Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

ısırganlı durulamayı bende yapıyorum tatlım sen neler yapıyodun

Canım ben sinemakiyi yapıyordum, barcelino yağı sürüyordum, bazen sadece badem yağı bazende çok nadir saç uçlarıma ısıtılmış zeytin yağı sürüyordum..
Birde doanın keratinli saç maskesi var arada onu yapıyorum :)
İşte her duştan sonrada ısırganı durulama suyu olarak kullanıyorum :)

inş cnm :) benım saclarım acayip dökülüyo şu sıra yaaaa :26:

Saç dökülmesi çok kötü ya benimde dökülüyor bazen çok bazen az ama dökülmesinler istiyorum...

Çok doğru dedin canım alışmadık g.tde don durmaz

Ama sevgilim ben seni almıcam fln diyo şakasına bu ne hiçbişey bilmiyosun diyo

Bulaşık yıkatmaya kalktı bana.. :)

Hepsi deterjanlı kalmış.. :)

Midem bulanıyo benim yapamıyorum

bulaşık makinası denen bişey var atarız yıkar amaaan
bende bulaşık yıkayamam. belki tabaklar domatesli felandırr

gwen taş gibisin kıız . maşallah. yani birilerini birilerine benzetmekten hoşlanmam ama seni sanki eylem e benzettim biraz. ama çok kendine has bi güzelliğin var canımm.

düşşşş valla düş gibi kızsın hakket
liv tylerın ifadesi var kaşının gozunun maasallahı var

Teşekkür ederim canım o senin güzelliğin
Kaşlarımı biraz bozdum ben :26:Onları düzeltmeye çalışıyorum birde biraza imaj değiştircem :) Değişiklik olsun :)

gwen taş gibisin kıız . maşallah. yani birilerini birilerine benzetmekten hoşlanmam ama seni sanki eylem e benzettim biraz. ama çok kendine has bi güzelliğin var canımm.

saol cnm topicdeki kızların hepsinin maasallahı var seninde gordum ben sarı sacların var bebik gibi bir yuzun var dun baktılar dedim banada gosterttin meraktan catlarım

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım o senin güzelliğin
Kaşlarımı biraz bozdum ben :26:Onları düzeltmeye çalışıyorum birde biraza imaj değiştircem :) Değişiklik olsun :)

incede yakısabiir gozlerin cekik severim cekik gozde kavisli ince kaş..degiştir valla iyi gelir benim kaslar uzasa yapıcam bişilerde uzamıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…