Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Canım valla her telden izlerim ama korku gerilim en başta gelir:)

bana korku gerilimler aynıymış gibi geliyor bi kısır döngüye kapıldı o filmler
aşk filmleri olarak ; melekler şehri, kasımda aşk başkadır, göl evi ve duvak filmini tavsiye ederim. duvak filminin konusu sürükleyici beni benden aldı tabi edward norton oluşu da etkiledi.
fantastik olarak; hulk, x men, thor, batman, avangers genelde marvel serisi severim.
klasikleşmiş filmlerden ; esaretin bedeli, yeşil yol, forrest gump, fight club, illusionist
nazilerle ilgili olarak ; çöküş, american history x, god on trial, life is beautiful ( aslında bu film çok hoş öğütlerde veriyor )

şimdilik aklıma ilk gelen bunlar oldu

Çoğunu izledim canım :) İzlemediklerimide not aldım biraz bir şeyler atıştırıp duvak yada göl evini izlicem :)

Türü nasıl olsun canım :) ona göre birşey söyleyelim :)

Kızlar kim barıştı gelişmeleri anlatın bakayım :)

Canım başta gerilim korku olmak üzere her türü izlerim :) Sen söyle ben zaten sürekli dizi film izleyen bi insanım :)
Önerileri yazıp ordan seçip seçip izliyorum :)

Anzerrrrr aslanım anzerrr :) İşte bu bee :)

sağol canımmm

bunu biliyodummmmmmmm ayyyyy cok sevındımmm nasıl barıştınızzz kuzummmm

kardeşiyle facede konuştuk "abin napıyo" dedim "ya bende bilmiyorumki uyuyodum gitmiş bende merak ediyorum" dedi.. bende hem kızkardeşine haber vermek için hemde bişe mi oldu diye merak ettiğimden mesaj attım "nerdesin" diye bi arkadaş askere gidecekti bizim meğer onun için mangala gitmişler.. ordada tel pek çekmiyo.. "noldu" falan dedi hiç dedim.. "kim kim var" dedim bu kez meraktan oda saydı bikaçtane sevmediğim kişide vardı.. bende "iyi aferin beni tamamen kaybetmek üzeresin devam et" dedim.. oda "elimden tut beni böyle bırakma" dedi.. bende "yok canım ne gerek var sen devam et" dedim "anzer kararını ver hemen evlenelim.. kafamı dağıtmam lazımdı bi şekilde ondan buluştum" dedi bende "ne öküzsün daha evlenme teklifi bile edemiyosun" dedim oda "o kadar öküz değiliz heralde senden sadece bi söz istiyorum sonra herşey istediğin gibi olacak" dedi bende "hep öyle diyosun sonra herşey senin istediğin gibi olmaz anzer paşaya dönüyo o" dedim.. oda "işte bu sözü ver her istedini yaparım" dedi bende "ne sözü bu tam olarak" dedim oda "sonuna kadar benle olacağın ve evleneceğin sözü" dedi bende "ben zaten sonuna kadar senleydim, mahveden sendin" dedim oda "varsan hep olda bitsin bu çile" dedi.. sonra telefonda konuştuk "şifre hariç her istediğini yapacam" dedi bende tabi sinirlendim "konuşmaya bile gerek yok o zaman" dedim oda "tamam tamam" dedi kahkaha attı bi, sert çıktım çünkü biraz bende "yemin ederken bana mı sordun da cezasını ben çekiyorum? oruç mu tutacaksın ne yapacaksın bilemem hallet bu işi" dedim "tamam" dedi.. sonra teli kapatırken "aşkım" diye kapattı, eridim resmen ama ben soğuktum biraz..

yola çıkacaklardı pek konuşamadık o yüzden devamını konuşucaz daha kızlar..

Ah şu yemin meselesi ya kizlar yemin bozunca ya 10 fakir doyuracaksin ya da 3gün peşpeşe oruc tutacaksin. Ben iki kere yenin bozdum kefaret beni bekliyor Anzer iyi oldu kiz bu oglanin senden vazgececegi yoktu

Ah şu yemin meselesi ya kizlar yemin bozunca ya 10 fakir doyuracaksin ya da 3gün peşpeşe oruc tutacaksin. Ben iki kere yenin bozdum kefaret beni bekliyor Anzer iyi oldu kiz bu oglanin senden vazgececegi yoktu

evet canım bende biraz araştırmıştım.. tutsun artık ne yapayım etmeseydi..
aslında etmemek lazım ya insanı zor duruma sokuyo bu yeminler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…