- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #18.481
yok cnm doktor bana kullanma ilerde sana bir faydası dokunmaz dedi bıraktım sen baska doktorlarada gorun bakalım hepsi ayrı birsey diyor
Ya artı 18 konuşmayalım
Daha evlenmeme 3-4 yıl var
Kudurtmayın
murat boz damı kaldıydık en son hayAtım yaa .
Hoşbulduk bugu_su cum. Libidona sahip çık kızımm. ne yiyon iftardan sonra
hoşgeldin seduşş
Kuru kayısı aldık anamla bugün.
Len puffiness herif sana demesin bak hazır doğum kontrolü hapıda kullanıyorken bi çan çini çon yapalım mı diye. Söylemeyeydin çin çonuna :)))
sen gözlerini kapa sekerim..surada en büyük ve en istekli hatun benim
ah ah diyorum
O cırcır yapar sadece. İncir alıp içine fındık koyup yemediğin sürece duvara düz tırmanmazsın. Bide avakado yememen lazm:))
O cırcır yapar sadece. İncir alıp içine fındık koyup yemediğin sürece duvara düz tırmanmazsın. Bide avakado yememen lazm:))
kız ilaç içtiğimi biliyoda ne ilacı olduğunu söylemedim. söylermiyim hiiç
Yok tatlım
Müstakil Ev hayali :)
canım valla tamamen haklsınn bana kalırsa o çocuktan ya abla olan yada kardeş olan etkilenıyo olabilirr gibi geldi bana yanılıyoda olabilirim tabi..bu bişeyler içme veya yeme nekadarda önemliymişş baştan beri ısrar ısrar mecbur değilsin sonuçta..Ya kızlar 2 tane arkadaşım var abla kardeş çok yakınız..Biri başka yerde okuyor yaz tatili diye geldi buraya.Abla olanla çok daha yakınız ikimizde zor günlerimizde birbirimizinyanındaydık ben onun ailesi ve ya ilişkilerindeki her ayrıntıyı bilirim oda benim ilişkimdeki her ayrıntıyı bilir..Çünkü ben çok zor bi dönemden geçtim bi ara üzüldüğümü kırıldığımı ağladığımı haksızlığa uğradığımı hep o gördü....
Neyse abla olan bi yerde çalışıyor bizde ona yardıma gidiyorduk çıkmasına yakın, işi çabuk bitsinde hep birlikte bi yerde oturalım diye. Neyse sık sık gittiğimiz için patronun oğlu bizede para vermek istedi. Bizde almadık biz yardıma geliyoruz buraya çalışmak için değil biz bu parayı alamayız dedik.Oda baya bi ısrar etti almayıncada o zaman size bir şeyler ısmarlayım ki en azından içim rahat etsin bize hakkınız geçiyor dedi.. Orda çalışan arkadaşta tamam dedi.
patron oğlu gittikten sonra bende dedim ki ya ben tanımam etmem bu yüzden ben gelmeyim siz gidersiniz dedim.Oda olurmu öyle şey hep birlikte gidelim dedi...Bende o zaman ne ısmarlıcaksa buraya getirsin burda yiyelim bi yere gitmeye gerek yok dedim birileri görürse yanlış anlaşılmasın.Durumları biliosun benimki zaten kavgalıyken çok huysuz oluyor şimdi ayrıyız ama ben kendimi ona karşı sorumlu hissediyorum sanki o çocukla bi yerlere gidersek onu aldatmışım gibi hissedicem hem biri görürse veya kulağına giderse kendimi açıklayamam biliyorsun zamanında bana yapmadığım şeyleri kulaktan dolma şeylerle yapmışındır etmişindir diye suçladı şimdide öyle olur o çocukla çıkmayalım dedim.
Arkadaşım tutturdu hayır ne alıcaksa ben orda yemek içmek istiyorum dedi... Bende gelmicem o zaman dedim kendimi anlatamıyorum galiba ben artık haksızlığa uğramak yada yalancılıkla suçlanmak istemiyorum dedim.. Oda gelde gel diye tutturdu. Mecburen tamam dedim...Ama için içimi yiyor.Çocuk ne zman çıkıcaz dediği zaman ben duymamazlıktan geliyorum kızlar cvp veriyor falan..Neyse Pazartesiye anlaşıldı...Yani dün için...
Ben geç kalkmıştım ve kalktığım gibi aradım...Dedim ki kızlar ben gelmeyim kendimi çok suçlu hissediyorum ne hissettiğimi size daha önce söyledim siz gidin dedim... Bana telefonda söylenmeye başladı abla olan neyse şimdi meşgulüm sonra konuşucaz dedi...sonra msj attım cvp bile vermediler...
Bugün 4 kere abla olanı 4 kerede kardeşini aradım...Kızdığını biliyordum ama yinede aradım..Bilerek açmadılar.... Son olarak 1 saat önce aradım....
kardeş olan açtı dedim ne o triplerdemisiniz açmıyorsunuz telefonları bilerek dedim... Pda evet aynen öyle dedi... Başladı söylenmeye sen bize kazık attın gelcem dedin gelmedin. bizi mahcup ettin vs söylendide söylendi... Bende ona ablan işten 3 günlüğüne izin alıp 2 hafta tatil yapıp geri dönerken mahcup olmuyorsunuz ben gelmeyince mi mahcup oluyorsunuz dedim. Ayrıca siz kaç kere plan yaptığımız halde sonradan gelmicez dediğinizde ben size böyle mi davrandım dedim... Çok ayıp ettiniz arkadaşlık bu mu sizin dostluğunuz bu mu dedim... O bana söylenince bende ona kzıdım ablanı ver dedim telefona...
Ablasının sesini duydum. Konuşmicam hayır istemiyorum bak konuşursam kötü olucak dedi...
Nasıl bozuldum varya gözlerimde yaş geldi o anda üzüldümde açıkçası.... Bende tamam konuşmasın sizde triplerinize devam edin sizinde arkadaşlığınız buymuş dedim kapattım...
sonra ablası aramaya başladı açmadım aradı baya meşgule çektim hep...Baktım facede burdan de ne diceksen dedim...
Oda başladı işte sen bize kazık attın sen bize yalan söyledin seniniçin hep sevgilin ön planda ayrı olmanıza rağmen hala ona bağlı yaşıyorsun ona göre hareket ediyorsun demeye başladı...
Onada önceden söylediklerimi tekrar söyledim.Ve kardeşiyle konuşurken ne dediğinide duydum eğer bana kızgınlığın kırgınlığın varsa telefonu açarsın söylersin yeri gelir bağırırsın ben buna kızmam ama senin dediğin çok kırıcıydı dedim...Ama o hep kazık attın senden bunu beklemezdim deyip durdu ... Anlatamadım kendimi acayip sinir oldum sonra ben çıkıyorum keyfinize bakın dedim oda keyif mi bıraktın sanki insanda sinir ettin anca dedi....
Ya kızlar söyleyin ya siz olsanız ne yapardınız...
Yani tamam ben çok kızdım çok kırıldım buna rağmen belki haksızda olabilirim bilmiyorum ama kendimide haksız görmüyorum açıkçası...
Çünkü ben onlara başta 2 seçenek sundum ya öyle ya böyle dedim onlar istemedi sonra benide istemediğim bişeye mecbur bıraktılar... Ve bende sözümden dönmek zorunda kaldım...
The İmam Of Cemaat geldiii.
Hoş geldiiin sefa getirdinn:)
Sedulu sende hoş geldin canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?