- Konu Sahibi _Semiramis_
-
- #18.721
Ben sahura gidiyorum
Öpüldünüz
ısırganlı durulamayı bende yapıyorum tatlım sen neler yapıyodun
inş cnm :) benım saclarım acayip dökülüyo şu sıra yaaaa :26:
Bu ne sexsilik kızımm. Maşallah
Ben boydan resmimi koyardımda bak bak bitmez
alışmadık g.tde don durmaz şekerim. alışmamışız ki bilmiyoruz böyle şeyleri. ve hiç öğrenmek zorunda kalmadık yani. ama hayat müşterek. ben vileda yapıyosam oda çamaşırları atıversin makinaya bi zahmett
tesekkur ederim düşcümbende seni goreydim:26:
gwen tatlım bence kaşlarını biraz daha kalınlaştırsan çok daha anlam katar bakışlarına
senin profilden foton bile yeter bebegimresimde ne kadarda masum bebek yuzlusun ama burda nasıl sohbetler yapıyorsun ayıp ayıp oyle
Çok doğru dedin canım alışmadık g.tde don durmaz
Ama sevgilim ben seni almıcam fln diyo şakasına bu ne hiçbişey bilmiyosun diyo
Bulaşık yıkatmaya kalktı bana.. :)
Hepsi deterjanlı kalmış.. :)
Midem bulanıyo benim yapamıyorum
önceki sayfalarda sordum ama görmedın sanırım cnm :) o siyahlı makyajı nasıl yaptın ben beceremıyorum :26:düşşşş valla düş gibi kızsın hakket
liv tylerın ifadesi var kaşının gozunun maasallahı var
düşşşş valla düş gibi kızsın hakket
liv tylerın ifadesi var kaşının gozunun maasallahı var
önceki sayfalarda sordum ama görmedın sanırım cnm :) o siyahlı makyajı nasıl yaptın ben beceremıyorum :26:
gwen taş gibisin kıız . maşallah. yani birilerini birilerine benzetmekten hoşlanmam ama seni sanki eylem e benzettim biraz. ama çok kendine has bi güzelliğin var canımm.
peki kullandıgın farın markası ne canımm sim falan yok sanırım istediğim gibi duruyo tamgormedim cnm..
cnm fırca secimi onemli oluyor dagıtmak icin kullandıgım bir fırca varsu tarz birsey farı suruyorum sonra bununla dagıtıyorum
Teşekkür ederim canım o senin güzelliğin
Kaşlarımı biraz bozdum ben :26:Onları düzeltmeye çalışıyorum birde biraza imaj değiştircem :) Değişiklik olsun :)
Benim albüme bakın bakalım bi. saç rengi nasıl orada?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?