- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #18.741
saol cnm topicdeki kızların hepsinin maasallahı var seninde gordum bensarı sacların var bebik gibi bir yuzun var dun baktılar dedim banada gosterttin meraktan catlarım
peki kullandıgın farın markası ne canımm sim falan yok sanırım istediğim gibi duruyo tam
tşkler barbiecikkkflormarın dortlu farlarından alıyorum genelde siyah gri beyaz koyu gri olarak oluyor..
Ben beğenmedim o rengi:26:
Benim albüme bakın bakalım bi. saç rengi nasıl orada?
Benim albüme bakın bakalım bi. saç rengi nasıl orada?
incede yakısabiir gozlerin cekik severim cekik gozde kavisli ince kaş..degiştir valla iyi gelir benim kaslar uzasa yapıcam bişilerde uzamıyolar
Uzun bi süre ince kullandım canım kaşlarım kalın olduğu için ince kaş zor oluyor çok fazla çıkıyor kaşlar:26: Orta kalınlıkta farklı bi şekilde kaş denicem :)))
Birde saçlarımda değişiklik yapıcam renk falan bakalım nasıl olcak :)
Önceden lens kullanıyordum yeniden aldımmı lenslerimi tamamdır
Biraz daha kırmızı oradakinden. Birşeyler yapasım varda kızıla mı dönsem bilemedim? ama akmasıda adamı çıldırtıyor
dünkü ikinci fotodaki kaşların çok güzeldi canımm.
bende kalınlaştırmak istiyorum ama dökülüyoo
Uzun bi süre ince kullandım canım kaşlarım kalın olduğu için ince kaş zor oluyor çok fazla çıkıyor kaşlar:26: Orta kalınlıkta farklı bi şekilde kaş denicem :)))
Birde saçlarımda değişiklik yapıcam renk falan bakalım nasıl olcak :)
Önceden lens kullanıyordum yeniden aldımmı lenslerimi tamamdır
Canım işte o kaşlarımı bozdum ben :26:
Ordan kırptım burdan kırptım şekil bozuldu
Evet kızıl balyaj. Daha kırmızı resime göre resimi taratıp atınca soluk çıkmış resmi. İlk yaptırdğım gün çekilmiştim değilse :) HErkes doğal güzel diyorda bende sıkıldım ya 3 senedir aynı saçlar. sadece kesimle oynuyorum. Bi kısacık yaptım. sonra uzattım şimdi orta boya döndüm.
Evet kızıl balyaj. Daha kırmızı resime göre resimi taratıp atınca soluk çıkmış resmi. İlk yaptırdğım gün çekilmiştim değilse :) HErkes doğal güzel diyorda bende sıkıldım ya 3 senedir aynı saçlar. sadece kesimle oynuyorum. Bi kısacık yaptım. sonra uzattım şimdi orta boya döndüm.
cikolata kahve tonları guzel durur aslında bende cok istiyorum ama siyah oldugu icin yapamıyorum
sana karamel tonları gider bence..adore alcaktın sen dimi
yaaa
hiç elleme yine öyle olsunn.
ben her kuaföre gidişimde bu sefer kaşlarımı da aldrıcam diyorum. gidince bakıyorum aynaya. yok daha yeteri kadar kalınlaşmamış diyorum vazgeçiyorum yine. 3 ay oldu nerdeyse ama tık yok dahaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?