başka hiçbişey istemedim bundan sonra onuda istemiyorum iğrendim artık midem bulandı bu konudan :95:
öyle şeyler isteyenler bizden daha kıymetli oluyolar emın ol canım ben ondan hiçbişey beklemedim okadar tanışma ve çıkma toplam 4 bucuk yıldır tek istediğim sözdü iki demir parçası tabir ettiği yüzüktü başka hiçbişey istemedim bundan sonra onuda istemiyorum iğrendim artık midem bulandı bu konudan :95:
arar o yine
bi süre susar arar canımmm buna emınımm şimdi merak et diye yapıyodurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?