Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

yaş farkı olduğunu biliyordum da bariz bu kadar belli olacağını tahmin etmemiştim

allah allah, gene gözükmüyo, mozilladan baktım gene yok. neyse canım yordum seni, anlatılanlara göre zaten sen ondan kat kat güzel duruyosun :31: zaten yüreğin temiz, içinin güzelliği dışına da vurmuştur :12:
Allah Allah canm arkadaslar ıcın yaptım ama zaten arkadaslarımda varsın nıye gozukmedı kı sana herkes gordu aslında canm buarada saol ıltıfatın ıcın.hepımızın kaderlerı guzel olsn ınsallah

Allah Allah canm arkadaslar ıcın yaptım ama zaten arkadaslarımda varsın nıye gozukmedı kı sana herkes gordu aslında canm buarada saol ıltıfatın ıcın.hepımızın kaderlerı guzel olsn ınsallah

aa ben buraya koydun sandım, albüm mü yapmıştın :1: ayy anlaşamadık neyse tatlım, evet kader çok önemli.. neler yaşıcağımız yazılıymış da.. hayırlısını versin Allah hepimiz için

haklısın kuuzumda artık pişman olsada dönsede ben eski ben değilim ve olmucamda o eski şevkatli ilgili semiramisi bulamayacak olurda bu topikteki yazıları okursa veya okuyosa dönmesin asla zaten mutlu olamayız sırf ayrı ev istedim diye annesinin söylediklerini unutamam ben :50:

canım en önemlisi saygıyı yitirdi bi kere.. onun tamir olması zor, keşke annesiyle seni o konuma getirmeseydi, burda ben onda daha çok suç buluyorum aslında. tabii bunları konuşmak için artık çok geç, ama dedim ya er geç pişman olcak

canım en önemlisi saygıyı yitirdi bi kere.. onun tamir olması zor, keşke annesiyle seni o konuma getirmeseydi, burda ben onda daha çok suç buluyorum aslında. tabii bunları konuşmak için artık çok geç, ama dedim ya er geç pişman olcak
evet kuzum bakalım hayat neyi gösterecek bana :31:

dediğim gibi hiç umudum yk ama inşallah dediğiniz gibi olur ama bu yaşadıklarımdan sonra mantık evliliği daha cazip geliyo :31:

umudun zaten şimdi olmaz. zamanla olur. sadece zamana bırak ve gerçekten aşık olacağın insanı bekle
hem dur kız daha ne evliliği evlilik dediğin hem aşk hem mantık barındırır.

umudun zaten şimdi olmaz. zamanla olur. sadece zamana bırak ve gerçekten aşık olacağın insanı bekle
hem dur kız daha ne evliliği evlilik dediğin hem aşk hem mantık barındırır.
haklısın zaten uzun bi süre kimseyi hayatıma almak gibi bi niyetim yok :31:

eski erkek arkadşınla ilgili konuda ne yapmayı düşünüyorsun???

bilmiyorum canım ya ama kız baya güzel konuştu içim rahatladı.. kendisininde hoşlandığı birisi varmış o onu anlatmış bizimkide beni.. eskiden bunlar dertleşirlermiş zaten ama kız bizimkine "ben senden hoşlanmaya başlıyorum" diyince arkadaşlıklarına mesafe koymuşlar benle sevgili oluncada eski sevgilim tamamen silmişti onu.. ama kız anlamamış neden sildiğini falan.. o yüzden üzülmüş falan filan.. kötü bi mesajlaşma olmadığını anladım yanii.. de işte sevgilimi affeder miyim bilmiyorum..

bilmiyorum canım ya ama kız baya güzel konuştu içim rahatladı.. kendisininde hoşlandığı birisi varmış o onu anlatmış bizimkide beni.. eskiden bunlar dertleşirlermiş zaten ama kız bizimkine "ben senden hoşlanmaya başlıyorum" diyince arkadaşlıklarına mesafe koymuşlar benle sevgili oluncada eski sevgilim tamamen silmişti onu.. ama kız anlamamış neden sildiğini falan.. o yüzden üzülmüş falan filan.. kötü bi mesajlaşma olmadığını anladım yanii.. de işte sevgilimi affeder miyim bilmiyorum..

ya şimdi bana da cephe alma ama benim de çok yakın bir arkadaşım var abim gibi severim onu ben de onun kız arkadaşıyla böyle bi durum yaşamıştım ama tamamen kızın yanlış anmalasıydı neymiş kardeşim diye hitap etmem yasak duygularımı bastırmamı sağlıyormuş kendimi çok kötü ve suçlu hissetmiştim kız bi türlü anlamak istememişti biz de uzun bi süre görüşmemiştik arkadaşım ayrıldıklarını söyleyerek tekrar konuşmaya başladı benimle Allahtan benimle ilgisi yoktu ayrılmalarında sizin başka sıkıntılarınız da var sanırım

Back
X