- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #14.881
hurremcigim oyle dusunerek dedigini sanmıyorum bende olsam atıyorum yani derimki evlenince isleri kocam yapıcak hani sevgilimin adını soylerek demem:26:
evet kızlar bi yandan boyle dusundum bende ama ınsanın aklına da fenalık gelıyo yıne de işteyani önemli bişey değil bence.. benim sevgilim öyle dese mesela üstüme alınıp cevap verirdim ben.. acaba benim adımı neden söylemedi diye düşünmezdim..
ay evet yaaaa ultra alınganız galıba.burcun neydı canm benım oğlakHürrem psikolijik tedavi mi görsek ki?
ay evet yaaaa ultra alınganız galıba.burcun neydı canm benım oğlak
ben geldim kızlarrrrrrkızlar bende geldım sewgılımle bulustuk vede bır cıft arkadasımız war onlarda vardı azoncede ewe geldım.
aramız ne ıyı ne kotuydu kızlar ama bı laf ettı cok bozuldum.ewlenınce ew işlerini hatun yapar dedı hürrem yapar demedı yoksa benle ewlenmekten vaz mı gectı kızlar bozulmalı mıyım bu duruma abartıyomuyum:26: acaba lafın gelişi o an oyle mı cıktı agzından ama bana dönüp sen yuapıcan bak ew ıslerını felan da dıyebılırdı ay ne bılıyım yaaa bız ewlılık planları yapıyorz ama bugece oyle deyınce aklım karıstı
şekerim saol rahatlattın benı..ben son zamanlarda çok hassaslastım galıba ondan her seyı buyutur oldum.teşekkür ettım bebıkım hayırdır sana noldu cabuk yaz bak cıkcam uykum geldıben geldim kızlarrrrrröncelikle hürremciğime cvp vereyimmm sonra bugun kendı sinir oldugum konuya geçicemmm bende cok alınganımdır ama bu dediğini lafın gelişi söylediğini düşünüyorum büyütme bence canım
kızlar yine bi semiramis derdine daha hosgeldinizz artık gülüyorum dalgaya vurdum işi siinirden yaavaran 1 ) benım odun facede ilişkisi var yaptı ama adımla yapmadı bende adımda yazsın orda dedim bi süre sonra yapacakmış öyle millet gülermiş bize herkese tamamen bitti demişiz vs bende kırıldım tabi kime ne bizim ilişkimizden
varan 2) ben tabi sinirlendım kızdım falan zaten sözüde sırf ben istiyorum diye yapacaksın yemın et ve doğruyu söyle bana açıklığa kavuşsun dedım ne dese beğenirsiniz 'söz olayı gözümde hala bi demir parçasından ibaret bunu sende kabul ediyosun zaten' yazmış ne alaka ben sadece aradakı saygıyı sevgiyi artırmaz belki ama aramızda bi bağ bi paylaşım yaratacak dedim neyden ne cıkarmış ya tövbe yarabbim..sonra aradı espri falan yaptı en son kelebeğim falan yazmış ama ben cok kırgınım msj attım 'sen şakaya vurdur ben cok ciddiyim söz falan istemiyorum vazgeçtim artık yazdım...yine hayallerim suya düştü bi insan odunsa odun değişmiyo valla billa değişmiyo
okusun yalan yanlış bişey yazmadım ki arkadaslarımada bi derdimi anlatamayacaksam öleyim yaniKız bunu da okur şimdi,o da varan 3 olur kesin.
Aman boşver,hiç girme söz olaylarına.
Olacaksa adam gibi,aileler arasında olsun.
Ben de bir ara çok özenirdim,ama artık saçma geliyor.
Sıkma canını.
okusun yalan yanlış bişey yazmadım ki arkadaslarımada bi derdimi anlatamayacaksam öleyim yaniaileler arasındada olmaz bizim hiç sanmıyorum sevmiyo o beni :26:
okusun yalan yanlış bişey yazmadım ki arkadaslarımada bi derdimi anlatamayacaksam öleyim yaniaileler arasındada olmaz bizim hiç sanmıyorum sevmiyo o beni :26:
bişeyide o istesin yaaa ben kendimi salak, yapışkan gibi hissediyorum daha geçende barıştık yaaaa değiştim dedi bilmemne neresi değişmiş hala aynı..hep ben mi ısrarcı olucam bazı şeylerde bugun ısrar ettım diye çenemden kurtulmak ıcın söz yapar yarın nişan yapar öbürgün evleniriz eee onda heves olmadıktan sonra mutluda olamayızkii yok ya sevmiyo beniiibu kadar basite almaması gerektigini anlat diycem ama biliyor zaten belkide farklı anlamda dmeistir bilmemki hani yuzuk takmak onemli degil ben sana baglıyım gibisinden ama ilerde sozunuz olunca yuzuk takmadıgın zamanda olay yaparlar erkekler valla demir parcası falan olsun sözünüz ya istemiyorum deme sende
inşallah hayırlısı olur canımm herkes içinnYemin ediyorum şu herifler yüzünden Mehmet Coşkundeniz'e asistan olacağız yakında.
Yarın KPSS açıklanıyormuş galiba,bizim de bir taraflar fırk fırk atıyor.:18::18::18:
aileler arasındada yapmaz o biliyorum zaten bşeyleri asla kendi aklından bulmaz illa ben söylicem söyledikten sonra bi anlamı kalmıyo benım ıcın... iyi geceler cnm görüşürüzsemiramis
canm bugusuya katılıyorum boswer yaaa aileler arasnda yaparsınız ılerde sözü madem cok takılma kendınıde yıpratma akısına bırak facede de ılerde yapar madem boswer usteleme.kime ne konusunda haklsn ama yapıcak bişi yok herkes farklı dusunuyor hiç tadını kacırma bosuna...
kızlar sızı opuyorm yarn erken kalkıcam kactm bn ...
kızlar yine bi semiramis derdine daha hosgeldinizz artık gülüyorum dalgaya vurdum işi siinirden yaavaran 1 ) benım odun facede ilişkisi var yaptı ama adımla yapmadı bende adımda yazsın orda dedim bi süre sonra yapacakmış öyle millet gülermiş bize herkese tamamen bitti demişiz vs bende kırıldım tabi kime ne bizim ilişkimizden
varan 2) ben tabi sinirlendım kızdım falan zaten sözüde sırf ben istiyorum diye yapacaksın yemın et ve doğruyu söyle bana açıklığa kavuşsun dedım ne dese beğenirsiniz 'söz olayı gözümde hala bi demir parçasından ibaret bunu sende kabul ediyosun zaten' yazmış ne alaka ben sadece aradakı saygıyı sevgiyi artırmaz belki ama aramızda bi bağ bi paylaşım yaratacak dedim neyden ne cıkarmış ya tövbe yarabbim..sonra aradı espri falan yaptı en son kelebeğim falan yazmış ama ben cok kırgınım msj attım 'sen şakaya vurdur ben cok ciddiyim söz falan istemiyorum vazgeçtim artık yazdım...yine hayallerim suya düştü bi insan odunsa odun değişmiyo valla billa değişmiyo
zaten benım sevgilim olup olmadığını soranlar oluyomuşş sevcan abla geldi sordu bana sözlenicem ben dedimm bunu fatihede anlattm aferin bitanem yazmış ama yalan söylemiş oldumki bu durumda söz falan düşünmüyo fatih beycanım varan 1 e cevabım erkekler böyle saçma ayrıntılar düşünürler işte mantıksız da olsa ona önem gösterirler.. mesela ilişkiyle ilgili bişe dersin aman o ayrıntıyı mı düşündün derler ama bizim hiç aklımıza gelmeyecek böyle saçma şeyleri icat ederler..
varan 2 ye cevabım da bazen iteklemezsek bunlar bi işi beceremiyolar canım.. ne istiyosun herşeyi yaparım derler ama aslında biz onların akıl etmesini isteriz bunları.. eğer kendi isteğiyle yapmasını istiyosan sende geri çekil biraz içinden gelirse o teklif etsin.. hem sen güzel kızsın maşallah o düşünsün bunu çalışma ortamında gezme ortamında parmağında yüzük olmadığını gören asılabilir ve senin kızmaya hakkında olmaz bu durumda.. tabii fatihinde kızmaya hakkı olmaz..
Yemin ediyorum şu herifler yüzünden Mehmet Coşkundeniz'e asistan olacağız yakında.
Yarın KPSS açıklanıyormuş galiba,bizim de bir taraflar fırk fırk atıyor.:18::18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?