• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzun Süreli İlişkisi Olupta Evlilik Yolunda Henüz Hiç Adım Atmamış Olanlar Buyrun :)

$adsýz.webp

Kızlar bunu denedim.. Çok güzel çok beğendim ama altına ne giyerimki bunun .. Onu düşünnn düşünn bulamadım bişii :)

dantelli seyleri kotla giyinen çok insan var biraz daha klasık model ve dar kotla çok hoş olur.. başka neyse giyebılırsın kı.. elbısende guzel iyi günlerde giyin

Aminnn teşekkür ederim canımm :)

İşte altına giyecek birşey uyduramadığım için almaya yanaşmadım :) Kabinde çektim sadece :1:

puffiness şekerimmm sonucu bizimle de paylaşşş:16: Umarım tam istediğin rengi yakalarsın, ben bu konuda dertliyim de:37:

Bugün konu mutfak aksesuarlarından açılmış, ben de zulamı patlatayım bari:1: İşte çiçekli desenler dışında bayıldıklarımmmmm:46:

$79138515_kuhnya050.webp $aker tencere.webp $berhoff.webp $bievvv.webp $ejr002_kare_1.webp $ejr004_kare_1.webp $panda-mutfak-esyalari1.webp $panda-tava.webp $resimli-tencere.webp

Eki Görüntüle 539026

Kızlar bunu denedim.. Çok güzel çok beğendim ama altına ne giyerimki bunun .. Onu düşünnn düşünn bulamadım bişii :)

Elbisem de bu.. Burda biraz belli olmamış ama giyince tam üstüme oturdu .. bedeni tam oldu yani :)

Ben çok beğendimm :16:

Eki Görüntüle 539027

Üsttekini görünce elbise gözümden kaçmış benim valla:1: Çok beğendim canım bayılırım böyle klasik parçalara güle güle giy:29:
Kumaş pantolonla ya da kalem etekle süper olur bluz de almadıysan kesin almalısın çok yakışmışşş:34:

Üsttekini görünce elbise gözümden kaçmış benim valla:1: Çok beğendim canım bayılırım böyle klasik parçalara güle güle giy:29:
Kumaş pantolonla ya da kalem etekle süper olur bluz de almadıysan kesin almalısın çok yakışmışşş:34:

Teşekkür ederim canım evet yakıştı ama sevgilim beğenmedi :43:

Back
X