- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #18.501
Heh eferim. Aldığım cinsel sağlık dersi geldi aklıma siz doğum kontrol felan diyince :)) Devamsızlık yapmadan girmiştim derslere tekdi o özelliğiyle öğrencilik hayatımda :))
canım valla tamamen haklsınn bana kalırsa o çocuktan ya abla olan yada kardeş olan etkilenıyo olabilirr gibi geldi bana yanılıyoda olabilirim tabi..bu bişeyler içme veya yeme nekadarda önemliymişş baştan beri ısrar ısrar mecbur değilsin sonuçta..
kızlar ben aşk'la konusuyorummm o yüzden bu aksam muhabbetlerinize katılamıcammm bikaç saat falan öpüldünüzz
Bu ev değil saray yavrusu.
Siye bi anımı anlatayım avakadoyla ilgilii. Şimdi mersinde sıkma meyve suyu yapan yerler vardır. Gidersin ayak üstü meyve suyunu içer kalkarsın. bizimde sürekli gittiğimiz bi yer var adamlar herşeyin suyunu çıkarıyorlar :))) Birgün ben dedim avakado içecem sesli söyledim. Benimki dedi hayır olmaz. Ben dedim ya içecem banane. DEdi hayır dedim sana uzatma sessiz konuş. Ne var bbunda ya dedim vitamin alıcam içine bal felanda koyup tatlandırıyorlar. Değilse avakoda çok tatsız birşey. O yüzden tadınıda merak ediyorum. Neyse benimki başka birşeyler söyledi içtik kalktık. çıkışta dedim neden içirmedin bana avakoda sus dedi onu cinsel gücü arttırsın diye içerler. Kimse olmadığı zamanda geliriz içersin dedi. Ayhh dedim millet ne düşündü acabba.
hee evet canımmm. ben dedim sevgilime geçen gün bana pembe ev yaparmısın dedim. tamam söz yapıcam dedi
benden çekiceği var adamın isteklerim hiç bitmiyo. istediğim evin fotosunuda koycam şmdiben böyle yurtdışındaklerin banliyö diye tabir ettikleri bi yerde yaşamak istiyorum hayatım. anladın beni dimi
Hoşbulduk canımmHoş geldiiin sefa getirdinn:)
Sedulu sende hoş geldin canım:)
OLacak şeyler hayal et canım. Çin evlerine bak sen
Diplomalı imam :)))))bosuna imam yapmadık seni işte
Siye bi anımı anlatayım avakadoyla ilgilii. Şimdi mersinde sıkma meyve suyu yapan yerler vardır. Gidersin ayak üstü meyve suyunu içer kalkarsın. bizimde sürekli gittiğimiz bi yer var adamlar herşeyin suyunu çıkarıyorlar :))) Birgün ben dedim avakado içecem sesli söyledim. Benimki dedi hayır olmaz. Ben dedim ya içecem banane. DEdi hayır dedim sana uzatma sessiz konuş. Ne var bbunda ya dedim vitamin alıcam içine bal felanda koyup tatlandırıyorlar. Değilse avakoda çok tatsız birşey. O yüzden tadınıda merak ediyorum. Neyse benimki başka birşeyler söyledi içtik kalktık. çıkışta dedim neden içirmedin bana avakoda sus dedi onu cinsel gücü arttırsın diye içerler. Kimse olmadığı zamanda geliriz içersin dedi. Ayhh dedim millet ne düşündü acabba.
Çok güzel canım
Ben de dış cephe modellerine bakıyorum
Yemyeşil bir bahçe ve havuz istiyorum.. :)
Ben de foto koyarım birazdan
aa bitek onun için mi içiliyomuş kıız. ama banada sus mus deselerdi bende illede içecem derdim yaniherife söyliyimde çin de avakado mavakoda içmesin. onda sonra açın kızlar arayı salıyom kobrayı felan olmasın yaniii
aa bitek onun için mi içiliyomuş kıız. ama banada sus mus deselerdi bende illede içecem derdim yaniherife söyliyimde çin de avakado mavakoda içmesin. onda sonra açın kızlar arayı salıyom kobrayı felan olmasın yaniii
Bugu_su 3 ay iyi dayanmışsın bee
Kız allah seni ne etmesin :))
Hem avakadonun tadı berbat bende bi kere almıştım çok güzel bişi bekliyorum böyle sert armut gibi duruyor ama böğüre böğüre bi lokmayı yutamadım:))
Acaba orda nasıl yapıolar başka şeylerde katarlar içine herhalde normalde tadı berbatttt:
Ooo bence içine kattıklarında etkisi var cinselliği arttımasında. Bal felan katıyorlar çünkü. Valla sonra içtim birşey olmadı sanki. Yada bana etki etmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?