Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

Balım benimki de pesin başına oturdu mu 3-4 saatten önce kalkmıyor.:50:

Bence hala oynuyor.:50:

canım pes olsa inan anlicam ya.. ama bunu anlayamıyorum.. cevapta vermiyo deliricem 4 saat ya 4 boru değil..
ve oraya giderken 12de evde olucam diye söz verip gitti bana.. ben 22 de dışarda olsam oda kırk yılın başı bana dünyayı dar eder..

ya kızlar bu kadar olmaz 4 saat oldu ya.. yuhh.. :84:
bide 1 saat önce mesaj attıki "ben kontör yükledim ama mesaj olmadı nasıl yapıyoduk bi yazsana" :53: dedi bende "ben bilmem kendin hallet" dedim sinirimden..
"söyle bilmiyorum" dedi bende "git netten bak" dedim şimdide dayanamadım mesaj attım "yeter ya ne işin varmış bitemedi kaç saattir.. bu saatten sonrada ben konuşmuyorum" dedim (çünkü; oyun oynuyorum demedi bana, ben öayle tahmin etmiştim ama bu kadar oyun olur mu ya??)

Aman anzer trip yapma canim yaaa oynasin. Bugun ben de jetonla calisan oyunlari oynamaya gittim 30 lira garcadim manyak gibi oyun oynadim :27:

Aman anzer trip yapma canim yaaa oynasin. Bugun ben de jetonla calisan oyunlari oynamaya gittim 30 lira garcadim manyak gibi oyun oynadim :27:

30 lira mı nettin sen kız ? :27:

canım pes olsa inan anlicam ya.. ama bunu anlayamıyorum.. cevapta vermiyo deliricem 4 saat ya 4 boru değil..
ve oraya giderken 12de evde olucam diye söz verip gitti bana.. ben 22 de dışarda olsam oda kırk yılın başı bana dünyayı dar eder..

Bir de tam barışmanın ertesi günü.:26:

ikimizde polisliği bekliyoruz tatlımm inşallahh buraya kazandıkları haberini veririz tabii hayırlıysa olsunnn öncelikle:29:

İnşallah fıstığım.:31:

Bugu_su 13 yasindaki kuzenimle basket oyununa taktik ardi ardina oynadik kan ter icinde kaldik annem bana 30 lira vermisti hepsi bitti :27: guya 6 yasindaki kuzenimi oyun oynatmaya goturmustum ama yazik cocuk oturdu biz oynayip durduk :27:

evet bide o var.. çok sinirlendim ya öyle böyle değil..
kuzum aman diyim üzrine gitme bosver kızmamışsın gayet sakinmşsin gibi davrann elbet 4 saat susmasının nedenını acıklayacaktırr tartışırsanız emın ol üzülen yine ikiniz olacaksınız daha yenı barıştınız zaten erkekler hesap sorulmasına dayanamıyolar biliyosun :31:

kuzum aman diyim üzrine gitme bosver kızmamışsın gayet sakinmşsin gibi davrann elbet 4 saat susmasının nedenını acıklayacaktırr tartışırsanız emın ol üzülen yine ikiniz olacaksınız daha yenı barıştınız zaten erkekler hesap sorulmasına dayanamıyolar biliyosun :31:

gitmedim zaten üstüne en son bu saatten sonrada ben konuşmak istemiyorum dedim..
ya daha yeni barışmışız üstelik kontörü olmadığı için dünden beri doğru düzgün konuşamadık daha 1 saat önce aldı kontör dün gece söz vermesine rağmen.. tamam dedim bişe demicem..
24 e kadar en fazla ordayım dedi.. seni bundan sonra sahurlarda yalnız bırakmicam dedi.. ve oraya giderken dedimki fazla kalma ordayken benle ilgilenmiyosun bunuda yeni barıştığımızdan söyledim tamam demişti.. verdiği sözleri çok güzel tuttu gerçekten.. :5:

gitmedim zaten üstüne en son bu saatten sonrada ben konuşmak istemiyorum dedim..
ya daha yeni barışmışız üstelik kontörü olmadığı için dünden beri doğru düzgün konuşamadık daha 1 saat önce aldı kontör dün gece söz vermesine rağmen.. tamam dedim bişe demicem..
24 e kadar en fazla ordayım dedi.. seni bundan sonra sahurlarda yalnız bırakmicam dedi.. ve oraya giderken dedimki fazla kalma ordayken benle ilgilenmiyosun bunuda yeni barıştığımızdan söyledim tamam demişti.. verdiği sözleri çok güzel tuttu gerçekten.. :5:
erkekler böyle cnm ya bizim gibi ince duygusal düşünemiyolarr kırılma ihtimalimiz akıllarına gelmiyoo bi senınki öyle sanıyosan yanılıyosun emin ol kötüsü vardır iyisi yoktur..ben kuzenımın ilişkisini gördümmm bu fatihe şans vermemdede cok etkili bi olaydır çocuk kuzenıme vuruyo resmen tokat falan küfür ediyolar annelerine falan birbirlerinin ya dedım ne iğrenc bi ilişki halbuki fatihle bizim asla böyle olmadı bana 1 fiske vurmadı vurmazda veya küfür etmedi etmezde bizim ne saf ne temiz bi aşkımız varmış dedimm :31:

Back
X