- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #15.681
hiç anlamadım ha el zannettim
ay nolcak kız ben hıc takmam boyle seylrı walla.hem esıtlenır orası merak etmeya ben bide tatile gitcem ozamanda kalmaz dimi bu amele yanıgımtaktım kafayı he fena halde
kızlarrrr bugun fal baktırdımmmm falımda gelinliklerle çıktımmm resmen gösterdi gördümmm kabarıktı cooooook zaten o bakan kadınla 7 senedir tanışıyoruz kızıyla arkadasım ve bunca zaman ne dediyse hep çıktı bugunde dedi ki fatihle seneye düğün olacak gibi duruyo dedii inşallah yaaa umut iştee
kız bana da baksın komşuuuunkızlarrrr bugun fal baktırdımmmm falımda gelinliklerle çıktımmm resmen gösterdi gördümmm kabarıktı cooooook zaten o bakan kadınla 7 senedir tanışıyoruz kızıyla arkadasım ve bunca zaman ne dediyse hep çıktı bugunde dedi ki fatihle seneye düğün olacak gibi duruyo dedii inşallah yaaa umut iştee
burda olsan götürürdüm senı canım cekinilecek insan değillerrkız bana da baksın komşuuuun
evet hayırlısı tabiki herseyden öncefala inanma falsız kalma
hayırlısıyla gelsin o günler
aceleye gerek yok
Selam kizlar nasilsiniz
selam canım hoşgeldin izlemek için film arıyorum
sen nasılsın
canım bulsam bende çok film izledim izlediğim şeyler bulmak istiyorum.Selammm kızlaaarr
Bende geldimm:)
sedulu hangi filmi izlicen banada bi film önerin yahu :)
şeytanın avukatı filmi repliklerini ezberlicem o dereceSeytanin avukati filmi ve love me if you dare filmlerini tavsiye ederim
Selammm kızlaaarr
Bende geldimm:)
sedulu hangi filmi izlicen banada bi film önerin yahu :)
hahahh öyle bi konu vardı diye hatırlıyorumm hatta bi süre bu topikte takılmştı sonra ayrılınca senın yazdıgına benzer bi konu açmıştı araştırırsan bulursun belki canım
Canım valla her telden izlerim ama korku gerilim en başta gelir:)hangi tarz film izliyorsun canım ona göre bişiler söylerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?