Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Anzercim, çok sevindim. Bu konudaki fikrimi zaten biliyordun.
Ben yine tekrar edeyim istiyorum.
Sen de artık bu çocuğa laf sokmayı bırak derim.
Tamam, hataları oldu sana karşı ama bunların çözüm yolu bu değil, böyle olmaz sen de biliyorsun.
Oturup aklındaki bütün soru işaretlerini bir bir anlatmalısın ona.
Seni ikna etmesini istemelisin.
Mesela, bazı arkadaşlarından hoşlanmıyor musun, bunu "aferin sana bravo" diye değil de güzel bi şekilde, sebepleriyle ve onun anlayacağı gibi anlatırsan ben eminim ki o adam seni geri çevirmez.
Erkekler çocuk ruhlu yaratıklardır. Biz onlarla hangi dilden konuşucağımızı bilirsek yaptıramayacağımız şey olamaz.
Bu şifre konusundaki hassasiyetini biliyorum ama çok uzatılmaması taraftarıyım.
Yasaklar koymamalıyız bence.
Yasaklar cezbeder hep, bize problem olarak döner.
Bunun yerine birlikte karar alınmalı diyorum yine.
Biliyosun senin öngörüne, fikirlerine, anlayışına ve tavrına pek bi güveniyorum.
Bu adamın bütün saçmalıklarının da sevgisinden ötürü olduğuna inanıyorum.
Dediği gibi "elinden tut, bırakma"
Güzel şeyler olacak bak göreceksin.

Son düzenleme:
anzer hayirli olsun canim,

ama bu sefer biraz dikkat edin ikinizde yani sende ayrildim bitti gibi seyler söyleme

ayrilik olmadan sorunlari cözmeye calisin..insallah hersey kalbince olur

anzer hayirli olsun canim,

ama bu sefer biraz dikkat edin ikinizde yani sende ayrildim bitti gibi seyler söyleme

ayrilik olmadan sorunlari cözmeye calisin..insallah hersey kalbince olur

amin canım çok teşekkür ederim..
malesef ben ayrılığı hemen ağzıma dolayan biriyim bu huyumdan vazgeçmem lazım..

kızlar bende havadıs var benımkı aradı,açtım teli.soğuk konustum once napıcaz tamam mı dewam mıya getırdı tam olarak boyle soylemese de sonra benden cok sert tepkı goremeyınce yuz buldu herhalde birden havalara gırdı,haklıyım bılmem ne bır suru kendını savundu.hakaretlerınden dolayı utanmış olsa gerek vıcdanı sızladı herhalde arama amacı oydu belkı de.

amin canım çok teşekkür ederim..
malesef ben ayrılığı hemen ağzıma dolayan biriyim bu huyumdan vazgeçmem lazım..

canim bende öyleydim ama ayrilik olmadi yani acik acik söylemiyorum ima et :) cok tutamiyorsan

ama artik bi süre sonra buda insani yorar..

simdi temiz bir sayfa acip baslamak lazim..

yani suda var biz küstük bana herseyi yapmak zorunda mantiyla bakma ya da iki gün iyi oldu ücüncü gün

hic ayni deme,yani insanin her ani her anina uymaz..

inşallah öyle olur canım..
evet biliyorum senin fikirlerini.. ya işte ben sinirli bir tipim, özellikle sevdiklerime karşı çok çabuk patlıyorum.. buda beni zor durumlara sokabiliyo malesef..
teşekkür ederim hepimiz için herşey çok güzel olur inşallah..

Kavga konunuz icin kendiini hakli gorebilir ama hakaretlernicin hakli goremez :)

hımm bide öyle denim bakalım iyi fikir :)
tamam canım çok üstüne gitmicem hepiniz haklısınız.. benim her dediğimi yapmak zorunda da değil zaten çok sıkıyorum sanırım ben..

hürrem yüz verme şuna canım ya bak hemen havalanmaya hazır sen tavrını koru hiç alttan alma
almadım canım.bana dıyorkı benım yerımde baskası olsa senı coktan aldatırdı ama ben ewden işe işten eve gıdıyorum haftasonlarımı sana ayırıyorum senı ailemle tanıstırıyorum ama sen kıymet bılmedın altında hep bir şey aradın benı bunalttın yordun dıyor

e noldu yani sonuç olarak?? özür dilemedimi?

hımm bide öyle denim bakalım iyi fikir :)
tamam canım çok üstüne gitmicem hepiniz haklısınız.. benim her dediğimi yapmak zorunda da değil zaten çok sıkıyorum sanırım ben..

Anzer ikimiz de sevgilimizi oldugu gibi kabul etmeliyiz ve sabretmeliyiz bazi konularda degismelerini istiyorsak. Onlara cok yuklenmemeliyiz. Madem ayrilamiyoruz madem her kavga sonunda barisiyoruz o zaman ayriliyorum ayrildim senden gibisinden artizlikler yapmiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…