Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

boşuna dememişler Allah çirkin şansı versin diye..
canım öyle düşünme ya ciddidir sevgilin.. niye böyle yapıyolar anlamıyorum ki bi söz istemek ne ki ya.. başka kızlar gibi altınlar evler arabalar istemiyoruzki..

kızlar bende sürekli telefona bakıyorum dünden beri hiç aramadı.. "eski x olucam madem ayrılıyoruz" dedi en son, bende ayrılma sebeplerimi söyledim "haklısın" dedi ve sustu..
keşke böyle olmasaydı ya canım çok yanıyo..

öyle şeyler isteyenler bizden daha kıymetli oluyolar emın ol canım ben ondan hiçbişey beklemedim okadar tanışma ve çıkma toplam 4 bucuk yıldır tek istediğim sözdü iki demir parçası tabir ettiği yüzüktü başka hiçbişey istemedim bundan sonra onuda istemiyorum iğrendim artık midem bulandı bu konudan :95:

bi süre susar arar canımmm buna emınımm şimdi merak et diye yapıyodurr

bende var ayak bileginde..acımıyor cnm ya sert bolgeler hele hic acımaz agda acısı varya hani ona katlanıyorsan dovme yanında hicbirsey
hımm ya benım iğne fobim varrr oyüzden korkuyorummm iğneyi gördüğüm anda fena oluyorumm ufff azıcık cesaret gelseee :18:bide bunun yaşlılık dönemini düşünüyorum şimdi genciz yakışır ama yaşlanınca :26:

aman 50 sene sonrasını dusunerek yasayamam cok dusunsem yaslılıgı suan da hep saglıklı beslenirdimilerde sıkıntı yasamamak adına ama yok ya bosver ne zaman ölcegim belli degil 70 yasındaki ninenin dovmesini kim nerden gorcek

semiramis engel mi var peki olmamasi icin? yani ne icin öyle düsünüyor?

sonra o isticek söz möz senin hevesin kaçacak işte inşallah böyle olmaz..
bazen etrafımdaki kızlara çok imreniyorum öyle sevgilileri var ki kız daha bişey demeden anlıyolar ne istediğini ve yapıyolar.. keşke banada onlardan biri denk gelseydi..

bi süre susar arar canımmm buna emınımm şimdi merak et diye yapıyodurr

aricak bende biliyorum.. ama sürekli telefona bakmayada sinir oluyorum bazen telefonumu alıp çekmecelere yüksek yerlere saklıyorum çocuk gibi..
eskisi gibi olma yolundada ilerliyo bu arada dediğini yapıyo yani.. girme dediğim sosyal sitelere mesajlar yazmış.. bende tesadüfen gördüm sürekli bakasım geliyo yine bişey yazmış mı diye.. sürekli dua ediyorum allahım bu işin hayırlısını ver artık, üzülmek istemiyorum diye inşallah en yakın zamanda kabul olur dualarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…