- 15 Temmuz 2016
- 8.639
- 14.547
- 248
- Konu Sahibi _donukpudra_
-
Canım benim zaten zaman belirleyecek.Zaman belirler bunu garantisi olmayan bir geleceği konuşmak ne kadar doğru diyor. Ama siz de haklısınız. Ben de bunu duymayı isterim. Ama duymuyorum.
Belki de siz haklısınız.Çocuk nişanlanıp ayrılmış, ayranı üfleyerek yiyor olabilir.Sonuçta daha önce böyle bir yola girmiş bu yine girebileceği anlamına gelir. Ama daha fazla güven duyma ,daha fazla tanıma,Sıfır hata yapma isteği ile de böyle temkinli olabilir.Bu nu en iyi konu sahibi bilir.Ama konu sahibi ay gün saat net bir tarih istemiyor ki ondan, adam diyor ki ben seninle evlenmek için birlikte değilim beş sene sonra ne olur bilemem diyor. E orası öyle ama gerçekçi yaklaşım ile bahaneleri karıştırmamak lazım. Adam şu an evlilik istemiyor ve şimdi ki düşüncesiyle uzun bir sürede istemeyeceğini düşünüyor. Burada önemli olan "evlilik niyeti". Şu an evlilik düşüncem yok ama o niyetteyim biraz birikim yapmalıyım, kendimi geliştirmeli biraz da kendim için yaşamalıyım,bu süreçte her şey yolunda giderse 3-5 seneye hayatımızı birleştiririz demek var bir de "ben evlilik düşünmüyorum,5 sene sonra ne olacak nerden bileyim" demek var. Haksız mıyım?
Doğru,bunların hepsi varsayım tabii. Neyse buluştuktan sonra bize de haber ver konu sahibi, bence sizin bu konuda ki ciddiyetinizi görünce evlilik konusunda onun da fikirleri değişecek :) @Dost-Belki de siz haklısınız.Çocuk nişanlanıp ayrılmış, ayranı üfleyerek yiyor olabilir.Sonuçta daha önce böyle bir yola girmiş bu yine girebileceği anlamına gelir. Ama daha fazla güven duyma ,daha fazla tanıma,Sıfır hata yapma isteği ile de böyle temkinli olabilir.Bu nu en iyi konu sahibi bilir.
Doğru,bunların hepsi varsayım tabii. Neyse buluştuktan sonra bize de haber ver konu sahibi, bence sizin bu konuda ki ciddiyetinizi görünce evlilik konusunda onun da fikirleri değişecek :) @Dost-
Benim de bir sevgilim olmuştu. Yaklaşık bir senelik süre sonrasında evlilik konusu açıldı "şu an düşünmüyorum, şartlarım uygun değil" dedi. Üstelemedim, öyle kapandı. Bir süre ben öyle zannettim.. Şartları düzelmeye başlamıştı ama lafı hiç geçmiyordu. Meğerse "evlenmeyi düşünmüyorum" cümlesindeki "seninle" kısmını eksik söylemiş.. Ve bu her şeyi değiştirebilecek eksik cümleyle benim 3 yılımı harcadı ve açıklaması "sana umut vermedim ki.." oldu...Biz şubattan sonra Allah nasip ederse her hafta sonu görüşebileceğiz. Ben sonra mezun olup gideceğim ama gidene kadar ki tutumunu değerlendirmeyi düşünüyorum. Çünkü bu şekilde ben yıllarımı harcayamam.
Yaşlar aynı 24 , erkek daha genç kız isteyebilir . Düşüncesi bence şöyle ; ben bunla bir süre idare edeyim sonra daha genç kız alıp evlenirim . Aynı yaştaki ilişkilerde erkeklerde bu düşünce yüksek .İkimiz de 24üz.
Al işte... üzüldüm,şimdi mutluysan sorun yok :) o seni kaybettiBenim de bir sevgilim olmuştu. Yaklaşık bir senelik süre sonrasında evlilik konusu açıldı "şu an düşünmüyorum, şartlarım uygun değil" dedi. Üstelemedim, öyle kapandı. Bir süre ben öyle zannettim.. Şartları düzelmeye başlamıştı ama lafı hiç geçmiyordu. Meğerse "evlenmeyi düşünmüyorum" cümlesindeki "seninle" kısmını eksik söylemiş.. Ve bu her şeyi değiştirebilecek eksik cümleyle benim 3 yılımı harcadı ve açıklaması "sana umut vermedim ki.." oldu...
İstediği şartları sağlayınca başkasıyla evlendi -ki bu adam beni uzaktan görebilmek için saatlerce evimin önünde bekleyecek kadar çok sevmişti..
Kankamında aşkından ölüp bittiği bir tip vardı aynı bunun cinsinden.Hatta aynı cümleleri kuruyordu adam müsveddesi:)Benim de bir sevgilim olmuştu. Yaklaşık bir senelik süre sonrasında evlilik konusu açıldı "şu an düşünmüyorum, şartlarım uygun değil" dedi. Üstelemedim, öyle kapandı. Bir süre ben öyle zannettim.. Şartları düzelmeye başlamıştı ama lafı hiç geçmiyordu. Meğerse "evlenmeyi düşünmüyorum" cümlesindeki "seninle" kısmını eksik söylemiş.. Ve bu her şeyi değiştirebilecek eksik cümleyle benim 3 yılımı harcadı ve açıklaması "sana umut vermedim ki.." oldu...
İstediği şartları sağlayınca başkasıyla evlendi -ki bu adam beni uzaktan görebilmek için saatlerce evimin önünde bekleyecek kadar çok sevmişti..
Onunla evlenseydim mutsuz olurdum bunu sonradan anladım, bu anlamda bana iyilik yapmış oldu aslında. Ama yine de aklıma geldikçe harcanan senelerime, oynanan duygularima ve saflığıma yanarım.. İnsallah seni yanliş yönlendirmis olmam ama sen bunları anlatınca direk aklıma geldi, kendimi alıkoyamadim. Umarım ben yaniliyorumdur..Al işte... üzüldüm,şimdi mutluysan sorun yok :) o seni kaybetti
Bu cümleyi oyalama taktiği olarak kullanıyorlar demek ki; açık uçlu cümle.. Her yola gitmeye müsait..Kankamında aşkından ölüp bittiği bir tip vardı aynı bunun cinsinden.Hatta aynı cümleleri kuruyordu adam müsveddesi:)
Kankamda zamanla fikirleri değişir,korkuyor falan diye kendini kandırıp duruyordu.
Adam benimkinden ayrılınca bir kaç ay içinde evlendi.
"Evlenmeyi düşünmüyorum"demek aslında "seninle evlenmeyeceğim" demek bencede
Yaaa bi adam olup ben “seninle” istemiyorum deseler, belki yıllarımızdan olmayacaktık. benimki de bana demişti “sanma ki sen beni terkettin diye, 3 ay içinde nişanlancam. benim durumumda değişiklik olmayacak sorunun maddiyat olduğunu anlıcaksın” demişti. Bende; bu kafayla gidersen ben 2. Çocuğuma hamileyken falan evlenirsin sen dedim pişman da değilim. Keşke daha önce bitseydi keşke en azından şuanda duvarda asılı olan nişanlığa bakıp ağlamazdım.Benim de bir sevgilim olmuştu. Yaklaşık bir senelik süre sonrasında evlilik konusu açıldı "şu an düşünmüyorum, şartlarım uygun değil" dedi. Üstelemedim, öyle kapandı. Bir süre ben öyle zannettim.. Şartları düzelmeye başlamıştı ama lafı hiç geçmiyordu. Meğerse "evlenmeyi düşünmüyorum" cümlesindeki "seninle" kısmını eksik söylemiş.. Ve bu her şeyi değiştirebilecek eksik cümleyle benim 3 yılımı harcadı ve açıklaması "sana umut vermedim ki.." oldu...
Çiçek çukulata alacak parası mı yokmuşYaaa bi adam olup ben “seninle” istemiyorum deseler, belki yıllarımızdan olmayacaktık. benimki de bana demişti “sanma ki sen beni terkettin diye, 3 ay içinde nişanlancam. benim durumumda değişiklik olmayacak sorunun maddiyat olduğunu anlıcaksın” demişti. Bende; bu kafayla gidersen ben 2. Çocuğuma hamileyken falan evlenirsin sen dedim pişman da değilim. Keşke daha önce bitseydi keşke en azından şuanda duvarda asılı olan nişanlığa bakıp ağlamazdım.
Hani olur ya o anı beklersiniz bende o gücü kendimden bulacağım anı bekliyorum şuan görmezlikten geliyorum herşeyi herşeyi hiç yaşanmamış saydım.. evet annesiyle en son büyük nişan yapalım diye konuşulduğunda ben büyük nişan istemiyorum benim evime herkes gelmek zorunda da değil siz olun yeter demiştim akşamına ayrıldık sebepte bak bi ton hazırlık yapıyorsun ama benim şuan istediğin çiçeği alcak param bile yok olmuştu.. bende sorunun o olmadığını anladım ve ayrıldımÇiçek çukulata alacak parası mı yokmuş
Atın nişanlığı
Neden duruyor ki
İşi oraya kadar getirmesi bile iğrençHani olur ya o anı beklersiniz bende o gücü kendimden bulacağım anı bekliyorum şuan görmezlikten geliyorum herşeyi herşeyi hiç yaşanmamış saydım.. evet annesiyle en son büyük nişan yapalım diye konuşulduğunda ben büyük nişan istemiyorum benim evime herkes gelmek zorunda da değil siz olun yeter demiştim akşamına ayrıldık sebepte bak bi ton hazırlık yapıyorsun ama benim şuan istediğin çiçeği alcak param bile yok olmuştu.. bende sorunun o olmadığını anladım ve ayrıldım
Madem çiçek çikolata vs. Alacak parası yok niye evlenmeye kalkıyor? Sorun maddiyat değilse (öyle demiş sanırım) niye çiçek çikolata parasını öne sürüyor? Üç ay içinde evleneceğim derken doğru mu söylemiş? Kafamda dumanlar tütüyor Valla.. Bağlantı koptu bende.. sizinle niye evlenmeye kalktı o zaman, dengesiz.mi bu adam?Hani olur ya o anı beklersiniz bende o gücü kendimden bulacağım anı bekliyorum şuan görmezlikten geliyorum herşeyi herşeyi hiç yaşanmamış saydım.. evet annesiyle en son büyük nişan yapalım diye konuşulduğunda ben büyük nişan istemiyorum benim evime herkes gelmek zorunda da değil siz olun yeter demiştim akşamına ayrıldık sebepte bak bi ton hazırlık yapıyorsun ama benim şuan istediğin çiçeği alcak param bile yok olmuştu.. bende sorunun o olmadığını anladım ve ayrıldım
Yumurta şey kapısına gelince bulup bulabileceği en yakın bahane oymuş gibime geldi benimMadem çiçek çikolata vs. Alacak parası yok niye evlenmeye kalkıyor? Sorun maddiyat değilse (öyle demiş sanırım) niye çiçek çikolata parasını öne sürüyor? Üç ay içinde evleneceğim derken doğru mu söylemiş? Kafamda dumanlar tütüyor Valla.. Bağlantı koptu bende.. sizinle niye evlenmeye kalktı o zaman, dengesiz.mi bu adam?
Daha önceden açmış olduğum bi konu varMadem çiçek çikolata vs. Alacak parası yok niye evlenmeye kalkıyor? Sorun maddiyat değilse (öyle demiş sanırım) niye çiçek çikolata parasını öne sürüyor? Üç ay içinde evleneceğim derken doğru mu söylemiş? Kafamda dumanlar tütüyor Valla.. Bağlantı koptu bende.. sizinle niye evlenmeye kalktı o zaman, dengesiz.mi bu adam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?