- Konu Sahibi _Semiramis_
- #2.381
korkutuyosun beniii amaaa :18: bak atractiveyi salarım üzerine platfomlarıyla mahveder seniii![]()
mahvedemiyorum ayol baksana onun sivri burunları varmış bi tekme atarsa bana o daha sivri
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
korkutuyosun beniii amaaa :18: bak atractiveyi salarım üzerine platfomlarıyla mahveder seniii![]()
salladim yaa kimseye benzemiyorum unlulerden
![]()
ay senıde merak ettım sımdı tarıf etsene kendını![]()
canm hıc oyle deme neler duyuyoruz valla bu işler hiç bellı olmuyor bnm ablamın da yoktu kımse hiç beklemezken 4 ay sonra dugunu yapıldı
he gelsin atractive![]()
atractive göster şuna gününü görsün nasıl oluyomuşşş beni korkutmakkkhe gelsin atractive![]()
bilemiyorum ki canım ALLAH tan başka kimse bilemez tabi
kiminle evlenicem acaba ben![]()
atractive göster şuna gününü görsün nasıl oluyomuşşş beni korkutmakkk![]()
aynen bende öyle yaparım valla aynı yerde oturuyo olsak görüşürdük ne güzelllkızlar valla gercekte karsılassakta sızın sız oldugunuzu bılsem 40 yıllık ahbap gıbı sarılırım haaaaa.
ayyy ne kadan hoşşşş![]()
amaaaaaaaaan kimse gostermiyr kendini ben biliyorum cirkinsiniz hepiniz ondan gostermiyonuz dimiiiiiiii![]()
kızlar valla gercekte karsılassakta sızın sız oldugunuzu bılsem 40 yıllık ahbap gıbı sarılırım haaaaa.
ayyy ne kadan hoşşşş![]()
hahahevet ben aslında tülin şahine deil aysel gürele benzıyorum bıraz da selda bağcan karısımı![]()
evet ben aslında tülin şahine deil aysel gürele benzıyorum bıraz da selda bağcan karısımı![]()
semiramis baaaaaaaakkkkkk seni kazıdım beynime bursaya gelcem belalın olcam![]()
bakınz itiraf ettibir olayı daha acıga cıkarmıs bulunuyorum
![]()
sana kopuyorum gülmekten yaaa bu gece noluyor bana gene helppppp![]()
aynen ya
karşıdan koşuyormuşuz türk filmleri gibi hürremlanddddd diyeee
ne kaaaa hoşturuk bişi