- 7 Temmuz 2011
- 5.100
- 200
- 363
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.861
iyi bari en azından mantıklı davranmış.. benimki o kadar büyük yemin etmediği halde dönmedi yemininden.. seninki ertesi gün döndü.. buda bişeydir..
olsun canım zamanla düzelir ama bida böle bişe olmaması için konuşun bence.. ha yine olursada ağlama en azından bak kendini harap ettiğinle kaldın..
evet canım haklısın ama çok hassasım malesef özellikle bana haksızlık yaptığına çok üzülüp çok ağlıyorum
oda anlayacak hatasını bence o bahane olarak ileriye sürdü yemin meselesini
etekleri iyice tutuşunca bak nasıl olur hepsi aynı
anladım canım neyse uzatmadı daha fazla..
inşallah en kısa zamanda hatasınıda anlayıp gönlünü alır..
Kurabiyem hadi gözünaydın.
son iki satırı seninki için yazmıştım kız
sağol buguş ama çok soğuk konuştuk
pardon ya ben yanlış anlamışım
anlasın zaten hatasınıda yansın tutuşsun inşallah.. ama dönmem artık bitti..
zaten bende eminim (şimdi sesi çıkmıyo dünkü mesajlardan sonra ama) bi gün kafasına dank edecek ve pişman olup yalvaracak bana.. bi işe yaramicak ama malesef..
8 yıl bekledikten sonra eylülde evleniyoruzzz
Düzelir ya sıkma canını tatlım.
Benimki de kavga ediyoruz,uyuyor,uyanınca hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor.
Sinir oluyorum o huyuna,ben kavga etmek istiyorum bazen.
valla uslanır aklı başına gelirse tekrar olur inşallah balım ya
emek verdin o kadar
tartışmayın ya aman diyim öyle olması ne güzel işte
aslında sıradan tartışmalarda benimkide öyledir ama
ciddi konular olduğunda sert tavrını hiç bozmaz
kızlar bende geldım sewgılımle bulustuk vede bır cıft arkadasımız war onlarda vardı azoncede ewe geldım.
aramız ne ıyı ne kotuydu kızlar ama bı laf ettı cok bozuldum.ewlenınce ew işlerini hatun yapar dedı hürrem yapar demedı yoksa benle ewlenmekten vaz mı gectı kızlar bozulmalı mıyım bu duruma abartıyomuyum:26: acaba lafın gelişi o an oyle mı cıktı agzından ama bana dönüp sen yuapıcan bak ew ıslerını felan da dıyebılırdı ay ne bılıyım yaaa bız ewlılık planları yapıyorz ama bugece oyle deyınce aklım karıstı
hmm bak canm demek sende benım gbı takılırmışsın.dedım acaba cok mu alınganlastım cok mu buyutmeye baasladım her seyı cocuk gıbı.sonrada kendı kendıme abartma hurrem dedım bellı etmedım bişiValla ben de ince düşünürüm bu konularda;ben olsam ben de bozulurdum.:26::18:
Ama erkeklerin kafa yapısı basit,ince düşünemiyor.
hmm bak canm demek sende benım gbı takılırmışsın.dedım acaba cok mu alınganlastım cok mu buyutmeye baasladım her seyı cocuk gıbı.sonrada kendı kendıme abartma hurrem dedım bellı etmedım bişi
canım resmen saçmalıyor işte seni kaybetmemek için çabaladıkça batıyor
bencede siz barışırsınız tekrar
canım seni seviyor bence ama kabullenemiyor gerçekten sahiplendiği benimsediği için
ama bu zamanla geçer inan bana
sadece ilişkinizin tamamen oturuşması olgunlaşması gerekiyor
aşılmayacak bi mesele değil
üzme kendini hatasını farkedecek
kızlar bende geldım sewgılımle bulustuk vede bır cıft arkadasımız war onlarda vardı azoncede ewe geldım.
aramız ne ıyı ne kotuydu kızlar ama bı laf ettı cok bozuldum.ewlenınce ew işlerini hatun yapar dedı hürrem yapar demedı yoksa benle ewlenmekten vaz mı gectı kızlar bozulmalı mıyım bu duruma abartıyomuyum:26: acaba lafın gelişi o an oyle mı cıktı agzından ama bana dönüp sen yuapıcan bak ew ıslerını felan da dıyebılırdı ay ne bılıyım yaaa bız ewlılık planları yapıyorz ama bugece oyle deyınce aklım karıstı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?