Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Benim albüme bakın bakalım bi. saç rengi nasıl orada?

ben baktm canikom. tanıyamadım kız bi an seni. gülüşünden tanıdım sonra. bu halinde güzel ama ben kepli fotodaki uzunlugu ve rengi daha çok sevdim. şimdi koyduğun resimdeki balyajının biraz akmış halimi.
tam dipten değilde biraz uçlara doğru krepe balyaj olabilir.

after bende beğenmedim açıkçası yaa doğallıktan cok uzak bi renk bence o kepli halin cok daha doğal ve güzel

incede yakısabiir gozlerin cekik severim cekik gozde kavisli ince kaş..degiştir valla iyi gelir benim kaslar uzasa yapıcam bişilerde uzamıyolar

Uzun bi süre ince kullandım canım kaşlarım kalın olduğu için ince kaş zor oluyor çok fazla çıkıyor kaşlar:26: Orta kalınlıkta farklı bi şekilde kaş denicem :)))
Birde saçlarımda değişiklik yapıcam renk falan bakalım nasıl olcak :)
Önceden lens kullanıyordum yeniden aldımmı lenslerimi tamamdır

dünkü ikinci fotodaki kaşların çok güzeldi canımm.
bende kalınlaştırmak istiyorum ama dökülüyoo

Evet kızıl balyaj. Daha kırmızı resime göre resimi taratıp atınca soluk çıkmış resmi. İlk yaptırdğım gün çekilmiştim değilse :) HErkes doğal güzel diyorda bende sıkıldım ya 3 senedir aynı saçlar. sadece kesimle oynuyorum. Bi kısacık yaptım. sonra uzattım şimdi orta boya döndüm.

sana karamel tonları gider bence..adore alcaktın sen dimi

Canım işte o kaşlarımı bozdum ben :26:
Ordan kırptım burdan kırptım şekil bozuldu

yaaa
hiç elleme yine öyle olsunn.
ben her kuaföre gidişimde bu sefer kaşlarımı da aldrıcam diyorum. gidince bakıyorum aynaya. yok daha yeteri kadar kalınlaşmamış diyorum vazgeçiyorum yine. 3 ay oldu nerdeyse ama tık yok dahaa

uçlarına kızıl attırabilirsin. yada çikolata kahve yaptırıp balyaj attırırsın.

cikolata kahve tonları guzel durur aslında bende cok istiyorum ama siyah oldugu icin yapamıyorum

sana karamel tonları gider bence..adore alcaktın sen dimi

Karamel tonlarıda kullandım kışa tekrardan düşünüyorum biraz yandım ten rengim açılsın ondan sonra tekrar karamel yaptırcam inşallah :)
Adore alcaktım canım evet yellowu kullandım önceden çok memnun kaldım :)
Bi süredir gözlerim uzağı bulanık görüyordu bu yüzden doktora çıkmadan lens almayım dedim ama maşallah gözlerimde bir şey çıkmadı çok pcde duruyorsan ondan olmuş olabilir dedi lens alabilirim artık :))

Benim kaşlarım çok çabuk uzuyor pek bi yüzsüzler hiç küsmediler Allahtan
Uzaması için badem yağı hint yağı yada susam yağı sürebilirsin canım.
Kokusuna dayanırım dersen sarımsakta sürebilirsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…