Uzun vadede evlilik düşünmeyen erkek...

Belki de Şubat'ı bekliyor bir aksilik olur da olmaz diye size söylemiyor.Böyle erkekler gerçekten var .Ve ben böyle insanlara çok güvenirim.Allah gönlünüze göre versin canım.Umarım umduğum gibi olur.

Aminn. Ben de güveniyorum ona işte. Ve nedense hep 'kaderimde o varmış gibi hissediyorum'. Başka sevgilim de oldu birkaç tane ama hiç böyle hissetmemiştim. Onu ilk gördüğümde bana çok farklı gelmişti. Bilmiyorum. Hayırlısı.
 
Ben sevgilime aynısını söylemiştim, evlenmeyi düşünmüyorum diye. Ben de 24tüm o zaman. O benden büyüktü, evleneceğiz diyordu. Şimdi ben de istiyorum, artık hazırım. Bunu söylediğim için beni terk etseydi beni değil evliliği sevdiğini düşünürdüm sanırım. 24 yaşında erkek için çok daha erken bence.
 

Evet. Zaten söylediği bu. Ben hazır değilim ve şu anda 5 belki de 10 yıl içerisinde evlilik düşünemiyorum. 1 yıl sonra düşüncem belki değişir ama şu anda düşünmüyorum. Söz verenlerin hepsi evleniyor mu? Zaman gösterir zaten diyor.
 

Elbette erken. Şu anda ben de istemiyorum ki zaten. Sadece düşüncesi beni 'acaba sevmiyor mu gerçekten beni' yönünde yönlendirmişti ama şu anda yorumlar farklılaştırdı
 
Erkek arkadaşınızı ne kadar iyi tanıdığınızı bilemiyorum lakin benim bir tanıdığımın başına bir olay geldi
1.5 yıllık bir ilişkisi varmış ve artık evlilik istiyormuş kızımız ama sevgilisi her seferinde konuyu kapatıyormuş,sonunda baklayı çıkarmış ağzından ailesinin 200-300 bin liraya yakın borcu varmış
Ben ailemin borcunu ödemek zorundayım vs diyerek evlenemeyeceğini kesin bir dille belirtmiş,ayrılmışlar. Kız ilk başlarda üzüldü falan ama şimdi iyi ki evlenmemişim diyor,düşünsenize ömrü borç ödemekle geçecekti.
Acaba sizin erkek arkadaşınızın da ailevi bağlayıcı durumları olabilir mi ?
 
Aslında mantıklı bir konuşma olmuş ama kırılmışsin
 

Hayır yok. Babası zaten borca girmeyi seven bir adam değil. Bir borçları var. Ev kredisi ödüyorlar ama onu da babası kendisi ödüyor.
 
Deden ki illa ben evleneceğim, o zaman ayrılalım evleneceğin adam illa çıkar karşına derim
Su cumle cok fena. Kolayca ayriliktan bahsedebilen birine ben olsam guvenmezdim. Karsina cikarmis mis ta. Basican tekmeyi gorecek gununu. Sizin evlilik dusunceniz varsa bu adamla vakit kaybetmeyin derim ben. Daha dogrusu iliskinizin sonucu evlilikle sonuclansin istiyorsaniz bence bu adamdan ayrilin. Cok acik ve net bir sekilde soylemis.
 
Şu bi gerçek ki, eger erkek bi kadinla evlenmek isterse ilk görüşme de aklına koyar.
Ve bunu mutlaka laf arasında dile getirir.
Hani bu bizim millete has bi tutum değil dünyanın her yerinde böyle.
He istemiyorsa zaten senin erkek arkadaşın gibi yada farklı şekilde dile getirir.
Erkek istedimi evlilik onu kimse yolundan alıkoyamaz.
Şunu dese anlarim ben seninle evlilik olsun, tabi ki isterim. Fakat su an imkanlar bla bla.
Ama evleneceğimiz gün gelecek dese tamam.
Bu hem seni hemde bir başkası olsada istemediğini belirtiyor.
 
Aslında ayrılıktan hiç bahsetmiyor. Bugün bahseden bendim. Çok kötü oldu. Bu sebepten mi bunu söylüyorsun yazık dedi bana. Konu başkaydı. Ama bilmiyorum.
 
Kadinlar illa isim koymak istiyor iliskiye.. erkekler ole degil genelde.. boyle mutluysan o da guzel, evlilik herkese mutluluk getirmiyor.. suanki mutlulugun olmayabilir evlendiginde..ha ciddi dusunmeyen daha dogrusu evlilik dusunmeyen biriyle ne kdr devam edersin o da sana kalmis..
 
ne kadar uzun ama ? ben 24 yasinda cocuk istemiyordum ama simdi evlenip bir cocugum olsun istiyorum...seninde boyle bir istegin oldugunda sevgilin olmaz derse yillarca beklemis olacaksin bunu da hesaba kat ..cunku sana soz vermiyor
 
Zaman belirler bunu garantisi olmayan bir geleceği konuşmak ne kadar doğru diyor. Ama siz de haklısınız. Ben de bunu duymayı isterim. Ama duymuyorum.
 

Biz şubattan sonra Allah nasip ederse her hafta sonu görüşebileceğiz. Ben sonra mezun olup gideceğim ama gidene kadar ki tutumunu değerlendirmeyi düşünüyorum. Çünkü bu şekilde ben yıllarımı harcayamam.
 
Belki de Şubat'ı bekliyor bir aksilik olur da olmaz diye size söylemiyor.Böyle erkekler gerçekten var .Ve ben böyle insanlara çok güvenirim.Allah gönlünüze göre versin canım.Umarım umduğum gibi olur.
Ama konu sahibi ay gün saat net bir tarih istemiyor ki ondan, adam diyor ki ben seninle evlenmek için birlikte değilim beş sene sonra ne olur bilemem diyor. E orası öyle ama gerçekçi yaklaşım ile bahaneleri karıştırmamak lazım. Adam şu an evlilik istemiyor ve şimdi ki düşüncesiyle uzun bir sürede istemeyeceğini düşünüyor. Burada önemli olan "evlilik niyeti". Şu an evlilik düşüncem yok ama o niyetteyim biraz birikim yapmalıyım, kendimi geliştirmeli biraz da kendim için yaşamalıyım,bu süreçte her şey yolunda giderse 3-5 seneye hayatımızı birleştiririz demek var bir de "ben evlilik düşünmüyorum,5 sene sonra ne olacak nerden bileyim" demek var. Haksız mıyım?
 
ne kadar uzun ama ? ben 24 yasinda cocuk istemiyordum ama simdi evlenip bir cocugum olsun istiyorum...seninde boyle bir istegin oldugunda sevgilin olmaz derse yillarca beklemis olacaksin bunu da hesaba kat ..cunku sana soz vermiyor
Katıyorum ve düşünüyorum da. Haziran ayına kadar (sürekli görüşebilecez şubat itibari ile) durumumuzu kontrol edecem.
 
Ilerde gercekten evlilik istiosan cocuk istiyosan heleki tabiiki evliligi dusunmekte cok haklisin. Bu sekilde cok guzel geciodur eminim ama zmn geciyor bi sekilde...
yukardaki arkadasin yazdiginada ayrica katiliyorum, bi erkek evliligi dusunduyse inan vazgecmez, esimden biliyorum. Kac defa ayrildik birakmadi mesela...beni ciddiyete o davet etti gibi birsey...

Ama sizin durum cok baska.. cocuk hic evlilik dusunmuyorum diyor
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…